Merhaba arkadaşlar....Ben haziran-temmuz arasıyeni bir pc almak istiyorum..sizin forumlarınızı çok okudum ve kendime göre bir bilgisayar yarattım..1000-1100dolarım war...sizce bu bilgisayar nasıl..lütfen yardım edin ;çünkü bilgim az bilgisayar konsunda....şimdiden tşkler..
İŞLEMCİ : AMD athlon 64 3000+ 939 ANA KART : MSI - K8N NEO4 PLATINUM EKRAN KARTI :LEADTEK - 6600 GT TDH ................çook pahalı:( BELLEK :KINGSTON - 512 MB 400 X 2 HARD DİSK :SAMSUNG - 80 GB SATA SES KARTI :CREATIVE - AUDIGY 2 ZS KASA :FEEL HURRICANE 460W ATX KASA CD-R :LG - COMBO MONİTÖR :PHILIPS - 109E (19") KLAVYE/ MOUSE : MICROSOFT SET
*anakart için başka tercihlerimde var...ASUS - A8N SLI DELUXE veya DFI - LANPARTY UT NF4 ULTRA-D **ekran kartı çok pahalı geldi tavsiyeniz varmı??
Herşey güzel lakin neden creative audygi2 zs istediğini anlamadım.Yani ekran kartını pahalı bulduysan bu güzel ses kartını ne edecen?ayrıca bordun üzerinde zaten 5.1 ses var.Ama kolonların güzelse ozaman başka...
pahali olsun 1 kere olsun. bence yerinde secim.. anakartta normal bence msi kalsin
makıne secimin cok iyi yalnız anakart tı kesınllıkle ASUS - A8N SLI DELUXE onerırım tabi overclcok hastasıysan DFIden baskasına bakma kasa olarak aopen onerırım ekran kartı pahalı dıyorsan ses kartını sonra la zaten onboard hepsinde 7.1 ses kartı var ekran kartı msi 6600gt onerırım birde bu devirde artık cd-rw ye para verme nec3520 veya 3540 dvd-rw al
unutmadan islemcini venice kodlulardan al msi anakartı su an icin venice kodlu ıslemcıyı calıstıramıyor bios gerekiyor onuda yayımlamadı
ozaman ben işlemciyi AMD - ATHLON 64 3000+ 939 VENICE alsam msi anakart ona uyumlu olurmu..? veya AMD athlon 64 3000+ 939 ve ASUS - A8N SLI DELUXE ?? (overclock yapmayacam)
bide bu ekran kartı için iyisinin olmasını istiyorum ama çok pahalı geliyor :( ses kartından vaz mı geçeyim??
cd-r için dediğin gibi yapabilirim (nec3520 )ama dvd ile pek işim yok....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme