Şimdi Ara

Yeni bir Ekrankartımı ? Yeni bir bilgisayarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 gb ram , 2.8 ghz , nvidia 5800 ( olması gerek ) 256 mb ddr 1 ekran kardım var ama yetmiyor hd ready ( 720p ) bile açamıyor ya yeni bilgisayar alıcam yada yeni ekran kartı sizce hangisi daha mantıklı ( pc normal laptop değil ramim arttırılabilinir. ) hangisi saha ucuza gelir hangisi daha uzun süre girder yardımcı olursanız sevinirim .

• kesinlikle yeni sistem..
  • O sısteme kart taksan da pek randıman alamazsın.Paran varsa en ıyısı sıstemı komple yenılemek.
  • eger video izlemek içinse bence bilgisayarini bi formatlayip
    Vlc player ile acmayi dene olmazsa core AVC codeğini kurup açmayi dene
    ama güçlendirmek istiyorsan toptan yeni bir pc toplaman en iyisi
  • Yok acım video değil sadece örnek vermek için dedim video dan çok oyun oynuyorum zaten ... aklıma yatıyor zaten yeni bilgisayar almak... işlemcim falan eski çünkü en fazla 2 sene daha götürür beni belki daha fazla
  • Ayrıca zaten alırsam toplama almayı düşünüyorum ki gelecek yaz alıcam DH ın anasayfasında senelerdir vardı o uygun şekilde fiyat yazıyorsun oyun için oynicaksan falan seçiyorsun sana en uygun şeyi söylüyor önceden iyi kötü götürüyordu bu aralar onları incelemeye başladım yalnış hatırlamıyorsam 1.000 tl ye ati 1gb ekran kartı 4 gb yada 3 gb ram falan vardı işlemcisini falan tam hatırlamıyorum ama çok uyguna şeyler var yinede siz öneri verirseniz çok mutlu olurum pc yi 1 kere almak istiyorum çünkü düzgün birşey istiyorum fiyatı 2.000 ( en fazla diyim ) olabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ OYUN BİLGİSAYARI
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.