Şimdi Ara

Yeni Bir Clan Oluşumu (Projem kapsamlı bakmadan geçme) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

yorum ve desteğiniz için teşekkürler eğer katılmayı düşünürseniz bana mail ya da mesaj yoluyla dönersiniz akşam atacağım mesaja sizleride dahil ederim :)

evet bu arada müzik avatarın final bölümü olan sozins comet in şarkısı
  • 10 gün kaldı 10 gün sonra bende açıyorum priesti rağbet yeterli değil halabence sallayalım bu işi be kanka ama dediğim gibi her zaman yanındayım10 gün içinde bişiyler değişmezse ben gogogo carnac ama
    söyleyem
  • katılım yeterli sayılır ya bi parti olcak kadar kişi var şu anda :P akşam mesaj attığımda iyice netleşmiş olucak zaten :)
  • dostum işin zor kolay gelsin
  • Bende aynı senin gibi duyguları yaşadım.Bi ara pk serverlara başladım tat alamadım ve yeniden döndüm.

Bence Manes de Kuralım.Human olsun Benim orda charım var.Daha yeni başlayanları da kasarız.Yani hangi server olursa olsun varım!
  • Bende aynı senin gibi duyguları yaşadım.Bi ara pk serverlara başladım tat alamadım ve yeniden döndüm.

Bence Manes de Kuralım.Human olsun Benim orda charım var.Daha yeni başlayanları da kasarız.Yani hangi server olursa olsun varım!
  • @last teşekkürler üstad

@thepirates desteğin için saol :) dediğim gibi akşam mesaj atacağım katılımcı üyelere ve netleştiricez serverı ama manes biraz eski olduğu için zor olur gibime geliyor
  • ee yok mu başka katılmayı düşünen :p

katılmayı düşünen arkadaşlara birazdan bilgilendirici bi mesaj atıcam şayet katılmayı düşünen olursa bi mesaj yazması yeterli :)
  • öncelikle akıl vermek gibi algılamayın dediklerimi lütfen sadece fir ve öneri sunuyorum

donanım haber gibi forumda bu işi seçmen ne adar dogru bilinmez
    kimse üstüne alınmasın ama seviye çok düşük yaş ortalaması çok düşük hergün char soyan dolandırıcılar varken kime nasıl neden güvenip aynı ola baş koyacaksınız..???
    2 msj ile post sayısı ile yada açacagı char ile ne kadar güvenilir olucak????

yaşım 24 ama hiç bir zaman forumun üst seviyede oldugunu görmedim..
    açılan konulara yapılan orumlara bakarak bunu anlayabiliriz..
    forumun %75 i oyun hakkında BİR ÇOK BİLGİYE SAHİP DEGİL..!!
    sen clan kurcaksın bi yerlere gelebilmek için
    ama canın daha çok sıkılacak
    AGA ŞU VARMI AGA BU NERDEN DÜŞER AGA BANA BU LAZIM VB. VB.
    (forumdan bazı kişilerle msn den konuştugum kadarıyla olabilcekleri görüyor gibiyim)
    SAKIN HA ALTINDA Bİ ART NİYET YADA CAYDIRICILIK SEZMEYİN..
    bu forumu 1,5 senedir takip ederim
    MSN DEN ONUŞTUGUM BURDAKİ YAZILARINI OKUDUGUM KADARIYLA Bİ TEK L.J Yİ BİLİRİM
    charımı düşünmeden emanet edebilirim(hatırlarsa msn den konuşmuştuk 74 rouge desem bilirsin)

