Şimdi Ara

Yeni Bir Gitar Lazım ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir suredir gitar dersleri alıyorum kendimi bu yönde geliştirmek istiyorum fakat bir sıkıntı var kullandığım gitar 2. El bir akrabadan gelme bu zamana kadar idare ettim ama daha fazla gitmiyor yeni Almam Lazım E birde ögrenci olunca daha da zorlaşıyor bu parayı çıkarabilecek bir iş felan ne bileyim önerilerinizi bekliyorum DH ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

Beyler bir suredir gitar dersleri alıyorum kendimi bu yönde geliştirmek istiyorum fakat bir sıkıntı var kullandığım gitar 2. El bir akrabadan gelme bu zamana kadar idare ettim ama daha fazla gitmiyor yeni Almam Lazım E birde ögrenci olunca iş daha da zorlaşıyor bu parayı çıkarabilecek bir iş felan ne bileyim önerilerinizi bekliyorum DH ..

İşlek restorantlarda yoğunluğu gidermek için haftasonları birkaç eleman alıyorlar günlük 40 50 tl gibi bir ücretde ödüyorlar bir araştır derim

• quote:

Orijinalden alıntı: RepubLique

quote:

Beyler bir suredir gitar dersleri alıyorum kendimi bu yönde geliştirmek istiyorum fakat bir sıkıntı var kullandığım gitar 2. El bir akrabadan gelme bu zamana kadar idare ettim ama daha fazla gitmiyor yeni Almam Lazım E birde ögrenci olunca iş daha da zorlaşıyor bu parayı çıkarabilecek bir iş felan ne bileyim önerilerinizi bekliyorum DH ..

İşlek restorantlarda yoğunluğu gidermek için haftasonları birkaç eleman alıyorlar günlük 40 50 tl gibi bir ücretde ödüyorlar bir araştır derim

Sağolun hocam araştıracağım

Not : Başka fikirlerinizi de bekliyorum ..

• Büyükşehirdeysen işlek caddede gitar çalabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RepubLique

quote:

Sağolun hocam araştıracağım

Not : Başka fikirlerinizi de bekliyorum ..

Diğer işyelerinde giriş çıkışlarda evraktı oydu buydu kafan şişer sana gitar parası çıkarıcak biyer lazımsa dediğim gibi.
    2. Alternatifse Ajanslar açılışlara adam yolluyolar çocukları eğlendirmesi için zamanında çok gittim 4 bilemedin 5 saat çalısıyosun onunda 2 saatinde ayaktasın yani öğlen üzeri bir kostüm veriyolar onu giyiyorsun ve çocuklara balon veriyosun parasıda iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.