Şimdi Ara

Yeni Bir Clan Oluşumu (Projem kapsamlı bakmadan geçme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vormound desteğin için teşekkür ederim dediğin herşeyde tamamen haklısın güven çok önemli benim de başıma geldi hep yardım ettiğim insanlar birgün gelip beni arkadan vurdu citizenin mage i vardı zamanında bi kaç item sorusunda yardımcı olmuştum eskiden hatırlıyorum seviyeli bir insandı bende hep onun gibi arkadaşlarım olsun istedim ama olmadı maalesef zamanında evimi paylaştığım insanlar bile item için neler yaptı bu projeyi hayata geçirirsem çok seviyeli ve üst düzey bi clan olucak ama dediğin gibi insanlar bulmak önemli umarım bulurum belki bi gün sende katılırsın

hellblade bende bıraktım ama hiç kopamadım ve başlarsam düzgün şekildebaşlamak istiyorum eğer başlarsan kapım açık

cevap atamıyorum bi türlü geç cevap verirsem kusura bakmayın bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léonidas -- 26 Temmuz 2008; 21:22:18 >

• Ben gelirim.Zaten şu anda oynadığım charımda çok ezik.Onu ortağa bırakır gelirim veya ikimiz birlikte geliriz.
  • @ahme__T
    kardeşim bende dh 2006 üyesiyim ama mesaj sayıma bakarmısın??..Uzun zmndır sadece okuyorum ve mesaj yazmıyorum doğru düzgün..yazdığım zamanlardada konu dışına yazıyorum..yani her okuan fake deildir

@Léonidas
    Kardşeim Ben Carnac tayım 59 lwl eğer böyle güzel bi organizeyi başarabilirsen bende sizin clanın alt clanını kurarım ally alırım böylece Dh nın allysi de bende olur

Oyundaki Adım SavageDragon
    Orc um...Bence Oragnize Edince Orc aÇın çünkü humanlar ezik carnac ta

• böyle birşey olması imkansız çok denendi en fazla 5 gün sonra clan patlıyor seviyesizlik diz boyu oluyor drop kavgaları + lwl kasma meselesi oluor konuyu editle tutmaz...
  • USKO'yu bırakalı çok oldu geri dönersem de yeni server'a geçerim. Zaten son buglarla carnac'ın cypher'dan akara'nın da ares'den pek bi farkı kalmadı. Bende bu oyunu hep legal olarak oynadım bildiğim halde dupe,np bug gibi şeyler yapmadım. Pişman da değilim ama şu bi gerçek bu oyunu legal oynuyan adam daima ezilir.
  • ben de gelirim uzun zamandır oynamıyordum usko ve gecmek istiyordum zaten...
  • uygulamak cok zor bunu cogu kisi senin kadar iyi niyetli olmuyor oyun icinde...
  • @pessimistic 2niz beraber gelin çok güzel olur :)

@mc_ajan eğer iyi bi organizasyon olursa neden olmasın

@v-for vendetta evet eskiden böyle şeyler olmuş olabilir ama belki de bu sefer tutacak ayrıca seviyesizlik yapan olursada aramızdan çıkartıcaz hemen yani böyle şeylere mümkün olduğu kadar göz yummamaya çalışıcaz bakarsın ilk düzgün clan biz oluruz :) ayrıca clan meselelerini forumdan yürütmeyi düşünmüyorum yani özellerimizi farklı bi yolla halledicez belki clan forumu ya da mail grubu vs

@pwner herşeyden önce bir oyun ve eğlenmek için oynuyoruz illegal şekildede zevk alamıyorum :) ezilirsekte napalım

@mrandy tamam üstad senide listeye eklerim yeterli sayı ve çoğunluk olursa server ve ırk konusunu tartışırız ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

USKO'yu bırakalı çok oldu geri dönersem de yeni server'a geçerim. Zaten son buglarla carnac'ın cypher'dan akara'nın da ares'den pek bi farkı kalmadı. Bende bu oyunu hep legal olarak oynadım bildiğim halde dupe,np bug gibi şeyler yapmadım. Pişman da değilim ama şu bi gerçek bu oyunu legal oynuyan adam daima ezilir.

