Şimdi Ara

Eski bir sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 13 Haziran 2017; 22:53:0 >

• Bit Defender 2011 Var 2045'e Kadar Cracklı onu Kurman Daha Yararlı Olabilir İnternetten Bulabilirsin
  • microsoft security essential hem türkçe hem bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkey2008abc

microsoft security essential hem türkçe hem bedava

İmkanın varsa Nod32 öneririm yoksa bu arkaşın dediği de güzel
  • Comodo ve Avast en iyileri bence İkisinin de ücretsiz sürümleri var.
  • Hepsinin birbirine göre üstün özellikleri var ama en önemlisi sensin.Sen dikkatli olmazsan anti-virüs ne çare.
  • Nod32 Smart Security
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 de Tuhaf Bir Sorun?
    14 yıl önce açıldı
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bitdefender 2011 daha kapsamlı tarama yapıyo kullanımıda kolay ve güzel tavsiye ederim.....
  • bitdefender yada avast kullanmanızı tavsiye ederim... ikiside güvenli ve kullanması kolay...
  • nod32 Smart Security veya microsoft security essential ikisini de kullnadım şuan nod 32 yüklü pişman değilim süper yani tavsiye edeerim
  • Bitdefender 2011 Bi ara bimlere gelmişti 1 yıllık 1 kullanıcı içindi 9.90 dı bulabilirseniz alın derim.
  • Nod 32 Yıllardır kullanıyorum.. şu ana kadar bilgisayarımı riske sokacak bir virüs girmedi.. Ayrıca dikkatli olmak lazım
  • bitdefender programı virüsler için çok önemli bir programdır...
  • avira pcyi en az yoran yazılımlardan biridir. Ayrıca şunu unutmayın , pcyi viruslere karşı korumak öncelikle bizim elimizdedir. yani elimizde antivirus var diye her yere girmemeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.erik

Bit Defender 2011 Var 2045'e Kadar Cracklı onu Kurman Daha Yararlı Olabilir İnternetten Bulabilirsin

Donanım Haber gibi bir sitenin forumunda güvenlik başlığı altında yapılan bu öneriyi görünce gerçekten afalladım. Crackli program kullanmayı özendirmek bir yana siz o crackli antivirüs yüklü makinanızı cracksiz free bir antivirüs programıyla taratın bakalım sonuç ne olacak.

Standart ev kullanıcısı için hemen her programın alternatif ve de yeterli free sürümü vardır. Kişisel güvenlik için crack konusundan uzak durmakta çok büyük fayda var. Özellikle antivirüs konusunda. Bir sistemi crackli antivirüse emanet etmek evin anahtarını hırsıza emanet etmekten farksızdır.

• eger sıstemın ıyıyse kaspersky ınternet securıty 2011 onerırım crackla 3700 lısansı oluyo ben onu kullanıyorum super
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.erik

Bit Defender 2011 Var 2045'e Kadar Cracklı onu Kurman Daha Yararlı Olabilir İnternetten Bulabilirsin

ya sizin gibilere acıyorum crackli av kullanılmaz kendini korumaktan aciz program seni nasıl korusun
  • Pc Tools Firewall + Avira Free + Usb Disk Security bunlar üçlü defans, gerilerine de Malwarebytes'ı libero olarak kullanıyorum pasif olarak, gün boyu pc başındayım ve birçok siteye giriyorum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca şurdaki listeden performanslara bir bakın istersenizhttp://www.virusbtn.com/vb100/latest_comparative/index
  • @Esqury
    ne yaptın sen öyle yaa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esqury

Pc Tools Firewall + Avira Free + Usb Disk Security bunlar üçlü defans, gerilerine de Malwarebytes'ı libero olarak kullanıyorum pasif olarak, gün boyu pc başındayım ve birçok siteye giriyorum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca şurdaki listeden performanslara bir bakın istersenizhttp://www.virusbtn.com/vb100/latest_comparative/index

NAT üzerinden internete çıkan biri için Firewall... Bunu da gördüm ya artık yakında mesleği bırakırım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.