Şimdi Ara

Yeni bir işlemci mi? Yeni bir sistem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Performans konusunda sıkıntı yaşamaya başladığım şu günlerde donanımsal yenilikler yapmak istedim. Ancak anakartımda FX desteği olmadığı için çok kararsız kaldım.Siz bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Düşüncem şu ya FX destekli yeni bir anakart alıp DDR 3 ram ve FX serisinden işlemci almak yada. Bu anakarta phenom işlemci takmak. Detaylar aşağıda gibi.

Sistem;

Anakart : Gigabyte GA-MA770-UD3
    İşlemci : Amd Athlon 5000+ X2
    Ram : 6 GB DDR2 800 MHZ dual

Anakartın uyumluluk listesi

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2982

• Yeni sistem toplamak için çok iyi bir zaman değil. Mümkünse 2014 sonuna doğru yeni bir platforma geçin(gerek duyarsanız). 2. el x6 1090t ve x4 965 gibi işlemciler işinizi görecektir... DDr3'ün getirisi pek olmaz o kadar gözünüzde büyütmeyin. Oyun performansından sıkıntı çekerseniz de hd7850 gibi bir ekran kartı ile epey tatmin edici performans alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 12 Eylül 2013; 20:07:12 >
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    +1
    Düşünceniz için teşekkürler kafamda Phenom II X6 modelleri var fakat pazardan kalkmış olduğu için bulamıyorum. Ekran kartı olarak ay sonu Amerikadan gelecek sıfır kart o konuda sorunum yok sadece işlemci sorunu yaşıyorum. performansım yerlerde şuanda 64 bit işletim sistemiyle sürünüyorum 5000+ ile devam edemiyorum. Kafamı en kurcalayan ben DDR2 kullanıyorum DDR3 devri bitti DDR4 dönemi başladı Ram konusunda performansta geri kalmazmıyım acaba...
  • O nedenle 2. el alın dedim. X4 965 phenom + soğutucu da alabilirsiniz xigmatek gaia gibi.. Ram pek fark yaratmaz phenomlarda.
  • SteamRoller amd nin yeni teknolojisi sanırım bütçeye uygun olacakmıdır yani bir işlemciye 1500 tl vermek zor i7 gibi 1500 tlye çıkarsa beklediğime pişman olmak istemiyorum bu streamroller olayını biraz açabilirmisin rica etsem
    Saatlerdir araştırıyorum ama sonuç olarak 1 işlemci bulabildim.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/amd-phenom-ii-x4_black-edition_-940_3-ghz_6-mb-c-91162300

Bu ürüne olabilirmi sizce OC yapılmış olsa tehlikesi nedir benim için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Fiyat olarak gayet uygun fakat 0 ürün değil mi bunlar Güvenilir mi den kastınızı anlayamadım
  • Dolar bu kadar yükselmişken yeni sistem toplanmaz bence
  • ugurzengin kullanıcısına yanıt
    bunlar akakce arama motorundan gördüğüm siteler. Genelde teknofiyat'ı kullanıp öneri yaparım ki oradaki sitelerden bizzat alışveriş yapıp güvenilirliğini teyyit edebilirim ancak aynı durumu attığım bu 2 linke yapamam. Güvenilir mi değil mi'den kastım bu.. Fiyatlar iyi, kapıda ödeme varsa alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.