Bildirim
Yeni bir rekor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu gün istemeyerek de olsa arka arkaya 6 kere critik vurdum :D lwl 30 druid %16.59 critik -
en çok clefthoofu ben kesmişimdir heralde lw için görünce kusasım geliyo artık rakam veremicem -
latency 'e bakın, ötesi yok :P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 21 Ekim 2007; 18:06:12 > -
bendede latency oyle hatta hep oyle bu arada +10 daze +1 olum +2.5g rpr -
latancy iiymis hakkaten -
Valla latency 1000 den aşağı inmiyor beterin beteri diye bi söz varya, o şikayet ettiğim aslında fazla lag olmayan günleri özledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 21 Ekim 2007; 18:52:53 > -
Valla bende lagg 2 aydır hic sarı olmuyor nedense :S
bu arada 5 daze 3 olum 10g para +
bakalım toplam kac olcak -
belki oyanadıgım serverdan kaynaklanıyordur ben sporegarda oynuyorum bu gün ilk defa 600 lere cıktı öglen.
genelde 150-225 arası yesilde oynuyorum hep -
unutmayın bugun pazar.Butun netcafeler tıklım tıklım.E halıyle latency yuksek oluyor.Dun 150MS ile sabıt oynarken, bu sabah 96MS ıle gırdım cıkamadım dc yedım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X