Şimdi Ara

Yeni BlackBerry 9700 Bold (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
2
Favori
80.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EfeoK

bu telefonu bis siz kullanmak çok mantıksız değil mi ?? ona göre alıcam veya almıcamda ?

Bis olmadan normal bir telefon halini alacaktır eğer nete girmem anlık maile de ihtiyacım yok diyorsan al ama pek bir zevk alamazsın o zaman makinadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

bu telefonu bis siz kullanmak çok mantıksız değil mi ?? ona göre alıcam veya almıcamda ?

Bis olmadan normal bir telefon halini alacaktır eğer nete girmem anlık maile de ihtiyacım yok diyorsan al ama pek bir zevk alamazsın o zaman makinadan.

Arkadaşlar bide bis in fiyatı 30 tl ve bis i vodafone da kullanıyorsanız diğer vodafone net paketlerini kapatmazsanız faturanız da artış olacaktır .
  • Arkadaşlar benim bazı sorunlarım var yardımcı olursanız sevinirim.Blackberry Bold 9700 telefonumu geçen sene yurtdışından aldım.Bis falan almadım sürekli mail takip etme zorunluluğum yok.Telefon ilk alındığı halinde (hiç güncelleme yapılmamış iken)facebook'a gelen mesajlar Ekranda (1) olarak gözüküyor ve yukarıdaki ışık kırmızı olarak yanıp sönüyordu bir kaç kere güncelleme yaptım bu özellik kayboldu bunu tekrar nasıl geri getirebilirim?
    Ayrıca yine ilk aldığımda güncelleme yapmamışken Facebook'a bir ileti girdiğimde mesajın altında "Blackberry aracılığıyla" yazıyordu şimdi bu yine kayboldu.Bunun BİS ile mi alakası var?Şimdi mantıklı olarak düşününce telefonu ilk aldığım zamanda BİS yoktu bu özellikler kullanılabiliyordu ne olduysa güncellemelerden sonra oldu bunları tekrar eski haline nasıl getirebilirim??Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Aslında BIS yokken Facebook uygulamasını bile kullanamıyor olmanız lazım. İlginç bir durum...
  • Sanirim facebook uygulamasinin eski surumleri kullanilabiliyordu bis olmadan.. Sizde eski surum varken kullanabiliyordunuz.. Ama yeni surume guncellestirince kullanamamaya basladiniz.. Yeni surum facebook uygulamasi bis olmadan calismiyor malesef..

Edit: hocam eger os5 isletim sistemi kullaniyorsaniz telefonda bulunan face uygulamasini kaldirin.. Daha sonra telin tarayicisina su adresi yazip buradaki face uygulamasini yuklemeyi deneyinhttp://mobileapps.blackberry.com/devicesoftware/index.do ben yukleyemedim kendime, benim tele uymuyo diyor.. Sanirim benimki os6 oldugu icin.. Su anki facebook 1.9 surumu.. Benim linkini verdigim 1.6 surum olan.. Bi deneyip sonucu paylasirsaniz sevinirim.. Eger yuklenmez ise sizede isterseniz kaldirdiginiz face uygulamasini appworlden falan tekrar yukleyebilirsiniz zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 8 Mayıs 2011; 0:17:23 >

• Hocam bunu bende kuramıyorum oturumunuzun süresi doldu diyor..Şimdi bu telefonu blackberry sitesine girip pin ile falan kayıt etmek mi gerekiyor?Bunu bir yerde okudum varmı böyle birşey?Ben yaklaşık 9 aydır bu telefonu hiçbişey bilmeden mi kullanıyormusum yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcelik

Hocam bunu bende kuramıyorum oturumunuzun süresi doldu diyor..Şimdi bu telefonu blackberry sitesine girip pin ile falan kayıt etmek mi gerekiyor?Bunu bir yerde okudum varmı böyle birşey?Ben yaklaşık 9 aydır bu telefonu hiçbişey bilmeden mi kullanıyormusum yani?

