Şimdi Ara

Yeni Bilgisayar Topladım, Kulaklık Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI G43-Z87 tabanlı bir bilgisayar topladım. Bütün driverları yükledim kullanıyorum her şey gayet stabil ama sorunum şu:

Bende bir kulaklık var. Kulaklık üzerinde mikrofonda barındırıyor, ama tek jack'ı var. Yani kulaklığı bilgisayara taktığım zaman mikrofon bölümüne takacak jack yok. Bunu ekstra masraf etmeden nasıl çözebilirim?

Bu arada ses kartı programı Realtek.

• Sanırım kulaklığınızın telefon kulaklığına benzer bir yapısı var.Eminim bunun için üretilmiş bir adaptör vardır fakat adını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Sanırım kulaklığınızın telefon kulaklığına benzer bir yapısı var.Eminim bunun için üretilmiş bir adaptör vardır fakat adını bilmiyorum

Evet adaptörlerin var olduğunu gördüm, ama bana adaptörsüz bir çözüm lazım hocam. Şuanda alabilecek vaziyette değilim maalesef.

Durum aynen söylediğiniz gibi.
  • loveofsebastian L kullanıcısına yanıt
    Adaptör kullanmadan çözemezsiniz üzgünüm.Aslında olay basit.Sizin kulaklığın jackında mikrofonda sesde iletiliyor.Yani o kabloyu kesip içindeki kabloları mikrofon ve hoparlör şeklinde ayırıp 2 tane 3.5 mm jacka bağlamanız gerek.Zaten adaptörlerin yaptığı da bu.Fotoda görebilirsiniz neyin nereden iletildiğini

Yeni Bilgisayar Topladım, Kulaklık Sorunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.