Şimdi Ara

Yeni birini sevip mutlu olabilirmiyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi kızı sevdim ve çok acı çektim onun yüzünden ve sonunda tekmeyi bastım. ama bağımlı gibiyim o kıza hala aklıma geliyo. yeni birini sevip mutlu ve huzurlu olabilirmiyim sizce yeniden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaman lazim

• karşına bi başkası daha çıkar aklını yeniden başından alır sıkma canını hocam

• Takip
    Ben bugün vazgeçtim ondan galiba
    6 aydır ölesiye sevdiğimden her saniye aklımda olandan her gece ağladığımdan kendimden çok sevdiğimden bugün vazgeçtim.Bunları yazarken bile belki ağlıyorum.Sırf mesaj atar diye uyduğunu bile bile ben uyumuyordum.Ben onun ne kadar umrundayım=0.
    Daha fazla konuşmak istemiyorum.
    İyi Akşamlar
    Mesaja cevap verecekseniz alıntı yerine haberdar ederseniz sevinirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 19 Eylül 2015; 21:29:18 >
  • Ben 2 yillik sevdiğim insandan ayrildim canimi en cok yakan hic ayrilmayiz sanip ayrilmak degilde yaptigin ve yasadigin şeylerin koskoca bir hic olmasi ve karsi tarafin hic deger bilmemesi can yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Ben 2 yillik sevdiğim insandan ayrildim canimi en cok yakan hic ayrilmayiz sanip ayrilmak degilde yaptigin ve yasadigin şeylerin koskoca bir hic olmasi ve karsi tarafin hic deger bilmemesi can yakıyor

bukadar olur. bende 4 yıllık ilişkimi bitirdim. oda aynı değer bilmez nankördü. onun için çok şey yapıp çok şeyden vazgeçtim. ama hepsi boşaymış bu koydu bana

• İlk sevgilimle 15 ay çıktık ama öncesinde de birbirimizi sevdiğimiz dönem olmuştu, hem sevgilim hem en iyi arkadaşımdı, her şeyimizi paylaşırdık. Arkadaşlarımdan bazıları derdi çok bağlanma diye ama saçma gelirdi, ayrılmak çok hayali bir düşünce gibiydi ama ayrıldık. Tahmin edemeyeceğim kadar fena oldum ayrılık kapıyı çalınca. O kadar beklemiyordum ki gerçek olduğunu idrak edemiyordum. O zamanlar lise sondaydım ve ygsye 1 ay kalmıştı ve ben tamamen karanlıktaydım. Bol bol ağladım, hayat sevincim gitti ama bir şekilde toparlanıp ders çalıştım ve iyi bir üniversite kazandım. Üniye başladığımda içimdeki acı dinmişti ama aşka olan inancım da kaybolmuştu, her şey yalanmış triplerindeydim ki bir fark ettim okulda tanıştığım kızlardan biri gece uyumadan aklıma geliyor devamlı, çıkmıyor zihnimden. Günler geçtikçe daha çok düşüncelerime girmeye başladı ve sonra çıkmaya başladık. O ara fark ettim ki önceki sevgilimi aylardır düşünmemiştim. İsmi, suratı, kokusu aklıma gelmemişti. Ve geçmişe baktığımda hüzünlü bir son değil tatlı anılar geldi aklıma. Bir daha olsa bir daha yaşarım dedim kendi kendime. Bu ikinci sevgilimle de 18 ay çıktık, acı tatlı günlerimiz oldu ve 5 ay önce ayrıldık. Ama artık biliyordum, nefrete, sinirlenmeye gerek yoktu, hoşçakal dedim sadece gözlerine bakarak. Üzülmedim mi? Tabiki üzüldum, deli gibi üzüldüm ama daha kısa sürdü toparlanmam, çünkü biliyorum ki umut her zaman var. O bir taneydi, onun gibi başkası olamaz deseniz de oluyor. Dünyada sizi anlayacak, sizinle güzel duygular paylaşacak o kadar insan var ki. Gülümseyin ve yola devam edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

İlk sevgilimle 15 ay çıktık ama öncesinde de birbirimizi sevdiğimiz dönem olmuştu, hem sevgilim hem en iyi arkadaşımdı, her şeyimizi paylaşırdık. Arkadaşlarımdan bazıları derdi çok bağlanma diye ama saçma gelirdi, ayrılmak çok hayali bir düşünce gibiydi ama ayrıldık. Tahmin edemeyeceğim kadar fena oldum ayrılık kapıyı çalınca. O kadar beklemiyordum ki gerçek olduğunu idrak edemiyordum. O zamanlar lise sondaydım ve ygsye 1 ay kalmıştı ve ben tamamen karanlıktaydım. Bol bol ağladım, hayat sevincim gitti ama bir şekilde toparlanıp ders çalıştım ve iyi bir üniversite kazandım. Üniye başladığımda içimdeki acı dinmişti ama aşka olan inancım da kaybolmuştu, her şey yalanmış triplerindeydim ki bir fark ettim okulda tanıştığım kızlardan biri gece uyumadan aklıma geliyor devamlı, çıkmıyor zihnimden. Günler geçtikçe daha çok düşüncelerime girmeye başladı ve sonra çıkmaya başladık. O ara fark ettim ki önceki sevgilimi aylardır düşünmemiştim. İsmi, suratı, kokusu aklıma gelmemişti. Ve geçmişe baktığımda hüzünlü bir son değil tatlı anılar geldi aklıma. Bir daha olsa bir daha yaşarım dedim kendi kendime. Bu ikinci sevgilimle de 18 ay çıktık, acı tatlı günlerimiz oldu ve 5 ay önce ayrıldık. Ama artık biliyordum, nefrete, sinirlenmeye gerek yoktu, hoşçakal dedim sadece gözlerine bakarak. Üzülmedim mi? Tabiki üzüldum, deli gibi üzüldüm ama daha kısa sürdü toparlanmam, çünkü biliyorum ki umut her zaman var. O bir taneydi, onun gibi başkası olamaz deseniz de oluyor. Dünyada sizi anlayacak, sizinle güzel duygular paylaşacak o kadar insan var ki. Gülümseyin ve yola devam edin.