karar güzel izledigin yolda şüphelerim var
    OYUNCU YADA CAN YOLDAŞI YADA GÜVENİLİR İNSAN ARAMAKLA BULUNMAZ..!!
    bişeyler paylaşabilmen lazım
    ki
    buda bu forumda yada internette olmaz 1000 de 1 ihtimal..
    forumda o kadar üye var
    1,5 senedir forumdayım ben 1 kişi bulabildim..
    ayrıca oyunun ilk başlarından belli olur
    +7 fp için birbirine girenler +7 shard için şekilden şekile girenler
    benim başıma geldigi için biliorum
    bizde yeni servere geçtik ben 72 lvl charımı bile gözden çıkartmıştım
    bana önerdiklerinde kabul ettim
    ama öneriyi yapan arkadaş 3.ncü gününde geri adım attı
    yani ben kime güvenipte neye başlamışım..
    buda öle bişey
    yaş sınırı +25 olmadıkça
    forum sınırı +25 olmadıkça
    bu iş sadece hayal olur
    diyeceksiniz 25 yaşındaki adam dolandırıcı olmaz mı
    gayet tabii olabilir ama onuda siz 1-2 günlük konuşma ve deneyim sayesinde anlıyacaksınız
    (LÜTFEN SÖYLEDİKLERİM İÇİNDE CIMBIZLA LAF ÇEKİP BANA ATIPTA BULUNMAYIN GERÇEKLERİ VE DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞTIM)

iyi forumlar(şimdilik yazabildiklerim bu kadar dışarı çıkmam lazım )

• neden yanlış anlayayım ki :)

gayet doğru görüşlerin var ama tamamında katılmıyorum sana :)

tabi ki güvenilir insan arayarak bulunmuyor internette ama ben ilk etapta takım arkadaşı arıyorum zaman içinde güvenilir olup olmadıkları anlaşılacak zaten heralde clanın ilk gününden kimse pahalı değerli şeylerini birbiriyle paylaşmayacak :) güven konusunda yol katetmek içinde reel de buluşmalar düzenlicez bunuda hayata sokarsak verim güven artacaktır.Forumun seviyesi konusunda haklısın ama yaş konusunda herkese saygılı olmalıyız akıl yaşta değil baştadır.küçükler belki daha çok saygısız ve seviyesiz ama genelleme yapamayız değil mi?Oyunu bilmeyenlerde olabilir bizde ilk başta bilmiyorduk onlarada yardımcı olup herkesi eşit seviyeye getirmeye çalışacağız.Söyleyeceklerim bu kadar mesajına cevap olarak aklına gelenleri yazınca onlarada görüşlerimi belirten bi cevap yazarım. :)
  • sözlerinden bile bebli oldugu gibi bu iş yürümeyecek..
    herşeyi olumlu düşünüyorsun kendi kararınla ters düşmemek için..
    ama ne haat ne oyun nede forum senin bakış açın gibi degil
    KEŞKE ÖYLE OLSA..ama degil
    akıl yaşta degil başta evet
    yaşla bi yerlre gelinmez ama -20 İLEDE HİÇ BİR YERE GELİNMEZ
    ne oyunda ne forumda bunu gömrdüm yaşadım BİLİYORUM..
    ha nasıl olur
    istanbullusundur sadece istanbulluları toplarsın yaş sınırı koyarsın reelden görüşürsün olabilir
    ama forumda yada nette buldugun ortaktan pek bi hayır gelmez..
    1 gün gelmez 1 ay gelmez zaten bi kaç ay sonrada gherçek yüzünü anlarsın
    düşüncelerin aynı il aynı kafe semt mahalle ortamında olabilecek şeyler
    netteki herhangi bi lkişi ile yola çıkarsan YOLDA KALIRSIN buda bi gerçek..
    herkes sen gibi düşünmeyecek
    herkes kararına saygı göstermeyecek
    belki herkes lafını dinlemeyecek
    sen bi şeyi iyi biliyorsundur ama BİLMEYEN bir kişi senin BİLDİGİNİDE HİÇE SAYACAKTIR..
    yani sen bildigini bazen düşüncelerini bazen İİ NİYETİNİ bile kaybedeceksin..
    net ortamında bi organizasyon..
    ÇOK AMA ÇOK ZOR BEKLEYİP görelim dicem ama
    GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ<
    (İSTİSNA 3-4 KİŞİ OLABİLİR AMA BU SAYI 10 U GEÇMEZ)

