Şimdi Ara

Yeni Bir Clan Oluşumu (Projem kapsamlı bakmadan geçme) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @xrap pw lerin anlamsız olduğunu düşünüyorum sonuçta işin sonunda elde bişey kalmıyor anlık eğlence sadece onun için başkla oyunlarda oynanabilir devamlılık için zaten mmorpg oynuyoruz

@endoplazmik retikulum üstad ben gösterebileceğim tüm çabayı göstericem katılımcılarında yardımıyla işin altından kalkabileceğimi düşünüyorum zaten bi süre sonra reel anlamda buluşmaya falan başlarsak durum iyice toparlanır önemli olan bu seviyeye gelmek desteğin içinde çok saol

@sansar salvo dostum herkesin istediğimiz gibi olmasını bekleyemeyiz bende çok sırtımdan vuruldum ama biraz forum referansı biraz kişinin vicdanı iyi insanları bulmaya çalışıcaz seviyesiz insanlarıda içimizde barındırmamaya çalışıcaz..

@aydın66 eğer iyi bi düzeye gelirsek seneye senide aramızda görmek mutluluk verir öss de başarılar bu arada istediğin bölümü kazanırsın umarım
    ilgi gösteren herkese teşekkür ederim yarın akşam saat 20.00 civarında katılmayı düşünen destek olanlara konuyla ilgili bir mesaj yayınlayacağım ciddi düşünenlerle beraber yarın olmasındaki sebep katılımın biraz daha artması

• quote:

@aydın66 eğer iyi bi düzeye gelirsek seneye senide aramızda görmek mutluluk verir öss de başarılar bu arada istediğin bölümü kazanırsın umarım

teşekkür ederim inşl. kazanır ve sizin aranıza katılırm eğer böle bir oluşum gerçekleşirse..
  • umuyorum ki gerçekleşir :)
  • evet msnden bi iki arkadaşla konuştuk gayet olumlu şekilde ilerliyoruz en azından bi 7-8 kişi olduk şimdiye kadar umuyorum daha da artıcak sayımız
  • hadi kolay gelsin siz 7-8 kişi exe başlayın bence dierleri gelince size katılır hem onları kasarsınz hmde oyunda da arkadaşlar bulursunuz dediğimi düşünün bnce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Léonidas

arkandayım bi de senle serverın ilk zamanında party yaptığımız bi warriorum vardı NaturalBornKiller 62 lvl da hacklenmişti belki hatırlarsın

Evet hatırlıyorum ama hacklendiğini yeni öğrendim

Ayrıca dediğini uygulaması neredeyse imkansız çünkü o dediklerin bir anda olacak şeyler değil. Öyle dostların olmalı ki bu düşüncen gerçekleşebilsin. Bu da zaman gerektirir. Aylar belki de yıllar sürebilir. Allah'a şükür ben böyle arkadaşlarımı buldum Pathosdan itibaren beraberiz. Yeni server mı gelir oynamak isteyeni bile oynatırız öyle bir ortamımız var ve öyle bir dostluk var ki bursada yaşayıp milyarlık charını bana sattırabiliyor [ Ben istanbuLdayım ] o derece güven ortamımız var. İşte böyle bir dostluğun oluşması da yılları gerektirir. Onun için sen boşuna yorma kendini bence.

Edit : koyu yerler sonradan eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 27 Temmuz 2008; 0:02:42 >

• ben gelebilirim seninle girakonda 18 gb param var girakonda olursa benim için ayrı iyi olur sen bilirsin karar senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

quote:

Orjinalden alıntı: Léonidas

evet haklısın teknik olarak istediğimde bu dediğin gibi sorunlarda oluyor diezde sırf dostluk olan bi clanımız vardu Burguesia teomanı herkes tanır ama clanda item drop davasına koptu gitti benim de aradığım bu 3-4 kişi öncelikle ama forumdan katılım olursa en azından sayı artabilir daha rahat olabiliriz dediklerinde virgülüne kadar haklısın ama bi yerden denemek başlamak gerekiyor

ilk olarak dediklerimi yanlış anlamadığın için teşekkür ederim.

Eğer ortamım olmasa yada kopabilecek durumda olsaydım kesinlikle gelirdim seninle birlikte. ama o kadar çoluk çocuk doluki şu oyunda kimin ne olduğunu anlayamıyorsun (lütfen alınmasın kimse sözüm meclisten dışarı). Örneğim dediğim ortamda olan arkadaşların itemleri kilitli değilken charlarına girerim onlar benim charlarıma girer (itemlerde sıradan değil uçuk itemler) ne bir itemim alınmıştır ne bir item kaybetmişimdir. milyarlık alışverişlere aracı olduğum olmuştur arkadaşlarım olduğu için vs. burda önemli olan güven meselesi.