Eyvallah kardeş okudum iyi geldi bende 30 dk önce ayrıldım 1 yıllık ilişkimden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BrockLyn kullanıcısına yanıt
    Eminim midene yumruk yemiş gibi hissediyorsundur, ama bil ki her şey daha güzel olacak. Canın acırken neden böyle oldu diye değil de bunlar geçecek diye düşünmeye çalış, çünkü sen de biliyorsun ki çok zaman geçmeden kendine geleceksin.

• Evet arkadaşlar gerçekten hepimizin hayatına aşk sevgi girmiş delice aşık olmuş sevmiş bağlanmış alışmışız hiç bitmeyecek gözüyle milyonlarca hayale tutunup umutlar edip geleceği düşünmüşüz.

Ama sonuç KOCAMAN BİR HÜZÜN MAALESEF.

Hepimizin her zaman son ilişkisi çok güzel geçer aşk sevgi milyonlarca duygu ve daha bir çok şey yaşanır.
    Ve her şeyimiz dediğimiz insan bir anda hiçbir şeyimiz olur. Üzülürüz ağlarız bunalıma gireriz kafayı yeriz.

Bazı insanlar böyle olaylardan sonra
    Aşka sevgiye inanmıyorum.
    Sevgili istemiyorum bağlanmak alışmak aşık olmak sevmek istemiyorum.
    Özgür olacağım istediğimi yapacağım istediğimle olacağım vs. cümleler kurarlar.

Bana göre aşk sevgi dünyanın en mükemmel duyguları hayatta her zaman yaşanması gerek.
    Birine bağlanmak alışmak harika bir olay. Ayrılığı da bir o kadar üzücü belki ama aşk sevgi kesinlikle yaşanmak zorunda.
    Unutmak her zaman aklına gelmesi ağlamak durmadan her gün onu düşünmek çok zor belki.

Ama o kişi sizinle ansızın birlikte oluyor ansızın her şeyiniz dünyanız oluyor.
    Ve ansızın hayatınızdan çıkıp hiçbir şeyiniz oluyor.

Yani demem o ki hayatta her şey ansızın yaşanmaktadır.
    Bir başka insan da ansızın hayatımıza girecek ve o son sevgilimizi unutturacak o eski sevgili aklımıza geldiğinde hiçbir duyguyu eskisi gibi hissetmeyeceğiz.
    İşte bu yüzden zaman kavramı çok önemli zaman gerçekten çok faydalı bir ilaç.
    Aşk sevgi yaşamaya devam etmeliyiz.
    Tabi gidip karı kız avına çıkacağız diye bir mevzu yok.
    Kendimiz adına hedeflerimizi önümüze koyarak o hedefte yola devam etmeliyiz.
    En önemlisi kendimizi geliştirmeliyiz.
    Sabretmeliyiz !

Aşk sevgi ansızın tekrardan hepimizi kesinlikle ama kesinlikle bulacaktır bundan emin olun.

• yoğ

• yak bir sigara...

• Ölüme bile alışılıyo dostum.böyle tripkolik başlıklar açmayın.yok sevemiycen kimseyi evlenmiycen sonra gözlerin kör olucak falan.yok öyle bi dünya.hele şu devirde herkes herkesle oynaşıyo yani.kimse kimsenin ilki değil

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Okudum iyi gelmedi
    Pollyanna'ya dönüşüm sürecini anlatmışsın, herkes senin gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 22 Eylül 2015; 0:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Okudum iyi gelmedi
    Pollyanna'ya dönüşüm sürecini anlatmışsın, herkes senin gibi değil.

Polyanna olduğumu sanmıyorum, dediğim gibi üzüldüm yine ama içerde bir yerde geçiceğini biliyordum. Acır acır geçer ve hiçbir sevgili öyle özel değil, mutlaka bir yerlerde size uygun biri çıkıyor. Kendini perişan etmemekte fayda var. Yaş da önemli tabi, büyüdükce insan böyle şeylere daha az takılmayı öğreniyor.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Bunu da okudum, bu da iyi gelmedi

• Her güzel hikayenin bir sonu vardır. Kiminin sonu ayrılıkla sonuçlanır, kiminin ölümle. Hayat da geriye dönüşü yasak bir yol gibidir. Durursan bir daha ileriye hareket edemezsin, geriye de dönemezsin. Ve o yolda duranlardan artık zamanla uzaklaşacaksınızdır. Her ne kadar ağlasanız da geri vites hakkınızın olmadığını bildiğiniz için zamanla alışacaksınız ve önünüze bakacaksınızdır. Kim bilir belki yolun ilerisinde yeni maceralara yeni kişilerle atılacaksınızdır. Tam gaz devam edin yola.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.