Şimdiden olmayacak hayalin ve rüyan için başarılar
    (kaç tane girişim başladı örnegin 100 tane 1 tanesi başarıyla sonuçlanmışmı araştır bi ögren derim)
    iyi forumlar

• ben optimistim burdan kaynaklanıo olabilir herşeyi olumlu düşünmem :)

ayrıca -20 ile bişey olmaz demişsin ama ne yazık ki bu konuda çok ters düşüyoruz sneinle
    ayrıca benim amacım kişi olarak şu kadar değil düzgün olan 2 kişi bi olsa hedefime ulaşmış olucam :)
    bence sen çok olumsuz düşünüyorsun bu konuda biraz değişebilirsin :) ayrıca ben elimden gelen çabayı gösteriyorum buldumda bi kaç kişi devamının geleceğine de inanıyorum :)

hayal ve rüya tabirin içinde hayalgücümün daha geniş olduğunu söyleyebilirim :) bu kadar basit ve olması mümkün şeylerin hayalini kurmam :)
  • işte göründügü kadar ve olabilmesi basit bir şeden bahsetmiyoruz

bundan önce bi çok girişim oldu bakarsan biraz görebilirsin..
    hiç birinde başarı olmadı
    (söylediklermi cımbızlıyorsun..!!)
    -20 den olmaz derken küçü yaştaki hiç bir kimse bu oyunda bi yerlere emegiyle gelemedi
    (ya çaldı çırptı yada db yaptı ya dolandırdı yada reel para)
    şimdi herkes dicek ben 17 yaşındayım herşey emek
    (ONLAR İSTİSNA 10 KİŞİDEN 1 TANESİ)

bu konuyu yada girişimi 1 hafta sonra bakalım hatırlayan olmakmı=?
    daha öncekilerde ilk bi kaç günde ragbet görmüştü sonrası mechul..

bu oyunda fazla iyimser olmak senin cebninden çıkacak ytl ile aynı orantıda
    çok paran varsa çok iyi niyetli olursun
    ama bişey kazanamazsın.. bi zamana kadar
    sana kolay gelsin başka lafım yok..
    1-2 hafta bekleyellim görecegiz..

• Ben -20im ama hiç çalıntı mesajları göremessin arada bul
  • Ben -20im ama hiç çalıntı mesajları göremessin arada bul
  • sebebini bilmioyrum ama mesaj atamıyorum :S

tamam bekleyelim :) en kötü şartlarda bile ben oyuna başlayacağım ve amacıma geçde olsa ulaşacağım bu 1 2 haftalık bi süreç deil :)

söylediklerini de cımbızlamıyorum ayrıca bence yanlış anlaşılıyorum :)

olumsuz eleştirelerin için teşekkür ediyorum ama çabalarımı esirgemicem bu yolda :)
  • güzel bi oluşum düşünmüşsün
    ama zor yapması carnacta orc um ardream 3-4 arkadaş var gelmeyi düşünürsen bi konuşuruz zamanla dh dan gelenlerde olur :)
    satanstyle c1 de olurum genelde sabah 6 7 8 den akşam 6 7 8 9 10 11.. e kadar
    msn ekle msn de değişiyor ama hergün açarım Allah bi mani vermezse nonreb@hotmail.com
  • ekledm dostum
  • geçecezsek logos veya altı bir servera geçelim maneste oynuyordumda bıraktım manesi yani bpmin +8 ms +8 paper set birkaç görev takısı ve wp le idare edebileceği bir server olsun czde çünkü bp açıcamya ondan
    bütcemde okadar zatin
  • düşücenlerini okudum eyer gercekten bu iş olursa katilmak isterim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.