Şimdi Ara

Yeni BlackBerry 9700 Bold (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
2
Favori
80.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar blackbery için haberlerde kötü şeyler söylüyorlar..engellenir veya kilitlenirse ne olucak..bide merak ettiğim bişey var..blackbery messenger blackbery internet uygulamaları wifi ile bağlanınca calısırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seda2
    arkadaşlar blackbery için haberlerde kötü şeyler söylüyorlar..engellenir veya kilitlenirse ne olucak..bide merak ettiğim bişey var..blackbery messenger blackbery internet uygulamaları wifi ile bağlanınca calısırmı

Bis kullanimi yasaklanmayacak. Blackberry messenger, facebook, twitter gibi uygulamalari kullanabilmek icin bis aboneliginizin olmasi gerekiyor.
  • Emrecan yasaklanmayacak haberi geldi mi?
  • Merhaba arkadaslar,

Kendim kullandığım bold 9700 siyah telefonumu 1 ay oldu alalı, kılıfından hiç çıkarmadım yenisinden farksız. Iphone alacağım bu yüzden satmayı düşünüyorum. Iphone ile takas düşünen yada cihazı almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir. İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum. E-mail: guneykemal@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

Emrecan yasaklanmayacak haberi geldi mi?

Görüşmeleri takip ettiğimiz için yasaklanmayacak bilgisine sahibimiz. Kamuoyuna açıklanan bir gelişme şu an için yok ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: seda2
    arkadaşlar blackbery için haberlerde kötü şeyler söylüyorlar..engellenir veya kilitlenirse ne olucak..bide merak ettiğim bişey var..blackbery messenger blackbery internet uygulamaları wifi ile bağlanınca calısırmı

Bis kullanimi yasaklanmayacak. Blackberry messenger, facebook, twitter gibi uygulamalari kullanabilmek icin bis aboneliginizin olmasi gerekiyor.

wifi ile bağlansakta bu uygulamaları kullanamayacakmıyız?
  • Hayır kullanamazsınız. Bis aboneliğinizin olması gerek.
  • en avantajlı 9700 nereden alınır?
    herhangi bi operatör yada market ws. farketmez?
  • mükemmelmişş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

en avantajlı 9700 nereden alınır?
    herhangi bi operatör yada market ws. farketmez?

Yurtdışından, eğer imkanın varsa.
  • arkadaslar yardım

Yurtdısından alıp herturlu hatla yurtdısında sorunsuz kullandıgım BB im Türkiye donusunde Turkcell hattımı taktıgım gibi mep kodu istedi ve ustuneustluk deneme sayısı 0 yazıyor acil yardımınız lazım
  • Arkadaşlarlar merhaba,
    Bold 9700 almayı düşünüyorum, deneyimi olanlardan bilgi rica ediyorum.
    BIS aboneliği olmadan, 3G, GPRS internet servisleri ile mail özelliği kullanılabiliyor mu ?
    Navigasyon programı var mı ?
    Fotoğraf kalitesi nasıl ?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbarbarus

Arkadaşlarlar merhaba,
    Bold 9700 almayı düşünüyorum, deneyimi olanlardan bilgi rica ediyorum.
    BIS aboneliği olmadan, 3G, GPRS internet servisleri ile mail özelliği kullanılabiliyor mu ?
    Navigasyon programı var mı ?
    Fotoğraf kalitesi nasıl ?

Şimdiden teşekkürler.

bis aboneligi olmadan 3g servisi ve operatorun sunmus oldugu gprs baglantisindan baglanirsin (tabi operatorunun sagladigi internet paketi varsa. eger o yoksa telefonuna gelen her 100kb icin ucret odersin) ancak mail ozelligi sadece bis alinca aktif oluyor. ayrica bis aktif olunca telefonun tarayicisindan istedigin kadar internete baglanabiliyorsun :)

nav;gasyon programi bis aktif olunca telefonuna otomatik yukleniyor

gotograf kalitesi gayet guzel en azindan 5mp lik samsun s8003 ten kat kat guzel cekiyor :)

kisaca ozetlemek gerekirse bis aboneligi olmadan blackberry sadece siradan bir telefon. bu telefonu aldinmi kesinlikle bis alacaksin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ocg

arkadaslar yardım

Yurtdısından alıp herturlu hatla yurtdısında sorunsuz kullandıgım BB im Türkiye donusunde Turkcell hattımı taktıgım gibi mep kodu istedi ve ustuneustluk deneme sayısı 0 yazıyor acil yardımınız lazım

Telefonu aldığınız ülkedeki servise götürmeniz gerekiyor. Sim kilit açma konudur mep. 10 defa denem hakkı vardır. Sizinkisi dolmuş. O yüzden yeniden mep kodlaması yapılması gerekiyor.

• cevap için çok teşekkür ederim.
    Bir arkadaşım 3G internet paketiyle BB'nin mail özelliğini kullanılabildiğinden bahsetmişti, bu yüzden Samsung i8910 telefonumu değiştirmek istiyordum.
    Mailler için BIS gerekli ise sanırım değiştirmekten vazgeçeceğim.
    Tekrar teşekkürler.
  • Bugün hediye olarak 9700 Bold siyah renk geldi bana.

HTC kullanıyorum normalde, bundan dolayı henüz paketini bile açmadım, duruyor yanımda.

Ben Turkcell kullanıyorum, kutunun üzerinde Vodafone etiketi var, benim hattımla çalışır mı bu telefon?

Gerçekten değer mi? Yoksa ambalajı bile açmadan direk satsam mı?

Ne dersiniz? Ver kurtul mu? Yoksa tak kartını tadını çıkart mı?

Ayrıca 2 ay sonra Çin'e gidecektim, HTC HD7 alırım diye planlamıştım, zaten halen kullandığım HTC yi de Çin'den almıştım.

?????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Ben Turkcell kullanıyorum, kutunun üzerinde Vodafone etiketi var, benim hattımla çalışır mı bu telefon?

?????????

Arkadaşlar, yokmu bilen bi arkadaş. Emin olmadan açıp denemek istemiyorum, olmayacaksa hiç ellemeden satmak istiyorum...
  • quote:

quote:

?????????

Arkadaşlar, yokmu bilen bi arkadaş. Emin olmadan açıp denemek istemiyorum, olmayacaksa hiç ellemeden satmak istiyorum...

Sim kilitli bile gelse vodafone müsteri hizmetlerini arayarak kilit kodunu isteyebilirsin. Hızlı bir sekilde cozersin problemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

quote:

?????????

Sim kilitli bile gelse vodafone müsteri hizmetlerini arayarak kilit kodunu isteyebilirsin. Hızlı bir sekilde cozersin problemi

HTC den sonra pek içime sinmedi, bende satmaya karar verdim. Şöyle bi gaz veren olsaydı, bi deneyecektim ama vazgeçtim...

İkinci el ilanına buradan ulaşabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_44472680/tm.htm

• HTC'den çok daha iyi bana göre BlackBerry
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.