Şimdi Ara

Yeni bir pokemon hikayesi :) DENEMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirtiyim eğer sevilirse devam edicem sevilmezse boşver gitsin :)
    Rizeli pokemon hardcore senin pokemon hikayesi gibi pokemonun ağzından
    Tüm hatalarımı söyleyin ki bu işte başarılı olayım

Pokemon Hardcore
    Bölüm:1 Yeni trainer
    Annemle hızlıca koşuyorduk arkamıza bakmadan anne ne oldu deyince cevap vermiyordu baya korkmuş gibi gözüküyordu biraz daha koştuktan sonra bir kovuğun içine girdik.6 tane ninjask vardı
    Daha önce büyük babamın bana ninjask ların deoxsys speed den sonra en hızlı pokemon olduğunu söylemişti.Hemen ninjasklara bindik arkamızdan hiç bilmediğim bir şekilde bir sürü rattata geliyordu
    halbuki biz onları rahatca yenebilirdik.Dedem bu ailenin en iyi pokemonu ben olduğumu da söylemişti shednijalar bizi pokemon center e getirdi sanırım bunlar Prf.Oak ın ninjasklarıydı hemen indim.sonra bir hemşirenin yanına gittik...............................................................................................................................
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Uyandığımda yanımda bir eğitmen vardı ilk önce bana baktı sonra poke topunu attı.
    Onun pokemonları ile de tanıştım bir pachirisu bir charmender bir scyter bir de abrası vardı.Gerçekten iyi bir eğitmene benziyordu evine geldik.Hala olanlara bir anlam verememiştik prf.oak yanımıza geldi biz insanları anlayabiliyorduk.Prf.Oak şöyle dedi:Bu pokemon rattatalarla beraber bir Ursaring sürüsünden kaçmış dikkatli eğit çok nadirdir.
    Bizi ursaringler mi kovalamıştı? Birden poke topundan çıktım beni ateşli bir yuvarlak şeyden atlatmaya çalıştı hemen zıpladım sonra ise suda yüzdürdü çok zordu ama onuda başardım sonra ise ağaca çıkarttı evi sanki çalışma alanı gibiydi.
    Bölüm:2 Ash den büyük teklif
    3 Saatlik çalışma sonunda dinlenmeyi hakettin geri dön sözünü duydum.Çok rahatlamıştım.Diğer pokemonlar içinde atnı şeyi yaptı.Sabah oldu.Gym Leader in karşısında oturuyordu.Bu yüzden hemen gym ye maç teklif etti.Ve maça başladılk Gym lideri ilk olarak bir geodude attı.Bir an şaşırdım.Çok kaslıya benziyordu.Rosely yani eğitmenim bir scyter attı
    VS

Rosely Pokedex ini geodude ye tuttu çok değişik bir pokedex i vardı şöyle dedi.
    ''Geodude Lv 16 Hareketler:Tackle Rockh Throw Magnitude Mud Sport ''
    Ash: Gym hadi şu maçı üçlü maça çıkar herkez 3 pokemon kullansın.
    Gym Lideri:Tamam. Rosely baya şaşırmışdı.Ash ise bir Pikachu attı.Pokedex i pikachuya ve scytere tuttu
    ''Pikachu Lv 18 Hareketler:Thunder shock Quick attack Double team''
    ''Scyter Lv 17 Hareketler:Vacumm Vave False Swipe Agility

En hızlı olan Scyter ilk başladı hemen uçup Geodude ye bir Vacumm Vave yaptı Geodude zar zor ayakta kaldı. Pikachu ise hemen Scyter e Thunder Shock yaptı Geodude ve Scyter ağır yara aldılar geodude pikachu ya bir Magnitude yaptı.Pikachu bir anda yere serildi.Scyter yeniden Vacumm Vave yaptı geodude de yenildi.Ash bir poliwag attı gym ise onix attı. Poliwag hemen water gun la Onix i devirdi.Scyter poliwaga False swipe yaptı.Poliwag azıcık sarsıldı Poliwag yine bir Water gun yaptı Etki etmemesine rağmen scyter yenildi sonra beni yolladı Ona tek saldırım olan force palm yaptım
    Poliwag birden yere düştü ben yanına gittiğim an bana water gun yaptı
    Birden düştüm ama acımadı bir daha Force Palm yaptım Bu sefer gerçekten düştü ash onu poke topuna çağırdı gym bir rhyhorn kullandı ash ise heracross u sahaya sürdü Heracross ikimize de aerial ace yaptı
    Ben yıkıldım ryhorn a hiç bir şey olmadı.Ryhorn ona bir Stomp yaptı gelmeden öncede bir maça çıktığı için yenildi.Ash Oyun dışı.Rosely de bir Kadabra attı Kadabra bir Confusion yaptı
    Devam edecek Bölüm sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 26 Temmuz 2011; 0:59:44 >

• Dostum şevkini kırmak istemem ama kaçıncı pokemon hikayesi bu yav.BENCE sıktı artık...
  • bilmem canım sıkıldı
  • Sen istiyorsan devam et ama bir tane intemj'nin açtığı Sedat'ın pokemon hikayesi var.
    Chidoo'nun açtığı Gameboy'dan resimlerini çekip hazırladığı bir hikaye var.
    Rizeli53'ün açtığı herkesin yazdığı belli senaryosu olmayan bir hikayemiz var.(favorim)
    Bunların hepsinin tarzı farklı Sedat'ın hikayesi Pokemon'un Türkiye versiyonu gibi.
    Gameboy olan var olan senaryoyu bizim için güzelleştiren bir version.
    Ortak hikayemiz apayrı bir senaryo.
    Sende açarsan başarılı olur aslında çünkü seninkide farklı.Var olan karakterlerin üzerine yeni senaryo tarzı.Devam edersen bizde takip ederiz

Çok mu uzun oldu ?

• bence güzel de diğerlerinin dediği gibi biraz zamansız geldi bunlardan önce olsaydı çok çok iyi olurdu ama yine de güzel hikayenin kahramanını iyi seçmişsin güzel pokemondur severim kendisini
  • Öneri olarak şöyle söyleyebilirim. Resimler anlatımı bozmuş. Resimsiz ya da düzenli bir şekilde yaparsan daha hoş olur.

"Ash ise hemen Scyter e Thunder Shock yaptı" Ash'in Thunder Shock yapamaz. [Burada hata var kardeşim]
  • Bende resim konusunda Rizeli'ye katılıyorum. Resimleri düzgün bir şekile sokmayı başarırsan daha güzel olur

Pokemon Hardcore ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resimleri kaldırıyorum :)
  • İlk başta ninjasklara bindik sonra da shedinijalardan indik demişsin
  • Bir çok hata yapmışsın. Hem de senaryo yazarken yazılarını düzelt bence yoksa hiç okunacak hali kalmıyor. Daha çok okuyucu arıyorsan daha düzenli ve daha okunaklı yaz bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.