Şimdi Ara

yeni bir samsung alıcam, biraz yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce e250 aldım, genel olarak memnunum telefonumdan ama bunu başkasına vereceğim için kendime yeni bir telefon arayışındayım.
    bana üst limit olarak 500 ytl civarı bişey düşünüyorum.

• E900 sıfır. D600 sıfırı varsa. Yoksa ikinci el.

Ama E900 500 YTL limite uygundur.
  • illa samsung mu o paraya ne telefonlar var samsung dışında
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

illa samsung mu o paraya ne telefonlar var samsung dışında

peki, sence ne alınabilir, tavsiyelere açığım ?
  • biraz daha kasıp w610i alınabilir veya bir hafta bilemedin bir ay daha para biriktirip 6300 alınabilir inceledim hiçbir samsung bu telefon kadar bile olamaz çok zarif ve ince

NOKIA 6300 KDV Dahil 565,01 YTL - Havale ile 548,06 YTL

SONY ERICSSON K550i ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYE )>>>459,99 YTL

SONY ERICSSON W810i ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYE )>>> 451,59 YTL

NOKIA 6131 ( 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )>>> 409,58 YTL (KDV Dahil) ( biraz tavsiyemden dışarı kalır çünkü 1,3 mp kamera gündüz hariç çekimleri başarısız)

yani bende bir ara samsung kullanıcısıydım babamda aynı şekilde babam 1 ay içinde sattı bıktı telefondan 6131 aldı bende 1 sene sabredip k750i aldım inanın telefon kullanımım işkence değil birer zevke dönüştü samsungu kesinlikle bırak derim göreceksin sony ve nokia nasıl telefonlar üretiyor ben samsungu satmadan önce demiştim kesinlikle nokia alacağım başka marka olmaz diye ama çok pahalı olması beni sony'ye yönlerdirdi ve sony aldım şimdi mi ne diyoırum bundan sonra asla başka marka almam kesinlikle sony ericsson başka marka tanımam

• arkadaşlar birsürü samsungun yeni telleri ne e900ü,d600ü...
    d600 alıcağına d900i alır....

formda birsürü başlık var,seç beğen al...
  • e200 350 civarı
    k750i 340
    k550i 450
    w800i 4300-4500
    w810i 450 -470
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz daha kasabilirsen d900 alabilirsin.
  • samsung asla bu tel kadar yapamaz demiş arkadaşın biri arkadaşlar siz buna mı süper tasarım ve çok ince diorsunuz
     yeni bir samsung alıcam, biraz yardım lütfen

bence kötü bi tasarım..tuşları özellikle çok itici ve hiç karizma duracak bir tel deil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutozturk -- 27 Haziran 2007; 12:21:52 >
  • eline kaç kere aldın

samsungda karizmadan başka ne var ki o da şüpheli tüm modelleri artık birbirine benziyor sırf satış politikası
  • quote:

eline kaç kere aldın

samsungda karizmadan başka ne var ki o da şüpheli tüm modelleri artık birbirine benziyor sırf satış politikası

Olm bırak şimdi Nokia aynı ürünleri biraz değiştirerek çıkartıyo da ne oluyo. Aha görüyoz. Fiyatları maşallah.
  • bende samsung taraftarıyım nokia 6300 modeli cok sıradan fiyatına göre o limite samsungun karısma bi telefonu alınabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

eline kaç kere aldın

Olm bırak şimdi Nokia aynı ürünleri biraz değiştirerek çıkartıyo da ne oluyo. Aha görüyoz. Fiyatları maşallah.

fiyatlarına zaten birşey demiyorum fiyat çok olduğu için zaten ben sony çıkardım ama samsungun hiçbir modeline para verilmez bence

• D900 veya D900i alinabilir
  • öncelikle cevaplar için teşekkürler herkese.

ben pek nokia sevmiyorum açıkçası, hem saçma fiyatları yüzünden hem de tasarım olarak elime rahat gelmiyo
    samsunglar tabiri caizse eli yüzü düzgün olduğu için hoşuma gidiyor

sony-ericsson'larda iyi görünüyor ama kullanım açısından emin olamıyorum.

kısacası hem kullanım açısından hem de elinde ve cebinde rahat duran bir telefon arıyorum.
  • ucuzluk olarak fiyat performans oranını en iyi sony ericsson'lar verir sen samsungun d600ü alırsın 2mp kamera 520 liraya

ben k750i yi alırım 350 liraya hem tipide çok hoş ve özellik bakımından d600 den çok çok iyi sadece ekran çözünürlüğü ile iş bitmiyor

kesinlikle sana k750i tavsiye ederim yada w810i ikside bir telefondan fazlasını verir ama samsunglar sadece yarım telefon
  • quote:

ucuzluk olarak fiyat performans oranını en iyi sony ericsson'lar verir sen samsungun d600ü alırsın 2mp kamera 520 liraya

ben k750i yi alırım 350 liraya hem tipide çok hoş ve özellik bakımından d600 den çok çok iyi sadece ekran çözünürlüğü ile iş bitmiyor

kesinlikle sana k750i tavsiye ederim yada w810i ikside bir telefondan fazlasını verir ama samsunglar sadece yarım telefon

saol dostum görüşlerin ve yardımların için

• E900 tavsiye ederim...bende kendime 1 ay sonra almaya çalışacağım..kliteli nir video kaydı var...resim kalitesi gayet iyi...2 mp flaşlı kamera kullanıcıyı fazlasıyla tatmin ediyor..üstelik sar yani radyasyon değeride düşük...sadece 0.355 w/kg. uzmanlarda zaten sar değeri 0.4 w/kg. ın üzerindeki modelleri önermiyorlar..mp3 kalitesi gayet iyi mp3 çaları aratmıyor..üstelik 80 mb. dahili hafızasıyla pekço modeli bu anlamda geçiyor şuan alırsan yanında verilen 512 mb. micro sd hafıza kartıda ayrı bir güzelliği ve optimum kullanıcı için ideal

alırsan cepucuz . com u tavsiye ederim...bildiğim kadarıyla telpa garantili en ucuz sanal mağza orası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.