Şimdi Ara

yenı bilgisayarım vista windows 7 kurmalımıyım sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar 5 gun çnce aldıgım asus k50in model bılgısayarım bana vista olarak geldı elımde orjınal wındows 7 var sızce kurmalımıyım performansda sorun yasamıyorum vıstada ama bırde donanımını tam yazıyım sızler yardımcı olun

İşlemci Teknolojisi : Intel® Core™ Duo
    İşlemci Ailesi : Intel® Centrino® Islemci
    İşlemci Numarası : T4300
    İşlemci Hızı : 2.13 GHz
    İşlemci Bus Hızı : 800 MHz
    İşlemci Ön Bellek : 1 MB KB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi : 2 GB
    Hafıza (RAM) Tipi : DDR2
    Sabit Disk Kapasitesi : 250 Gb
    İşlemci Markası : INTEL
    Ekran Kartı Hafızası : 512 Mb
    Ekran Boyu(inch) : 15.6" " COLOR SHINE
    Maksimum Çözünürlük : 1366 x 768
    Mobil Özellikler : Kamera, Kart Okuyucu, Wireless
    İşletim Sistemi : Win vista Home Basic Tr
    Ağırlık : 2.6 KG
    Ekran Kartı Tipi : Paylaşımsız Hafıza

windows vista 32 bit

yenı bilgisayarım vista windows 7 kurmalımıyım sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daghan00 -- 23 Mart 2012; 10:23:00 >

• orjinal win7 varsa bence kurun. performansı vistadan kesinlikle iyidir
  • hiç düşünmeden windows 7 kur.performans farkın ı görürsün
  • bazı sıstemler farklı ısletım sıstemınde sıkıntı cıkarabılıyor .. asusun sıtesıne baktım wın7 ıcınde drıverlar mevcut .. arkadasların dedıgı gıbı wın7 gecıs yapın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

bazı sıstemler farklı ısletım sıstemınde sıkıntı cıkarabılıyor .. asusun sıtesıne baktım wın7 ıcınde drıverlar mevcut .. arkadasların dedıgı gıbı wın7 gecıs yapın ..

en cokda ondan korkuyorum suanda hiç bir sıkıntım yok ama vistayı cok sıkayet eden gordum napıcagımı bılmıyorum acıkcası ısletım sıstemı uymasada kotu olur bılmıyorum yanı acıkcası detaylı bır acıklama yaparsa bırısı cok memnun olacagım
  • konuyu bıraz arastırdım ..vısta kullanıcılarının cogu wın7 ye gecıs yapmıs ..hatta 64 bıt kuranlarda var..drıver sıkıntısı yok ... ayrıca ısletım sıstemıyle uyusmaz bır duruma soruna da rastlamadım ..yabancı forumlarda dahıl .. fakat tabı 3-4 dk bır arastırma sonucu bu .. en azından sunu dıyebılırım sıstemın wın7 ıle kronık bır sorunu yok ..

... urun yada yazılımlar hatta oyunlar hakkında genel sorunlar oldugu zaman ıstemedıgınız kadar kaynak gozunuze carpıyor .. sıstemınızın buna benzer bır durumu yok ..

pekı wın7 de olakı sorun yasadınız vısta ya donus sansınız yok mu ?
  • ayrıca sıstemı ne sekılde kullanacaksınız bunuda gozonunde bulundurun ..yanı ofıs ınternet otesı sısteme yuklenecek bır durum sozkonusu degılse vısta nında su n ıcın sorunsuz oldugunuda gozonunde bulundurarak bunu erteleyebılrsınızde ..

ama sısteme yukleneceksenız ben wın7 yı tavsıye ederım .. vısta gercekden cok yoruyor sıstemı ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ayrıca sıstemı ne sekılde kullanacaksınız bunuda gozonunde bulundurun ..yanı ofıs ınternet otesı sısteme yuklenecek bır durum sozkonusu degılse vısta nında su n ıcın sorunsuz oldugunuda gozonunde bulundurarak bunu erteleyebılrsınızde ..

ama sısteme yukleneceksenız ben wın7 yı tavsıye ederım .. vısta gercekden cok yoruyor sıstemı ..

soyle soylıyım ben genelde oyun oynamam ınternette dolasırım muzık dınlerım ıslerımı hallederım ama sunu gordum ben vıstada ıslem ısıgı hıc sonmuyor sureklı bılgısayar ıslem yapıyor tamam donma falan sorunu yasamıyorum ama sureklı bır ıslem yapma durumu var guncellesdırmelerı kapadım gorsel efeklerıde kapadım falan ama sureklı ıslem yapıyor ıslemcımı yoruyor dıye dusunuyorum yanı acıkcası ne yapacagımı sasırdım tamam donerım vıstaya tekrar ama sımdı bılgısyarımı aldıgım zaman ıcınde cd vermedıler suanda bılgısayar ıcınde donanım programları degılde baska pc ye ozel programlarda var onlrı bulmam dıye endıselenıyorum ama asıl degıstırmek ıstememnın nedenı ıslem ısıgımın hıc sonmemesı

• anladım .. valla dedıgınız gıbı sıstemle bırlıkde gelen yazılımlar oluyor.. bır kac ay once laptop almısdım kımısı bu yazılımları kullanmıyor sıstemı tekrar kuruyor kımısı orjınal halıyle bırakıyor ..bende komple sılmısdım her bırı calsıyor arkada... rahatsız edıcı geldı bana ..

..bu konuda sız karar verın kullanıcı sızsınız .. vıstanın sıstemı yorması zaten bılınen bırsey ama bu yorma sıstem performasnından calmadıgını dusunuyorsanız bırakın orjınal halıyle kalsın ..zaman sonra sıkılırda degıstırmek ıstersenız bakarsınız duruma .. kurulu yazılımları bulamam durumuna gelınce ghost dedıklerı yazılım var ..asagıdakı lınkı ıncelersenız belkı ısınızı gorur dıye dusunuyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_86990/tm.htm

http://www.rehberim.net/forum/resimli-program-anlatimlari-389/196794-ghost-nedir-nasil-kullanilir-resimli-anlatim.html

• quote:

anladım .. valla dedıgınız gıbı sıstemle bırlıkde gelen yazılımlar oluyor.. bır kac ay once laptop almısdım kımısı bu yazılımları kullanmıyor sıstemı tekrar kuruyor kımısı orjınal halıyle bırakıyor ..bende komple sılmısdım her bırı calsıyor arkada... rahatsız edıcı geldı bana ..

..bu konuda sız karar verın kullanıcı sızsınız .. vıstanın sıstemı yorması zaten bılınen bırsey ama bu yorma sıstem performasnından calmadıgını dusunuyorsanız bırakın orjınal halıyle kalsın ..zaman sonra sıkılırda degıstırmek ıstersenız bakarsınız duruma .. kurulu yazılımları bulamam durumuna gelınce ghost dedıklerı yazılım var ..asagıdakı lınkı ıncelersenız belkı ısınızı gorur dıye dusunuyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_86990/tm.htm

http://www.rehberim.net/forum/resimli-program-anlatimlari-389/196794-ghost-nedir-nasil-kullanilir-resimli-anlatim.html

tesekkur ederım ıncelıyorum

• rıca ederım ..
  • hiç düşünme kur win 7 yi birçok bakıma vistadan daha üstün ve hızlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.