Bencede...Ama İstisnalarda oluyor..mesele ben LegaL yoLdan Kastım İtemlerimi(Lwl harico illegal yollardan kasıldı)item al sat bas ve ardreamda 3 kişi vardı yanlarına gittim üçü birden town attıbenden çok korkuyor o üçü geneldede vs de adamlar beni kesemiyeceğini anlayıp town atıyorlar yada kaçıyorlar

party arasına dalıyorum debuf malice yi yedikten sonra yatıyorum

2v1 leri rahatlıkla alabiliyorum
    yani böyle işte legal yollardanda kasılabiliyor item

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_ajan -- 26 Temmuz 2008; 22:40:59 >

• @v2 öyle tabi ki ama elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıp dürüst insanlar bulucam en kötü 3-4 kişi bile başlasak devamı gelir diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Léonidas

Fake mi? İlginç bi yorum yapmışsın..Böyle bi konu için fake olmaya gerek var mı sence?Bakarsan adımı soyadımı da vermişim daha önceden de aldığım üyelikler vardı ama her format attığımda cookie ler silindiği için şifrelerimi unutuyordum..

amiral forumu ne kadardır biliosun bilmem ama bu forumun 4 yıl önceki hali çok daha farklıydı seviyesizlik yapan olursa zaten karşılığında cezasını veririz

seviye ve bu forum o eskidendi dostum

• @sddecar bu forumda eskilerde var ;) dediğim gibi seviyeyi kontrol altında tutmak için saygısızlık yapanları aramızda tutmicaz zaten çabalarımıza rağmen zaten fazla tutulmazsa 2-3-4 kaç kişi kaldıysak düzgün beraberce devam ederiz önemli olan sayı değil zaten birlik beraberlik ve takım olmak az kişi ya da çok kişi az kişiyi kordine etmek daha da kolay hatta
  • Up. MiLLet..Herkes Bi İmza Atsın Bu Projeye Bence Çok KaLiteLi ßi Düşünce...

CarnacTa Açın pLeaS
    oLmadı Ben itemlerimi charımı falan satarım sizin olduğunuz servere gelirim
  • organizasyon süresi uzarsa yeni server beklenebilir diye düşünüyorum zaten 70+ için eski serverlerı düşünemeyiz bana göre carnac düşük bi ihtimal gibi ama yeni sserver ya da carnac olur herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Léonidas

@sddecar bu forumda eskilerde var ;) dediğim gibi seviyeyi kontrol altında tutmak için saygısızlık yapanları aramızda tutmicaz zaten çabalarımıza rağmen zaten fazla tutulmazsa 2-3-4 kaç kişi kaldıysak düzgün beraberce devam ederiz önemli olan sayı değil zaten birlik beraberlik ve takım olmak az kişi ya da çok kişi az kişiyi kordine etmek daha da kolay hatta

kim kaldıki hasan mert fearfrome flan sheref bile bıraktı sayılır artık msj yazmıyorum sadece gezniyorum diyor
  • ben bu saydıklarından çoğunu hatırlamıyorum o zamanlardan belki nickleri farklıdır ama citizen vardı zamanında ya da üye adını hatırlamadığım bir çok kişi vardı hiçbiri şu an yok ama yenileri bulmak zor olsada imkansız diil yine de haklısın forumda çok fazla kötü olay yaşandı ama yinede umutluyum
  • dostum bu dediğin bence anca private server da olabilir oda bir ortam kurup aynı pw serverda oynamaya başlayarak orası kapandı başka bi yer belirlenip vs vs
  • @Léonidas
    Eğer gerçekten böle bişiyin altından kalkabilceini düşünüosan her zaman yanındayım ..
  • cok umutlanma burdaki herkesden, bende ii bilirdim ama pw de burdaki oyuncularla oynayınca cok yanıldım tabi hepside böyle degil istediğin gibi olanda var
  • kolay gelsin demekle başlıyorum işe..walla şu an öss senem belkide bundan sonraki sene [ eğer kaznrsam ] sizinle takılabilirm..bu işler öyle kolay olmuyor..herkes öle şak die birbirine güven(e)miyor..ben oyundan çok arkadaş edindim arkadaşının konuşmasndan da isteğini anlayabiliyorsun..şu an oyundaki arkadaşlarıma ya da dostlarıma 21 gb werip başka 1 charla gelince tekrar alabiliyorum o parayı...böyle güvenlerin oluşması çok sohbet gerektirir.yaptığın sohbetlerde onun niyetini anlarsn zaten bence öle hmen güvenmeden önce çünkü bu forumda öle ezik adamlar warki hemen soyayıma girişiyorlar..dikkatli olun diyorum size..ve mutlu sona ulaşmanızı diliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.