Biliyorum ki bir çok kişi beni tanımıyor.Kendimden biraz bahsetmem gerekirse adım Gökay..Forumda yaklaşık 3-4 yıldır takılıyorum ama kalıcı bir üyeliğim olmadı.Fazla mesaj yazan biri değilimdir.Genelde okurum ama yazmam.Knight Online'ı 4 yıldır oynuyorum.Şöyle bir 4 yılı gözden geçirirsem oyuna Diezde başladım.İlk karakterimi 66 lvl yapıp sattım.Daha sonra 62 lvl bir assasinim oldu.Uzun bir süre bununla oynadıktan sonra hacklendim ve oyunu bıraktım.Daha sonra Fire Drake gelince oynamaya karar verdim ve Pathos serverında oyuna başladım.Burda 65 lvl assasinim 65 lvl warriorum oldu ama çok sık ortaklarım tarafından dolandırıldım,soyuldum ve oyundan gittikçe soğudum.Şimdilerdede oynama isteğim var ama eskisi gibi dostluk,arkadaşlık ortamı yok.Eskiden içinde bulunduğum Tormentors ,Eternity gibi clanlar organize çalışan tam anlamıyla takım olmuş clanlardı ve bu yüzden başarılılardı.Aynı zamanda eskiden daha güvenli bir ortam vardı en azından oyun içinde.Bu da ayrı bir zevk veriyordu.Şahsen bi çok kişinin oyundan soğuma nedeni de bu olsa gerek.Özellikle de son zamanlarda Private Server lara yönelme var.Benim amacım oyundan soğuyan playerları toplayıp eskisi gibi kaliteli bir clan kurmak.Bu proje sadece oyun anlamında değil reel anlamdada etkinlikleri kapsıyor.
Şimdi gelelim düşündüğüm şeylere..
İlk olarak server ortak belirlenecek (ekip geç kurulursa yeni server beklenebilir.) Tercihen Carnac olur server. Irk konusu oylamayla belirlenecek. Kesinlikle illegal hiçbişey olmayacak. Katılım şartı yok.Sadece forumdan olması yeter.Seviyeli bir oluşum düşündüğüm için Dh yi tercih ettim. Oyunda yardımlaşma üst düzey olucak.Tam bir takım halinde hareket edicez. Reel hayattada buluşmalar vs düzenlicez. Teamspeak kullanıcaz. ...
şeklinde uzatılabilir.Katılımcılarında fikirlerini alıcam tabi ki..
Oyuna başladığımdan beri istediğim yerlere gelemedim oyunda bu yüzden de bırakmak istemiyorum.Zirvede bırakmak istiyorum.Bu yüzdende böyle bi clan kurarsak kısa sürede istediğimiz yerlere gelebiliriz diye düşünüyorum.Aynı forumdan da olursak daha seviyeli ve güzel olabilir.
Altta clanımızın trailerı var.Katılmak isteyen ya da konu hakkında sorusu olan varsa
genc.gokay@gmail.com
ya da pm yoluyla iletişime geçebilirler.Tek istediğim birazcık ilgi görmesi çünkü projenin güzel olduğunu düşünüyorum.Yine de rütbe sorun yaratıcak gibi bi his var umarım böyle olmaz.
3-4 yıldır okuyorum ama üyelik almadım clasic fake tripleri
quote:
Orijinalden alıntı: ahme__T
3-4 yıldır okuyorum ama üyelik almadım clasic fake tripleri
Seviyeli bi clan için dh yemi geldin Sunko topic'ine bak bakalım hepimiz aynı serverdayız ama seviye nerelerde...
quote:
Orijinalden alıntı: aMiraL_
Seviyeli bi clan için dh yemi geldin Sunko topic'ine bak bakalım hepimiz aynı serverdayız ama seviye nerelerde...
Alıntıları Göster
Katılım zamanı: 4 Eylül 2007;
fake uye degıldır
quote:
Orijinalden alıntı: aMiraL_
Alıntıları Göster
Fake mi? İlginç bi yorum yapmışsın..Böyle bi konu için fake olmaya gerek var mı sence?Bakarsan adımı soyadımı da vermişim daha önceden de aldığım üyelikler vardı ama her format attığımda cookie ler silindiği için şifrelerimi unutuyordum..
amiral forumu ne kadardır biliosun bilmem ama bu forumun 4 yıl önceki hali çok daha farklıydı seviyesizlik yapan olursa zaten karşılığında cezasını veririz
quote:
Orijinalden alıntı: Evren
Katılım zamanı: 4 Eylül 2007;
fake uye degıldır
Alıntıları Göster
Kardeş fikir iyi güzelde Oyuncu Bulabilrmisinz?
quote:
Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim
Kardeş fikir iyi güzelde Oyuncu Bulabilrmisinz?
