Şimdi Ara

Yeni bir marka 6GB RAM, 128GB ROM ve Helio X20 işlemcili akıllı telefon tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir marka 6GB RAM, 128GB ROM ve Helio X20 işlemcili akıllı telefon tanıtacak

Çin'in bir çok akıllı telefon üreticisine ev sahipliği yaptığı ve dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olduğu bilinen bir gerçek. Yeni kurulan şirketler farklı girişimleriyle sıklıkla gündemi meşgul etmeye devam ediyorlar. Son zamanlarda ortaya çıkan ve muhtemelen daha önce duymadığınız ‘Vernee’ isimli üretici de bunlardan biri.

Gelen haberler Çinli akıllı telefon üreticisinin gelecek için ilginç planları olduğu yönünde. Şirketin Nisan ayında Vernee Apollo olarak lanse edilen amiral gemisi modelini çıkarmaya hazırlanığı söyleniyor. Telefon 1440 x 2560 QHD çözünürlüklü 5.5 inç ekrana sahip olacak. Cihazın kasasının altında ise 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 yonga setinin yer alması bekleniyor.

6GB RAM ve Force Touch teknolojisi

Apollo, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanıyla tepe modelleri kıskandıracak bir donanıma sahip olacak. Akıllı telefonun arka kısmında 21MP Sony IMX230 kamera modülünün yer alacağı ifade edilirken ön yüzünde ise selfie'ler ve görüntülü sohbetler için kullanılmak üzere 8MP kamera bulunacak. Ayrıca tamamen metal gövdeli olması beklenen cihazın Type-C USB bağlantı noktası sunacağı ve basınca duyarlı "Force Touch" teknolojisine sahip olacağı bildiriliyor.

Cihazın batarya kapasitesi ve hangi Android sürümüyle geleceği hakkında henüz detaylı bilgi yok. Elbette ki fiyat etiketi de çok önemli. Şirket yeni akıllı telefonuna rekabetçi bir fiyat koyacağını ve oldukça uygun bir maliyetle satışa sunacağını söylüyor. En önemli soru da Vernee'nin bu canavarını sadece Çin sınırlarında mı tutacağı ya da başka ülkelerdeki tüketicilere bu cihazı alma fırsatı sunup sunmayacağı. Bu konu hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için akıllı telefonun açıklanması planlanan Nisan ayını beklememiz gerekecek.

• En az 3000 mah ile gelmeli. Kalkıp 2400 falan koyarlar sövdürürler kendilerine..
    Telefonun ön tasarımını beğenmedim. Sanal tuşlar çok itici geliyor bana.

Eğer iyi bir pil, hızlı şarj, ve güzel bir fiyatla gelirse çok tutar...
    Benden 1K çalışır helalinden.

• Bilmem kaçıncı defa söyleyeceğim ama telefonlardaki hafızaya ROM denmez. Bu Çinlilerin uydurması. Hafıza dersin, flash yonga dersin ama ROM diyemezsin.

• 4000 mah Bi pil koysalar, saf android deneyimi sunsa süper olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla ince gözüküyor fotoğrafta. Biraz daha kalın yapıp 4000mah'tan fazla batarya koymaları lazım çünkü bu donanımı olsa olsa 4000in üzeri paklar. Helio x20 ısınıyor mu bilmiyorum ama bu tasarımla eğer ısınıyorsa üstünde yumurta kırılıp, pişirilebilir.

• Vestel istese şöyle bir telefon yapar ama vizyon.

• huawei ile aralarında anlaşma yoksa tasarım resmen çalıntı, mate s ile mate 8 karışımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 15 Mart 2016; 22:59:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rekabet olsa fiyatlar düşse diyoruz ama fiyatlar sürekli artıyor.

• Çinliler artık farklı ülkelerin değil kendi ülke firmalarının cihazlarını kopyalamaya başladı. Adamlarda ki vizyon değişmiyor. Biri mi yaptı? Çal çal çal. :D

• tip var albenisi var ama tr gelir mi soru işareti

• Mediatek 2K çözünürlükte rekabet etmek için epey uğraş vermesi gerekiyor. Ben şu an en iyi chipsetlerin bile 2K çözünürlük için çokta yeterli olmadığını düşünüyorum. Full HD iyidir.
  • benim anlamadim dam piyasa yeni giriyor bu isin acemi son sistem ne varsa koyuyor samsung lg htc vs lerde 3 gb 4gb vs vs devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreyParrot

huawei ile aralarında anlaşma yoksa tasarım resmen çalıntı, mate s ile mate 8 karışımı.

Mate serisi hTc one çakması zaten.

• Adamlar iPhone samsung ve Sony markaların yapmadığını yapmış,bize sadece alkışlamak düşer. ...??????

• şöyle telefonlar olup ta ülkemize gelmediği zaman üzülüyorum...

• sanki cepten askeri simülasyon yapıcaz.. bu kadar abartı donanıma cepte ne gerek var acaba? whatsapp'da daha mı iyimi yazı yazıcaz acaba? sabah şarj ettiğimiz telefon günü çıkaramıyor adamlar habire işlemci ram kasıyor. sırf rakamlara bakarak cihaz alan saftirikler hedeflenmiş..

• htc den bekledigimiz tasarimi adamlar yapmis
  • vallah güzelde türkiyeye gelmedimi olmuyo

• Evet gerçekten tüketicinin ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayacak bir ürün olmuş.Türkiye pazarlarında görmek mümkün olsaydı iyi olurdu aslında. 21MP Sony IMX230 gayet yeterli bir lens kullanması gerçekten etkileyici olmuş ben gayet başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum.

• Keşke bir S820 koyabilselerdi. Fiyatı pahalılaşır derseniz LeTV'nin telefonunun 310 dolar gibi bir fiyatı vardı. Yani 400-500 dolar yapabilirler. Gerçi böyle de muhteşem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.