Şimdi Ara

Yeni Binaya İnternet Bağlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi yeni bir binaya taşındık ve internet bağlatmak istiyorum. Önceki evimizde TTNET'e aboneydik aboneliğimizi buraya taşıtmak istedik ama alt fiber alt yapi yok olmaz dediler. 1 yıl bizi yok kazı yapilacak onay gelecek diyerek zaman kaybına sebep oldular ama nafile bağlamadılar. Herneyse bizde iptal ettirdik çünkü kullanmadığımız internetten dolayı bize fatura geldi babamla gittik dedik ya baglayin yada iptal edin dedi babam. Bunun üstüne adam bize fatura gelmesinin sebebi olarak taşınmış olarak gözükmüyorsunuz dedi bize tasindiginiza dair bi fatura getirin dediler. Bizde yeni oturduğumuz yerdeki bi doğal gaz faturası ile iptal ettirdik.

İşte suanki durum bu ben bu eve nasıl internet baglatirim ? Fiber olmasa da olur ondan vazgectim zaten. Bina 5 katlı 10 daireye sahip ve binada TÜRK TELEKOM kutusu yok. Zaten mahhalede bulunan herkes direklerden almış kabloyu o şekilde kullanıyor interneti. Dediğim gibi binada kutu yok ve baktım bulunduğum bölgede Vodafone Süpernet,Türkcell Süperonline'nin ADSL altyapısı bulunmakta TTNET'inde Hipernet altyapısı bulunmaktaymış. Vodafone veya Türkcell bağlatabilir miyim ? Ve binada su modem takılacak yerlerden var evlerin içinde. Neredeyse 1 yildir internet kullanamıyoruz lütfen yardım edin. Modem yerinin fotoğrafını koyarım.

Gerekli Oku !:
    .Binada Telekom fiber kutusu bulunmamakta.
    .Vodafone ve Turkcell de mahallede ADSL altyapısı var gözüküyor.
    .TTNET de ise Hipernet altyapısı var gözüküyor.
    .Şuanda hiçbir internet sağlayıcısına üye değiliz.
    .Arsada 2 bina var. Site olarak A blok B blok var. Binalar 5 katlı ve 10 daire.
    .Ve ben buraya sabit direklerden hat cektirsem internet nasıl olur ? Ve bina yüksek hat çektirebilir miyim ?
    .Genelde Youtubeye video upload ve Online oyunlar oynuyorum. Bu yüzden ping sıkıntısı çekmek falan istemem.
    .Evet sizce internet için ne yapmalıyım ?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel beyler bi el atın.

• Telekom şebeke çekmeden hiçbirşey yapamazsın müdürlüğe gidip tekrar görüşün.
  • Kardeş ciddi misin ya Allah kahretsin eğer öyle ise iş cook uzun desene burda uydunet falanda yok.

• 8 aydır beklemedeyim bende ne gelen var ne giden bu kadarda olmaz gerçekten dilekçe verdik gidip konuştuk yok

• Ayni durumdayız yok plan çizilmiş de izin lazimmista falan filan baglamiolar yav

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

8 aydır beklemedeyim bende ne gelen var ne giden bu kadarda olmaz gerçekten dilekçe verdik gidip konuştuk yok

binada internet bağlantısı var mı?

bizde binada internet bağlantısı var ve binanın önünden fiber geçiyor ama binaya bağlamıyorlar. Gerçekten şu sorun inanılmaz derecede canımı sıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Hocam apartmanda hiç yoktu altyapı özellikle son 1 ay çok şikayet ettim bimer ve btk'ya ayrıca kendilerine'de sürekli mail attım sonunda gelip altyapıyı kurdular şuan kullanıyorum internet bizim sokakta'da sanırım fiber altyapı var ama binaya yapılan bağlantı en fazla 24mb destekliyor.
  • quote:

Hocam apartmanda hiç yoktu altyapı özellikle son 1 ay çok şikayet ettim bimer ve btk'ya ayrıca kendilerine'de sürekli mail attım sonunda gelip altyapıyı kurdular şuan kullanıyorum internet bizim sokakta'da sanırım fiber altyapı var ama binaya yapılan bağlantı en fazla 24mb destekliyor.

hayırlı olsun ya 1 ayda hemen bağladılar mı? nasıl yaptın şu aşamaları bi anlatır mısın bana da. 5 6 aydır bekliyoruz.
    Sürekli rahatsız edeceksiniz firmayı başka bir yolu yok kısaca 4-5 kere Btk ve aynı şekilde bimer'e yazdım mağdur ediliyoruz bu kadar süredir diye gelen cevaplar genelde aynı oluyor ama işe yarıyor sonuçta kendi iletişim hattınada sürekli olarak mail atmanız gerekiyor ve yazılarınızın hepsine adresinizi yazmanı'da öneririm bu şekilde çözüldü benim durumum tabi daha önceden'de dilekçe verilmişti bağlı bulunduğumuz ilçenin genel müdürlüğüne genel olarak bu şekilde
  • quote:

Sürekli rahatsız edeceksiniz firmayı başka bir yolu yok kısaca 4-5 kere Btk ve aynı şekilde bimer'e yazdım mağdur ediliyoruz bu kadar süredir diye gelen cevaplar genelde aynı oluyor ama işe yarıyor sonuçta kendi iletişim hattınada sürekli olarak mail atmanız gerekiyor ve yazılarınızın hepsine adresinizi yazmanı'da öneririm bu şekilde çözüldü benim durumum tabi daha önceden'de dilekçe verilmişti bağlı bulunduğumuz ilçenin genel müdürlüğüne genel olarak bu şekilde

ttnete saçma sapan bi mail gönderdim bakalım ne olacak. Hiç bir şey olmayacak ama gene hiç bir şey yapmamaktan iyidir. Bimer ve btkya nasıl bir dille yazmamı önerirsin? daha önceden yazdığın yazının kopyası var mı onu ufak değiştirerek göndereyim.

• Hocam bir üstteki açtığım konuya bakın ban cevap geldi BTK üzerinden TTNET'ten . 😀

Pm ile gönderirim birazdan ona göre sende eklemeler yaparsın veya benzerşeyler'de yazabilirsin Btk ve bimer'e yazınca cevap vermek mecburiyetinde kalıyorlar bana bulunduğunuz lokasyonda alt yapı olmadığı için hizmet verilememektedir gibi cevaplar verdiler mesela bende internet sitesinden görüntü alıp attım fiber kullanabilirsiniz yazıyor sitesinde'de Üstelenmez ise daha'da uzar gider bu iş.
  • Valla geçmiş olsun aynı sorunlar bende de var 2 yıldır binaya alt yapı getirmelerini bekliyoruz bendede vodofone süperonline falan alt yapı var diyolardı ama başvurduktan sonra iptal ediyolardı ondan hiç o konularla uğraşa bimere nasıl şikayet ediyorsunuz hocam ben aradığımda falan btkya yönlendiriyo banada projeniz çizildi dendi izin bekleniyo falan dendi ama sonuç olarak hala internetsiziz yokmu bunu bi çözüm yolu

• caanduymaz C kullanıcısına yanıt
    Sitesinden şikayet formu oluşturuyorsun arama yapmadım ben hiç.
  • Türk telekomdan nefret ediyorum artık allahın yalakaları
    2 yıldır yapmadığım şey kalmadı evimin önündeki direkten bi kablo çekmediler ama 3 ay önce yapılan daha yapımı devam eden devlete ait bir gençlik merkezine dün evimin önündeki direkten kablo çekmişler şaka gibi

• vala hocam yan binalarda tanıdık komşu var sa komşudan al net i kullanın
  • caanduymaz C kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.5 yıl bekledim bende bunları en sonunda tek tek müdürün ismini verdim altyapıya bakan elemanın ismini kavga ede ede getirdiler bastırdıktan sonra 15gün içinde direk isim yazınca tutuşuyorlar sizede tavsiyem apartmanca her gün bimer btk telekoma yazdır isim vere vere sonuç alırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.