Şimdi Ara

yeni bir amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi amfi yapmak istiyorum fakat ne kullanmalıyım karar veremedim. amfinin entegrelerden oluşmasını istiyorum. 4 tane çıkış olucak bunlar normal hoparlörlere gidicek. bi tane de sub için olucak hangi entegreleri kullanmalıyım. tda7294 var çok güsel yaptım acaba iyimidir. ses hoparlörleri için.

bide birşey daha arkadaşlar bas için lm3886 veya lm3876 mı yoksa tda7294 mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amfi_46 -- 3 Ekim 2007; 19:51:17 >

• stk403-070 kullan 4 çıkışlı süper ses alısın yanında at bi 7294 bas için süper
  • ya bi stklardan ben korkuoyorum çok kolay yanıo çıkışları onun için başka entegreler peşindeyim
  • http://rapid-share.com/files/60021205/TDA.rar.html

tda serisinden 2 adet ampli var.biri subwoofer diğeri normal.
    umarım işinizi gorur.
  • 4+1 yapacaksınız sanırım.
    Seçtiğiniz entegreler ses kalitesi açısından fazlasıyla yeterli ama bunların hepsini ortak bi şasede sorunsuz ve gürültüsüz nasıl çalıştırırsınız bilemiyorum. Hatta sorunsuz bi şekilde tamamlarsanız bağlantıları nasıl yaptığnızı öğrenmek isterim zira hâlâ kalitesinden tam olarak memnun olamadığım kendi imalatım olan 5+1 ses sistemimde uygulayabilirim.
    Birde söylediğiniz entegrelerin orjinalini aldığınıza emin olun. Malesef ülkemizde gerçek LM3876 ve TDA7294 bulmak epey zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukubara -- 3 Ekim 2007; 20:03:52 >
  • bu verdiğiniz linkteki devre güzelmiş. kolay bişey. ama aklıma bişi takıldı bu devrede köprüleme olayı garip mi yoksa banamı öle geldi sanki normal standart tda7294 devresinden iki tane yapılmış birinin çıkışına 22k bağlanıp diğerinin 2 nolu ayağına verilmiş başka bi farklılık yok galiba bide birnin sinyal girşi direk şase

yani demek istediğim şu köprüleme birinin çıkışı diğerinin girşini oluşturularak yapılmıomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amfi_46 -- 3 Ekim 2007; 20:21:27 >
  • Devrenize bakmadım ama TDA7294 ile ilgili uyarımı yapayım: Bu entegre köprülenebilir. Köprüleme sonucunda minimum 8ohm'luk bir yük kullanabilirsiniz.

TDA7293 paralellenebilir. Bu sayede taktığınız entegre başına omajı yarıya bölersiniz. Yani iki entegre ile 4 ohm sürebilirsiniz. Datasheetler böyle der, TDA7294 ile 4ohm araba subwooferı çalıştıran birçok kişi var buralarda; ST korumayı sıkı tuttuğundan bu entegreler eşşek gibi ısınmalarına rağmen halen sağlam, STK serisi olsaydı silikon mezarlığını çoktan boylamışlardı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bulabilirsen tüm entegreleri lm4780 kullananı öneririm. kanal başı 60 watt kendi içinde köprülenerek 120 watt verebiliyor.

http://diyaudiotr.com/islecler/tammetin.php?metinid=5
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.