Merhabalar, arkadaşımla beraber yeni bir eve taşındım. Daire İstanbul Kağıthane’de yer alıyor. Taşınır taşınmaz gittim internet başvurumu yaptım. Altyapım olmadığı söylendi. En az 100 kez Türk Telekomla iletişime geçtim hiçbir şey değişmedi. Talebiniz alınmıştır dediler ve bir şey yapmadılar. Sonrasında twitter üzerinden CEO’ya dm attım. Cevapladı ve beni aradılar yine sonuç değişmedi. Tekrar tekrar CEO da dahil her kanaldan sıkıştırdım olmadı. Telefon üzerinden en son 3 ay dendi. Tamam dedim geçtim. Sonra Gayrettepede bulunan bir Türk Telekom Genel Müdürlüğüne gittim oradaysa en az 5-6 aya hallolacağını söyleyip talebinizi alıyorum dendi. Baktım olacak gibi değil, sonuçta öğrenciyim Turkcell'e görüşüp 200 liralık olan Superbox paketine başvurduk. Onlar da yaklaşık 1 hafta beklettikten sonra kuruluma geldiler lakin 4.5 G testi sonucu evimden düzgün çekmediği ve superboxa uygun olmadığı söylendi. Bu alternatifim de çürümüş oldu. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar ? Vınn benzeri şeylerin fiyat performans olarak çok kötü olduğunu gördüm. Turk Telekomla alakalı bir tavsiyeniz varsa merakla bekliyorum. Bu arada binamızda şöyle de bir kutu var resmini ekliyorum. Ev sahibi attı bir işe yarayacağını düşünmüyorum ama.
Bu kutudan ADSL hizmeti alamıyor musun? 8mbps olsa yine iyidir.
Kutu varda telekomdan gelen şebeke yok bu işler biraz uzun sürüyor sağolsun binayı yıkarken telekom kablolarına zarar veriyorlar birdahada zamanlı başvuru yapmadıkları için bizim insanlar ev yapılsın gerisi önemli değil kafasında olduğu için yarım yamalak iş yapmışlar kutuya baksana.
Btk yaz hocam benim iş oldu gibi 3 buçuk ay boşa beklemişim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme