Şimdi Ara

Yeni Bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni bisiklet almak üzereyim alıcağın dükkana mail attım bisikletin montajı falan ne kadar sürer diye elimizde zaten montajlı dedi. Bende kıllandım normalde kutulu verip montajını yapmıyorlar mı? Ben mi yanlış biliyorum? Şimdi bu bisiklet teşhir ürünü olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeeTheck

Merhaba yeni bisiklet almak üzereyim alıcağın dükkana mail attım bisikletin montajı falan ne kadar sürer diye elimizde zaten montajlı dedi. Bende kıllandım normalde kutulu verip montajını yapmıyorlar mı? Ben mi yanlış biliyorum? Şimdi bu bisiklet teşhir ürünü olabilir mi?

Lastikleri eskimemiş, kırık vuruk olmayan teşhiri, kutudan çıkana tercih ederim. Kutudan çıkanda aksilik olursa yeni kutu açmaktansa olanı vermeye çalışırlar.
    Kurulu olan ise en azından daha bakımlıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun bisikletler kutulu geliyor. Adamlar sattikca yenisini kuruyorlar. Bisikletin uzerinde cizik veya darbe yoksa dert edilecek bir durum yok. En fazla tozlanmistir. Onu da silersin bir zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montajlı olması herhangi bir sıkıntı oluşturmaz. rotorda balatada kadroda gidonda lastiklerde jantlarda sıkıntı yoksa kullanılır. en fazla tozlanmıştır onuda silersin artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni araba
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.