Şimdi Ara

Yeni Bilgisayarda Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde yeni bir pc topladım. eski parça olarak sadece işlemci, ve harddisklerimi kullanıyorum bilgisayar da.

Bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra ekran kararıyor, açılıyor tekrar kararıyor. bir çözüm bulamadım arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Sürekli kararıp tekrar açılıyor bazen siyah ekranda takılıyor reset atınca düzeliyor.

Ekran kartı r9 280, Anakart Msi 970 gaming, işlemci amd phenom 2 1090t.

• psu kaçlık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Darknes

psu kaçlık ?
    750 psu high power element smart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alppolats

750 psu high power element smart.

Alıntıları Göster
    yok mu bir fikri olan arkadaşlar?
  • quote:

yok mu bir fikri olan arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    elınde yedek ekran kartı yada baska donanımları takıp denedınız mı acaba sorunun ne oldguunu anlama acısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratza28

elınde yedek ekran kartı yada baska donanımları takıp denedınız mı acaba sorunun ne oldguunu anlama acısından

evet başka ekran kartı ile de aynı sorun devam ediyor. ramleri değiştirdim başka ramlarle yine çözülmedi. monitörü de değiştirdim yine aynı. sadece işlemci ve harddiskleri değiştiremedim. lütfen yardımcı olun arkadaşlar çıkamıyorum işin içinden.
  • quote:

quote:

evet başka ekran kartı ile de aynı sorun devam ediyor. ramleri değiştirdim başka ramlarle yine çözülmedi. monitörü de değiştirdim yine aynı. sadece işlemci ve harddiskleri değiştiremedim. lütfen yardımcı olun arkadaşlar çıkamıyorum işin içinden.

Alıntıları Göster
    işlemci ve hdd den de kararmaz heralde ya yazılımsal bir sorun olma ihtimalınıde göz onunde bulundurmak lazm

• güç seçeneklerınden baktınız mı birde ekran kararınca calısmayasını surduruyo mu kontrol ettınız mı ?
  • quote:

işlemci ve hdd den de kararmaz heralde ya yazılımsal bir sorun olma ihtimalınıde göz onunde bulundurmak lazm

windows 7 windows 8 ve 8.1 kurdum güncelledim bütün driverları kurdum değişen bir şey yok. ne yaptıysam olmadı ve neredeyse bütün parçalar yeni.
  • quote:

quote:

windows 7 windows 8 ve 8.1 kurdum güncelledim bütün driverları kurdum değişen bir şey yok. ne yaptıysam olmadı ve neredeyse bütün parçalar yeni.

Alıntıları Göster
    hata psu olsa diyorum yuke bindiginde ekran kartının ıstedıgını karsılayamıyor ve kapatıyor ekranı olabilir su anda aklıma baska bısey gelmıyor

• quote:

güç seçeneklerınden baktınız mı birde ekran kararınca calısmayasını surduruyo mu kontrol ettınız mı ?

güç seçeneklerine baktım orada sorun yok. durduk yere ekran kararıyor bazen bir kaç saniye içerisinde tekrar acılıyor. bazende açılmıyor. video izlerken olduğunda alttan videonun sesi geliyor ama görüntü olmuyor. oyunlarda ise ekran kararıp kaldığında ses geliyor ama oyun devam etmiyor sadece ses geliyor.
  • quote:

hata psu olsa diyorum yuke bindiginde ekran kartının ıstedıgını karsılayamıyor ve kapatıyor ekranı olabilir su anda aklıma baska bısey gelmıyor

psu da yeni ve 750w lik. teşekkür ederim ilgilendiğin için.
  • quote:

quote:

psu da yeni ve 750w lik. teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Alıntıları Göster
    rica ederim aklıma geldıgı kadarıyla bişeyler önedım ama pek yardımcı olamadım kusura bakma iyi forumlar

• quote:

rica ederim aklıma geldıgı kadarıyla bişeyler önedım ama pek yardımcı olamadım kusura bakma iyi forumlar

Alıntıları Göster
    teşekkürler sizede.
  • quote:

teşekkürler sizede.

Alıntıları Göster
    Başka çözüm önerisi olan yok mu arkadaşlar?
  • Belki monitörde bir sorun vardır? Karardığı zaman bilgisayar kapanmıyorsa farklı monitör deneyin 750w psu nusun modeli ne? 80+ sertifkalımı?
    Bide psu bozuk olma ihtimali var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HusseinBagci -- 4 Aralık 2014; 19:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HusseinBagci

Belki monitörde bir sorun vardır? Karardığı zaman bilgisayar kapanmıyorsa farklı monitör deneyin 750w psu nusun modeli ne? 80+ sertifkalımı?

psu high power element smart 80+ bronze. Başka monitör ile de denedim aynı şey oluyor bir anda siyah ekranda kalıyor bilgisayar. resetliyorum düzeliyor bir süre sonra tekrar oluyor.
  • quote:

quote:

Belki monitörde bir sorun vardır? Karardığı zaman bilgisayar kapanmıyorsa farklı monitör deneyin 750w psu nusun modeli ne? 80+ sertifkalımı?

psu high power element smart 80+ bronze. Başka monitör ile de denedim aynı şey oluyor bir anda siyah ekranda kalıyor bilgisayar. resetliyorum düzeliyor bir süre sonra tekrar oluyor.

Alıntıları Göster
    ekran kartını geri verdim nvidia ya geçiş yaptım. Sorunlarım halloldu. Tesekkurler arkadaslar.

• quote:

ekran kartını geri verdim nvidia ya geçiş yaptım. Sorunlarım halloldu. Tesekkurler arkadaslar.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullan yeni ekran kartını
  • quote:

Hayırlı olsun güle güle kullan yeni ekran kartını

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.