Canım yanmadımı şimdiye kadar çok charlarımın soyuldugu oldu charla oynasın diye verdiğimiz adamlar soydu ne itemler verdik geri gelmedi. Clanımda bile şerefsizler vardı o şekilde. Yani açıkcası item ve lvl insanı bozuyor hele hep ezik charları olan itemi olmayan adam item lvl görünce şekli kaçıyor.

Eski clanımda pot parası olmayıp potu bile bizden isteyen partylere girmek için yalvaran item isteyen reskill parasını bile benden alan adamlar lvl kasıp item yapınca suratımıza bakmaz oldu. Clanı kurup isiloon anahtarımızı alınca pelerinide uzatmıştık hatta xigenonda moradon patch i ile ilk kolu yakan clan bizdik. sonra bir anda clandan çıkmaya başlayanlar oldu ne sevdasına ? Nvm ye girip isiloon kesme sevdasına. gerçi isiloon da kestik dünya kadar felankorda ne droplar aldık ne clanların elinden 2 kişilik drain party ile ama insanın içinde olucak birazda kendini bilirlik. Yani bir +8 iron impact e satmayacak seni adam. ama bırak +8 ii yi +7 shard a satacak kestiğin sq dana iron neck düşünce o kutu için db atacak adam bile çıkacak karşına clanında.

Esasında düşüncen çok güzel hep aradığım şey eskiden burak vardı kardeşim kadar sevdiğim bir insan (citizen) diyodum keşke burak gibi 2 kişi daha olsa 4 kişilik bi grup olsak yeter artar. ama bıraktı burakta oyunu bende şimdiki ortamı kurdum o kadar zaman uğraşıp.

Iron setin kilitsizken charını emanet edebileceğin kişiler bulursan kur derim hayalindeki ortamı ama şunuda unutma kimseyi 1 yılda tanıyamazsın gün gelir herşeyini soyar. Herşeye sıfırdan başlamak zorunda kalırsın.

Ortamım dağılana kadar oyunda olursan mutlaka sana katılacağım bu arada

vormound beni unutmuşsun ayıp ettin bak şaka bir yana çok güzeL düşünmüşsün Léonidas fakat burda vormound un da dediği gibi iLerki zamanLarda isiLoon yaparsın feLankor yaparsın item dağıtımında sorun oLur, bu sefer senin canın sıkıLır cLanından çıkıp rakip cLana giden oLur, bir item için cLan değiştiren oLur. ben de fazLa takıLmam citizen vardı arkadaşım bu hayatta en güvendiğim insanLardan biri onLa çok muhabbetimiz oLdu ben bu oyuna onun sayesinde biraz takıLmıştım. bir zamanLar xige de bende HeLL de buLunuyordum fakat kimse biLmez oyuna iki defa uzun araLar verdiğim için. zamanında fire drake geLmeden önce evet dostLukLa iyi idare ediLiyordu oyunda ama şimdi artık öyLe değiL. insanLar item için en yakın arkadaşını satar oLmuş durumda. yani güzeL düşünüyorsun ama apo nun dediği gibi anca buLursan 4 5 kişi ondan sonrakiLer hep bir şey yüzünden yan çizer. eğer bu hayaLi gerçekLeştirirsen fazLa ümitLenme derim. bir süre sonra işin içine başka şeyLer girince herkes satıp gidiyor.

• Sadece konuyu açan arkadaşın yazısını okudum. Diğer yorumlarıda tahmin edebiliyorum. Ufak 1-2 kalem bişeyler yazıcam. Bu oyunda adam nerden anlaşılır:
    1. Boss keserken
    2. Item emanet ederken
    3. Birisi veya birileri slotuna ks yapıp, kutu çıkartırken.

Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Ama bu oyunun havasından mı suyundan mı desem birşey var insanları kötü niyetlere iten. Yarın bigün 15-20 kişi toplanırsınız, X Y Z gibi bir serverda oynamaya başlarsınız, 60 olursunuz 70 olursunuz, gün gelir bir boss keserken biriniz db çeker dropu alır orda darma duman olursunuz. Benden sana tavsiye, kendi oyununu oyna, zaman geçir, kendi ortamını bu şekilde yarat, veya kendi kafana uygun ortamlara gir bu şekilde. Senin uğraştığın ve yapmaya çalıştığın şey senin hayalindir sadece, başkasının değil. Sen büyük ve dayanışmalı güzel bir clan olalım mantığı ile hareket ederken öteki taraftan senin clanında olan ve sana çok yakın olan bir arkadaşın, itemin gözüne vurup kol bacak yapmış bir clana kapağı atmayla kafa yoruyor olur. Bir yola baş koyarken, o yolda tanımadığın admalarla yürüme, ne reel hayatta ne bu oyunda.

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Sadece konuyu açan arkadaşın yazısını okudum. Diğer yorumlarıda tahmin edebiliyorum. Ufak 1-2 kalem bişeyler yazıcam. Bu oyunda adam nerden anlaşılır:
    1. Boss keserken
    2. Item emanet ederken
    3. Birisi veya birileri slotuna ks yapıp, kutu çıkartırken.

Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Ama bu oyunun havasından mı suyundan mı desem birşey var insanları kötü niyetlere iten. Yarın bigün 15-20 kişi toplanırsınız, X Y Z gibi bir serverda oynamaya başlarsınız, 60 olursunuz 70 olursunuz, gün gelir bir boss keserken biriniz db çeker dropu alır orda darma duman olursunuz. Benden sana tavsiye, kendi oyununu oyna, zaman geçir, kendi ortamını bu şekilde yarat, veya kendi kafana uygun ortamlara gir bu şekilde. Senin uğraştığın ve yapmaya çalıştığın şey senin hayalindir sadece, başkasının değil. Sen büyük ve dayanışmalı güzel bir clan olalım mantığı ile hareket ederken öteki taraftan senin clanında olan ve sana çok yakın olan bir arkadaşın, itemin gözüne vurup kol bacak yapmış bir clana kapağı atmayla kafa yoruyor olur. Bir yola baş koyarken, o yolda tanımadığın admalarla yürüme, ne reel hayatta ne bu oyunda.

ARKADAŞIMIN YORUMLARINA AYNEN KATILIYORUM FİKİRDE ÇOK GÜZEL BİŞİ DÜŞÜNÜYOSUN AMA BU İŞ İCRAATDA YOLDA BIRAKIR ADAMI.TANIMADIĞIN YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEDİĞİN ADAMLARLA BÖLE Bİ İŞE BAŞLAMAK ÇOK ZOR İŞ.AMA YARININI DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ SENDE EFSANE OLARAK BİTİRİMEK İSTİYORUM DEMİŞSİN.ŞU ANDA ZATEN ÇOĞU KULLANICI GB DEPOLADI GBLERİ BIRAKIPTA SERVER DEĞİŞTİRMEZ.İSTEYENLERİN ÇOĞUNLUĞUNDAN ORTAK Bİ SERVERDA KURABİLİRSİN SADECE.ÇIKTIĞIN BU YOLDA BAŞARILAR VE BOL SABIR ARKADAŞIM.

• Okuduğumda etkilendim illk mesajı ama yorumlar insanın hevesini kırıyor açıkçası bnce başarabilirsin ama sayı olarak çoaldıkça bu iş zorlaşır böyle 1 clan zor gerçekten yorumlara haksız demiyorum ama bi insan isteyince herşei başarabilir bn +60 içn zaman bulamam blki ama ztn her serwerda charım war böyle bi oluşum olursa oynarım seve seve yannda olurum
    logosta 80 charım wardı 1 hafta olmadı daha satalı diesde 2 tane + 60 1 tane ardream charm war manesde shuan oynadıım char 30 gb lik item war idare eder oly de olabilir ama carnac oynamam çok itici bi serwer

• foruma mesaj yazamıyorum sebebini anlamadım ama :S

öncelikle herkese iyi ya da kötü yorumları için teşekkür ediyorum

dediğiniz gibi böyle birşeyi organize etmek çok zor düzgün insanlar bulmak çok zor insanlar günümüzde bir item için tüm benliklerini unutuyorlar kendilerini kaybediyorlar ama ben bu yolda ilerleyebildiğim kadar ilerleyeceğim elimden gelenin en iyisini yapacağım düzgün seviyeli bi clan kurmak için herşeyimi ortaya koyacağım umarım başarırım

katılımlarınızı bekliyorum
  • ben arkadasıma katılıyorum düzgün bir yapılanma çok zor insanlar iki üç kuruşluk şey için arkadaslarını satıyorlar....

gelelim konuya bende knight ı bıraktım pvp serverlara başladım ama boyle bir yapılanma olursa yeniden knight a başlarım sadece zevk ve eğlence için....