Alıntıları Göster
teşekkürler Evren
classrogue işte oyuncu bulmak için zaten konuyu açtım ama şöyle ilk olarak 4-5 kişi olsak bişeyler yapsak daha da fazla ilgi çeker diye düşünüyorum
classrogue işte oyuncu bulmak için zaten konuyu açtım ama şöyle ilk olarak 4-5 kişi olsak bişeyler yapsak daha da fazla ilgi çeker diye düşünüyorum
Alıntıları Göster
+70 kasıcaksak nerede ve hangi ırk priest olarak gelebilirim yeni çar açıp servera bağlı ve rağbet olursa.
quote:
Orijinalden alıntı: lev@
+70 kasıcaksak nerede ve hangi ırk priest olarak gelebilirim yeni çar açıp servera bağlı ve rağbet olursa.
Alıntıları Göster
Ardream deseniz beLki ama +70 kascak zamanım yok
quote:
Orijinalden alıntı: lev@
Alıntıları Göster
ardream düşünmüyorum server ve ırk konusuna yeterli sayıyı sağladıktan sonra karar veririz işte rağbet olup olmadığını görücez priest olarak gelmenin bi sorunu yok
quote:
Orijinalden alıntı: Léonidas
ardream düşünmüyorum server ve ırk konusuna yeterli sayıyı sağladıktan sonra karar veririz işte rağbet olup olmadığını görücez priest olarak gelmenin bi sorunu yok
Alıntıları Göster
Pathosdaki nicklerin neydi ?
quote:
Orijinalden alıntı: RSnazdrovia
Pathosdaki nicklerin neydi ?
Alıntıları Göster
DieWithMyK1ss-Warrior
DarkAshiton-Assasin
warrior ortağım sayesinde ortalık charı oldu ama
quote:
DieWithMyK1ss-Warrior
DarkAshiton-Assasin
warrior ortağım sayesinde ortalık charı oldu ama
Alıntıları Göster
arkandayım bi de senle serverın ilk zamanında party yaptığımız bi warriorum vardı NaturalBornKiller 62 lvl da hacklenmişti belki hatırlarsın
quote:
arkandayım bi de senle serverın ilk zamanında party yaptığımız bi warriorum vardı NaturalBornKiller 62 lvl da hacklenmişti belki hatırlarsın
Alıntıları Göster
adam guzel guzel gelin birlikte adam gibi birbirimize guvenerek oynayalim diye ama adamların yorumlarina bak Ya Léonidas olmaz ama kardes sen diyosunki herkes bir server cok zor kimse itemlerini charlarini birakip gelmez organize olunmazsa bence clan bolumune yaz ordan adam topla kardesim
Müzik tanıdık neyin müziği diyorum, sonradan çaktım Avatar'ın müziği olduğunu (:
İnşallah kendin gibi insanlar bulup, amacına ulaşırsın dostum, başarılar.
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
Müzik tanıdık neyin müziği diyorum, sonradan çaktım Avatar'ın müziği olduğunu (:
İnşallah kendin gibi insanlar bulup, amacına ulaşırsın dostum, başarılar.
@alpSozins Comet :) teşekkürler
@batuhan bu aralar millet genelde pw falan takılıo o yüzden ama eğer yeni server açılırsa daha kolay organize oluruz bence
quote:
Alıntıları Göster
Gayet güzel düşünmüşsün ama ben sana bu işin geleceğini göstereyim sonra üzülme;
bu oyun yetenek işidir dostluk hiçbir zaman kazanmaz bu oyunda şöyleki. eskiden xigenonda Hell clanında idim. uzun yıllar hep kolumuz yandı ama ne bir isiloon partymiz olurdu ne boss kovalardık nede başka birşey. sadece dostluktu bizi bir arada tutan. ama sonra herkes koptu gitti çünkü bir süre sonra insan item derdine lvl derdine düşüyor beklentileri büyüyor.
Ve kimse hiçbir zaman eşit değildir yani herkes aynı class aynı itemler vs. olacakki eşitlik olsun. ama bu mumkun değil. sonra en basitinden geliştiniz diyelim güzelde clan oldu birisi kral olmak istiyorum diyecek al başına belayı. Birisinin clanda mutlak hakim olması gerek bu mutlak bi gerçek bunuda senin düşüncene göre yapabiliten çok zor duruyor.
Şuan çok güzel bir ortamım var 4 kişiyiz 2 80 warriorumuz ve +75 priestımız var. yakın zamanda ardream charlarıda dizicez ve. ama 4 yıl içinde anca 4 kişi toplanabildik kafa dengi.
