Öncelikle herkese merhabalar.Başlıktada belirttiğim gibi yeni bir kasa topladım ama bu yeni sistemlere baya yabancı kalmışım.. Öncelikle özellikleri paylaşmak istiyorum ki onlar üzerinde görüşlerinizi almak isteyeceğim; -İntel Core i5 3.2 ghz -Sapphire HD4850 1gb 256 bit ekran kartı -Gigabyte GA-Z77M-D3H anakart -Kingston 2x4gb HyperX ram
Bu sistem ile bf black ops 2 oynuyorum minimum fps ne olmalıdır?Yada COD MW3 oynasam minimum fps ne olmalıdır? black opsta 50 de oluyor 40 da oluyor 25 e de düştüğü oluyor ama bir takılma yaşamadım şimdiye kadar en yüksek ayarlar baz alırsak...
Bir diğer konuda anakartımın Easy tune 6 programı ile ilgili..Tam olarak ne olduğunu çözebilmiş değilim ne kadar cahil bir herifim Yani oc mu yapıyoruz bu programla Ayrıca asıl merak ettiğim ise şudur sıcaklıkları gösteriyor ama emin olmadığım bir konu var; System sıcaklığı diyor capste de vereceğim nedir bu system sıcaklığı anakartın mı?ayrıca GPU sıcaklığı ekran kartının sıcaklığı mı oluyor? Biraz çok oldum biliyorum ama yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden verdiğiniz cevaplara bütün yüreğimle teşekkür ediyorum hepinize kolaylıklar diliyorum...
ayrıca alttaki capste CPU ve System neden kırmızı anlayamadımda
yokmu yardım edecek hiçbir arkadaş
OC programı o gpu ekran kartı cpu işlemci demek eğer oc bilgin yoksa kurcalama derim
quote:
Orijinalden alıntı: 0the1emre
OC programı o gpu ekran kartı cpu işlemci demek eğer oc bilgin yoksa kurcalama derim
açık söylemek gerekirse oc hakkındaki tek bilgim yaptıktan sonra o kartı sağlam soğutmak gerek başka birşey bilmiyorum :)peki o programdaki system sıcaklığı nedir anakartın sıcaklığı mı ?
Büyük ihtimalle odur oc bilmiyosan pek kurcalama derim gene