Şimdi Ara

Yeni bir vasıta alım satım sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette dolaşıken şu siteye rastladım sanıyorum yeni ama, otomobil motosiklet ticari araç ve yedek parça ücretsiz hizmet veriyor.

Faydalı olabilir.

www.otofox.com

• pek faydalı olacak bi site değil çünkü sitede araba yok toplam 5 tane araba ilanı var kimin ne işine yararki gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

pek faydalı olacak bi site değil çünkü sitede araba yok toplam 5 tane araba ilanı var kimin ne işine yararki gereksiz
    quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

pek faydalı olacak bi site değil çünkü sitede araba yok toplam 5 tane araba ilanı var kimin ne işine yararki gereksiz

e site yeniymiş zaten keşfedilince burasıda sahibinden com falan gibi olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

e site yeniymiş zaten keşfedilince burasıda sahibinden com falan gibi olur sanırım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

quote:

şuanda kimseye faydası olmaz ama bence gereksiz

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

e tabi şu anda gereksiiz ama aklımızın bi köşesinde kalsın lazım olabilir

• Bence artık yeterli sayıda site var arabam.com araba.com sahibinden.com bide bi ara otomax.com vardı ama o yalan oldu galiba bu sitede yalan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@lken

Bence artık yeterli sayıda site var arabam.com araba.com sahibinden.com bide bi ara otomax.com vardı ama o yalan oldu galiba bu sitede yalan olur
    otofox bu gidişle olacak otofos neden kimse ilan vermemiş iyi bir reklam bütçesi ayırırlarsa kendilerine bence diğer siteler gibi tutabilir neden olmasın:)
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: cilikka

quote:

Alıntıları Göster
    gereksiz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

gereksiz bence

Alıntıları Göster
    sahibinden.com formatını değiştirdi bence hiç iyi etmedi... fırsatı değerlendirmeli diğer siteler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlkkln

sahibinden.com formatını değiştirdi bence hiç iyi etmedi... fırsatı değerlendirmeli diğer siteler

Alıntıları Göster
    Bende yeni farkettim sahibinden.com un değiştiğini bence güzel olmuş daha çok tutucak gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

gereksiz bence

Alıntıları Göster
    valla ben beğenmedim... ne zaman araba aramaya kalksam farklı bir şekilde arama yamak zorunda kalıyorum... neden anlamış değilim... çok karmaşık olmuş... bi de ajan kayıtları oluyodu eskiden istediğinde girip arama yapıyodun... şimdi ajanımda yeni iln girilince mail atıyolar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlkkln

valla ben beğenmedim... ne zaman araba aramaya kalksam farklı bir şekilde arama yamak zorunda kalıyorum... neden anlamış değilim... çok karmaşık olmuş... bi de ajan kayıtları oluyodu eskiden istediğinde girip arama yapıyodun... şimdi ajanımda yeni iln girilince mail atıyolar....

Alıntıları Göster
    Benim gördüğüm olay şu,

1 Öncelikle otomobil motosiklet ticari araç ve yedek parça yı bir alanda toplamışlar
    2 Diğer siteler gibi resimli yayınlarsa şu para firma isen şu para gibi bir durum yok beleş
    3 Daha google cachesi yok ya dün yada bugün açılmış. O sebeple ilan olmaması normal sanıyorum.
    4 İlan sayfalarındaki yerleşim ve resim geçişi süper olmuş.
    5 Tasarım daha iyi olabilirmiş tasarımı zayıf buldum. Ama modüller ve kullanım çok pratik ve hızlı.
    6 Siteyi biraz inceledim imkanı buldum biraz SEO deneyimim ile 6 ay sonra gündemde olan bir site olur sanıyorum.
    7 En taktir ettiğim taraf şu oldu, benzer sitelere bakıldığı zaman araba, arabam gibi kelimeler spam kullanılmış kafa 2 sitenin spamları gibiler bu sitede ise buna rastlamadım. Buda kendilerine olan güveni sergiliyor.

6 ay diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: qumbara

Benim gördüğüm olay şu,

1 Öncelikle otomobil motosiklet ticari araç ve yedek parça yı bir alanda toplamışlar
    2 Diğer siteler gibi resimli yayınlarsa şu para firma isen şu para gibi bir durum yok beleş
    3 Daha google cachesi yok ya dün yada bugün açılmış. O sebeple ilan olmaması normal sanıyorum.
    4 İlan sayfalarındaki yerleşim ve resim geçişi süper olmuş.
    5 Tasarım daha iyi olabilirmiş tasarımı zayıf buldum. Ama modüller ve kullanım çok pratik ve hızlı.
    6 Siteyi biraz inceledim imkanı buldum biraz SEO deneyimim ile 6 ay sonra gündemde olan bir site olur sanıyorum.
    7 En taktir ettiğim taraf şu oldu, benzer sitelere bakıldığı zaman araba, arabam gibi kelimeler spam kullanılmış kafa 2 sitenin spamları gibiler bu sitede ise buna rastlamadım. Buda kendilerine olan güveni sergiliyor.

6 ay diyorum..

Alıntıları Göster
    site yeni bir site ama fiyatları bence hepsinden uygun.
    aşağıdaki aracın fiyatı bana çok makul geldi.
    biraz da pazarlık payı varmış... belki biraz daha ucuza alınabilir.
    http://otomobil.otofox.com/otomobil/ilandetail.php?ilanid=227

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Alıntıları Göster
    benden 5 ytl. arabalar bu kadar ucuz olursa 1 haftaya kalmaz populer olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

benden 5 ytl. arabalar bu kadar ucuz olursa 1 haftaya kalmaz populer olur.

Alıntıları Göster
    aksesuar bolumune gırıdm..10-15 farklı alan var.ancak 1 tane bile ürün koymamışlar..belkı ilerde duzelır.ayrıca sitede bu tarih itibariyle 4 tane arac var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır. Bu İlan otofox yönetimi tarafından test amaçlı atılmıştır.

Alıntıları Göster
    Ben hala 6 ay sürmez diyorum, forum da başlamış..

http://forum.otofox.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qumbara -- 25 Mart 2007; 1:54:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qumbara

Ben hala 6 ay sürmez diyorum, forum da başlamış..

http://forum.otofox.com

Alıntıları Göster
    Burada yararlı bilgilerin dışında ikinci el alım satım sitelerini de listelemiştim. Yararlı olur umarım.

http://forum.donanimhaber.com/m_13064609/tm.htm

Bana kalırsa sizin vermiş olduğunuz sitenin tutulması zaman alır ama biraz reklam ve önerilerle gelişebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

Burada yararlı bilgilerin dışında ikinci el alım satım sitelerini de listelemiştim. Yararlı olur umarım.

http://forum.donanimhaber.com/m_13064609/tm.htm

Bana kalırsa sizin vermiş olduğunuz sitenin tutulması zaman alır ama biraz reklam ve önerilerle gelişebilir.

Alıntıları Göster
    altyapıyı kuvvetli tutarlarsa biraz reklamla falan bu site baya tutar bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.