Sonra birliktelik sürekli olmuyor. en basitinden felankora çıkacaksın xxxx adlı arkadaş oyunda yok. yyyy de uyuya kalmış drain party eksik oldu kutu rakip clana gitti. clan içinde huzursuzluk başladı. clan dropları eşit dağılamadı sürekli bir kişi daha iyi item aldı vs. bir dünya dert.
bence seni anlayan seninle birlikte hareket edecek 2 3 kişi daha bul. Kur paşalar gibi clanını biriniz başkan diğer 3 asist olsun geri kalanları sağlam kafa adamlardan (işi bilen oynamayı öğrenmiş doldurun) oluşturun çok daha zevk alırsın daha iyi yerlere gelirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: vormound
Gayet güzel düşünmüşsün ama ben sana bu işin geleceğini göstereyim sonra üzülme;
bu oyun yetenek işidir dostluk hiçbir zaman kazanmaz bu oyunda şöyleki. eskiden xigenonda Hell clanında idim. uzun yıllar hep kolumuz yandı ama ne bir isiloon partymiz olurdu ne boss kovalardık nede başka birşey. sadece dostluktu bizi bir arada tutan. ama sonra herkes koptu gitti çünkü bir süre sonra insan item derdine lvl derdine düşüyor beklentileri büyüyor.
Ve kimse hiçbir zaman eşit değildir yani herkes aynı class aynı itemler vs. olacakki eşitlik olsun. ama bu mumkun değil. sonra en basitinden geliştiniz diyelim güzelde clan oldu birisi kral olmak istiyorum diyecek al başına belayı. Birisinin clanda mutlak hakim olması gerek bu mutlak bi gerçek bunuda senin düşüncene göre yapabiliten çok zor duruyor.
Şuan çok güzel bir ortamım var 4 kişiyiz 2 80 warriorumuz ve +75 priestımız var. yakın zamanda ardream charlarıda dizicez ve. ama 4 yıl içinde anca 4 kişi toplanabildik kafa dengi.
Sonra birliktelik sürekli olmuyor. en basitinden felankora çıkacaksın xxxx adlı arkadaş oyunda yok. yyyy de uyuya kalmış drain party eksik oldu kutu rakip clana gitti. clan içinde huzursuzluk başladı. clan dropları eşit dağılamadı sürekli bir kişi daha iyi item aldı vs. bir dünya dert.
bence seni anlayan seninle birlikte hareket edecek 2 3 kişi daha bul. Kur paşalar gibi clanını biriniz başkan diğer 3 asist olsun geri kalanları sağlam kafa adamlardan (işi bilen oynamayı öğrenmiş doldurun) oluşturun çok daha zevk alırsın daha iyi yerlere gelirsin.
Alıntıları Göster
evet haklısın teknik olarak istediğimde bu dediğin gibi sorunlarda oluyor diezde sırf dostluk olan bi clanımız vardu Burguesia teomanı herkes tanır ama clanda item drop davasına koptu gitti benim de aradığım bu 3-4 kişi öncelikle ama forumdan katılım olursa en azından sayı artabilir daha rahat olabiliriz dediklerinde virgülüne kadar haklısın ama bi yerden denemek başlamak gerekiyor
quote:
evet haklısın teknik olarak istediğimde bu dediğin gibi sorunlarda oluyor diezde sırf dostluk olan bi clanımız vardu Burguesia teomanı herkes tanır ama clanda item drop davasına koptu gitti benim de aradığım bu 3-4 kişi öncelikle ama forumdan katılım olursa en azından sayı artabilir daha rahat olabiliriz dediklerinde virgülüne kadar haklısın ama bi yerden denemek başlamak gerekiyor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Léonidas
ilk olarak dediklerimi yanlış anlamadığın için teşekkür ederim.
Eğer ortamım olmasa yada kopabilecek durumda olsaydım kesinlikle gelirdim seninle birlikte. ama o kadar çoluk çocuk doluki şu oyunda kimin ne olduğunu anlayamıyorsun (lütfen alınmasın kimse sözüm meclisten dışarı). Örneğim dediğim ortamda olan arkadaşların itemleri kilitli değilken charlarına girerim onlar benim charlarıma girer (itemlerde sıradan değil uçuk itemler) ne bir itemim alınmıştır ne bir item kaybetmişimdir. milyarlık alışverişlere aracı olduğum olmuştur arkadaşlarım olduğu için vs. burda önemli olan güven meselesi.
Canım yanmadımı şimdiye kadar çok charlarımın soyuldugu oldu charla oynasın diye verdiğimiz adamlar soydu ne itemler verdik geri gelmedi. Clanımda bile şerefsizler vardı o şekilde. Yani açıkcası item ve lvl insanı bozuyor hele hep ezik charları olan itemi olmayan adam item lvl görünce şekli kaçıyor.