HeXe_HEG olarak ta isim açarım :D char ımıda clan yapılanmasına göre belirlerim açık olmusumdur inşallah....
  • Bende forumun eski üyelerindenim.Katılmak isterdim ama askere giderken charımı sattım 39gb parayı ve itemleri server da arkadaşlarıma dağıttım ve boş charımı 250 ytl den bursada bir arkadaşıma sattım.birdaha oynamam die düşünüyorum ama bellide olmaz katılırsam da sadece ardream

Server Beramus da oynuyordum 72 de sattım Bp bi xXYouDeadXx belki bilen wardır YMCA clanımız wardı bir aralar

Bu saatten sonra oturup char kasabileceğimi sanmıyorum anca para ile satın alırsam tekrar geri dönüşüm oabilir.Zaten bir charı benim gibi alnının teriyle kasarsa aldığın premium parası neredeyse charın parasına denk geliyor, buyüzden bence hiç kasmayın derim para ile satın alın boş bi char öle devam edin.

ama en güzeli Ardream dır derim

• yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim

ardream bana göre zevkli olmuyor :) master olmadan pvp yapmak hoşuma gitmiyor açıkçası ayrıca lvl sınırı 80 iken neden 59 da bırakayım :P tabi kişisine göre değişir bu

@xsxixsx katılanların mümkün olduğu kadar istediği jobu seçmesine imkan vermeyi düşünüyorum sadece çok yığılma olursa ihtiyaçlara göre değiştirebiliriz ki bu durumdada önce ben değiştirirm katılanların istediği jobları olması için yığılmadan kastım en azından 2 priest ihtiyacımız olucak ve priest olmazsa 2 tane mecburen birileri olmak zorunda ----
  • @ ahme__t; Bende bu forumun eski üyelerindenim ve ben de her gördüğüm şeye yorum yapmam genelde okurum. yani anlatmak istediğim mesaj sayısına göre insanlara önyargılı yaklaşmamalıyız, lütfen dediğim yanlış anlaşılmasın ben az mesaj sayısı olanlara güvenmeyin çok mesaj ı olanlara güvenin veya eski üyeler çok iyidir yeniler kötü gibi bir şey demiyorum. tabii ki yeni üyeler arasında çok güvenilir arkadaşlar vardır ve bu insanlar zamanla bunu göstericeklerdir..

Ben de bu oyunu yaklaşık 4 yıldır oynuyorum sadece geçen sene öss için ara verdim ve tabi bu sırada oyundaki herşeyimi arkadaşlara dağıttım ... Bu yaz Carnac ta tekrar başladım henüz pek item falan yapamadım gerçi ama bunlar zamanla gb alarak ya da kendiliğinden olacak şeylerdir zaten.. Eğer Carnacta (Karusum) veya başka bir serverda başlarsanız ben de gelirim.

Aramızda olmaz diyen arkadaşlar var ve çoğu görüşlerine katılıyorum ve saygı duyuyorum... Aramızda mutlaka 1,2 item yüzünden veya bu tür şeylerden dolayı bizi hayal kırıklığına uğratacak insanlar olacaktır ama önemli olan bu değil ki zaten bu insanlar aramızdan hemen kaybolacaklardır, önemli olan 1 tanede olsa 5 tanede olsa sağlam dostluklar kurabilmektir ve bu güvenilir insanlarla eminim oyun çok daha eğlenceli hale gelecektir.. Saygılarımla....

• ocean man

yorumun ve desteğin için çok teşekkür ediyorum.benimde amacım sağlam dostluklar kurup oyundan aldığım zevki arttırmak :)

bu akşam katılmayı düşünüenlere toplu bir mesaj atıcam ve biraz daha detayları açıklayıcı olucak bu mesaj bu mesajda server ve ırk konusundada bi sonuca varmak için adımlar atıcam yeni server ne zaman gelir bilmiyorum ama sanırım carnacta başlayabiliriz tabi çoğunluk ne derse bakalım :)
  • Bence gayet mantıklı bi hareket tebrik ederim iyi düşünmüşsün =)
  • Düşünce cok güzel hayata geçirilirse tutar. Bu arada müzik Avatar The Last Air Bender dan alınma
  • Güzel Bir Düşünce Ama Gerçekleştirmek Zor Böyle Birşey Olursa Güzel Olur ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.