Eski clanımda pot parası olmayıp potu bile bizden isteyen partylere girmek için yalvaran item isteyen reskill parasını bile benden alan adamlar lvl kasıp item yapınca suratımıza bakmaz oldu. Clanı kurup isiloon anahtarımızı alınca pelerinide uzatmıştık hatta xigenonda moradon patch i ile ilk kolu yakan clan bizdik. sonra bir anda clandan çıkmaya başlayanlar oldu ne sevdasına ? Nvm ye girip isiloon kesme sevdasına. gerçi isiloon da kestik dünya kadar felankorda ne droplar aldık ne clanların elinden 2 kişilik drain party ile ama insanın içinde olucak birazda kendini bilirlik. Yani bir +8 iron impact e satmayacak seni adam. ama bırak +8 ii yi +7 shard a satacak kestiğin sq dana iron neck düşünce o kutu için db atacak adam bile çıkacak karşına clanında.
Esasında düşüncen çok güzel hep aradığım şey eskiden burak vardı kardeşim kadar sevdiğim bir insan (citizen) diyodum keşke burak gibi 2 kişi daha olsa 4 kişilik bi grup olsak yeter artar. ama bıraktı burakta oyunu bende şimdiki ortamı kurdum o kadar zaman uğraşıp.
Iron setin kilitsizken charını emanet edebileceğin kişiler bulursan kur derim hayalindeki ortamı ama şunuda unutma kimseyi 1 yılda tanıyamazsın gün gelir herşeyini soyar. Herşeye sıfırdan başlamak zorunda kalırsın.
Ortamım dağılana kadar oyunda olursan mutlaka sana katılacağım bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: vormound
quote:
Orjinalden alıntı: Léonidas
ilk olarak dediklerimi yanlış anlamadığın için teşekkür ederim.
Eğer ortamım olmasa yada kopabilecek durumda olsaydım kesinlikle gelirdim seninle birlikte. ama o kadar çoluk çocuk doluki şu oyunda kimin ne olduğunu anlayamıyorsun (lütfen alınmasın kimse sözüm meclisten dışarı). Örneğim dediğim ortamda olan arkadaşların itemleri kilitli değilken charlarına girerim onlar benim charlarıma girer (itemlerde sıradan değil uçuk itemler) ne bir itemim alınmıştır ne bir item kaybetmişimdir. milyarlık alışverişlere aracı olduğum olmuştur arkadaşlarım olduğu için vs. burda önemli olan güven meselesi.
Canım yanmadımı şimdiye kadar çok charlarımın soyuldugu oldu charla oynasın diye verdiğimiz adamlar soydu ne itemler verdik geri gelmedi. Clanımda bile şerefsizler vardı o şekilde. Yani açıkcası item ve lvl insanı bozuyor hele hep ezik charları olan itemi olmayan adam item lvl görünce şekli kaçıyor.
Eski clanımda pot parası olmayıp potu bile bizden isteyen partylere girmek için yalvaran item isteyen reskill parasını bile benden alan adamlar lvl kasıp item yapınca suratımıza bakmaz oldu. Clanı kurup isiloon anahtarımızı alınca pelerinide uzatmıştık hatta xigenonda moradon patch i ile ilk kolu yakan clan bizdik. sonra bir anda clandan çıkmaya başlayanlar oldu ne sevdasına ? Nvm ye girip isiloon kesme sevdasına. gerçi isiloon da kestik dünya kadar felankorda ne droplar aldık ne clanların elinden 2 kişilik drain party ile ama insanın içinde olucak birazda kendini bilirlik. Yani bir +8 iron impact e satmayacak seni adam. ama bırak +8 ii yi +7 shard a satacak kestiğin sq dana iron neck düşünce o kutu için db atacak adam bile çıkacak karşına clanında.
Esasında düşüncen çok güzel hep aradığım şey eskiden burak vardı kardeşim kadar sevdiğim bir insan (citizen) diyodum keşke burak gibi 2 kişi daha olsa 4 kişilik bi grup olsak yeter artar. ama bıraktı burakta oyunu bende şimdiki ortamı kurdum o kadar zaman uğraşıp.
Iron setin kilitsizken charını emanet edebileceğin kişiler bulursan kur derim hayalindeki ortamı ama şunuda unutma kimseyi 1 yılda tanıyamazsın gün gelir herşeyini soyar. Herşeye sıfırdan başlamak zorunda kalırsın.
Ortamım dağılana kadar oyunda olursan mutlaka sana katılacağım bu arada
Alıntıları Göster
Oyunu bırakmıştım ama hep içimde kaldı şöyle bir clan itemimi charımı emanet edebiliceğim oyunda eğlenebiliceğim..Ama bir kez daha bilmiyorum başlarmıyım.Başlarsam bende gelirim.Forumdan arkadaşlar fazla uzak kalamazsın demişlerdi.Evet doğru kalamıyorum.