evet link bozuk çıktı.. şöyle anlatmaya çalışıyım o zaman.. tarayıcıdan m.facebook.com açın, en aşşaya inin orada blackberry 9700 ün için facebooku indir diyor, ona tıklayın.. açılan sayfada biraz aşşaya inin ve v1.6 yazan linke girin, açılan sayfadan download ı seçip yüklemeye çalışın bakalım olacakmı.. ben yapamadım bunu benim telefon uymadı heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 11 Mayıs 2011; 23:38:21 >
  • deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcelik -- 13 Mayıs 2011; 0:15:51 >
  • Telefonumun üzerindeki Blackberry yazısında soyulma olduğu için 11.04.2011 servise gönderdim, 14.04.2011 tarihinde kaydı alındı, 15.04.2011 tarihinde de değişim kararı çıktı. Hergün girip kontrol ediyorum, değişim cihazı bekleniyor diyor. Bu değişim cihazı ne zaman gelir bilen var mı? Blackberry'e mail atmak istiyorum ama adreslerini hiçbir yerde bulamadım, mail adreslerini bilen var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, 1 aydır telefonsuzum
  • 30 iş günü içerisinde diye biliyorum, tüketici haklarından kontrol edebilirsiniz. 1 ay geçmiş ama haftasonlarını çıkarmanız lazım, her halde çok süresi kalmamıştır. Ayrıca değişim yapılana kadar size kullanmanız için bir telefon vermeliler talep dahilinde. Yedek telefon isteyebilirsiniz.
  • Son yasa ile 20 iş gününe düştü o süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanover

Son yasa ile 20 iş gününe düştü o süre

Bilgi için teşekkürler. Maalesef ülkemizde şirketler tüketici haklarına pek önem vermiyorlar; tüketici şikayet etmediği sürece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcCopat -- 13 Mayıs 2011; 20:08:36 >
  • Arkadaşlar Blackberry bold 9700 telefonuma google maps'i yükledim.Açınca "şebekeye erişilemiyor.Bu uygulama bir veri bağlantısı gerektirir ve bazı Blackberry aygıtlarının düzgün çalışması için yeniden yapılandırılması gerekebilir.Daha fazla bilgi edinmek için lütfen bilgisayarınızdawww.google.com/gmm adresini ziyaret edin. yazısı çıkıyor"
    e posta etkinleştirme yapıldığı zaman etkinleştirme isteği başarısız şebeke bağlantısı sağlanamadı yazıyor.intenete facebooka webe rahat bağlanıyorum.
    yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simian -- 25 Mayıs 2011; 23:57:04 >
  • arkadaşlar bana acil cevap verirseniz sevinirim.1-2 gün içinde cin malı blacberry almayı düşünüyrm fiyat 250 tl.ama bi şeyi merak ettim bu facebook dan bişe paylaşında altta blackberry ile yazıyo .çin mallarındada oluyomu o .acil yardmcı olursanız sevnrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak11

arkadaşlar bana acil cevap verirseniz sevinirim.1-2 gün içinde cin malı blacberry almayı düşünüyrm fiyat 250 tl.ama bi şeyi merak ettim bu facebook dan bişe paylaşında altta blackberry ile yazıyo .çin mallarındada oluyomu o .acil yardmcı olursanız sevnrm

olmuyo tabi..
  • arkadaşlar galaxy s kullanıyorum malum gmaili kurunca gmail deki rehberim telefona otomatik kuruluyor,bu olay bberry 9700 de de oluyormu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim hattımda bis serviside tanımlı
  • Evet oluyor iki türlü yapabilirsin.
    1-Mail kurulumundan ayarlara girip (hani blackberry service kullanıcı adı ve şifrenle girdiğin yer) orada gmail senkron ayarlarında kişileri seçebilirsin.
    2-Ya da google sync programını yükleyerek o program aracılığı ile otomatik senkronize yapabilirsin.
  • aynı bu sitede başka bi yerde sordum olmuyo dediler.eminmisin dostum ona göre alıcam da ondan acil lazım bu bilgi bana.tekrar sörim.orjinal blackberry lerde facebookda bişe paylaşınca altında blackberry ile yazzıyo...ÇİN malı blackberrylerdede oluyomu bişe paylaşnca blackberry ile yazıyormu.acil yardım bekliyrm
  • Dostum yine ben cevap vermistim.. Boyle biseyin olmasi sacma hemde cok sacma.. Cunku o yazinin yazmasi icin rim firmasinin urettigi facebook uygulamasinin kulllanilmasi lazim.. Ee o uygulamada cakma telefonda kullanilamaz yani... Oyle bisey olmaz sonuc olarak.. Bi tek goruntusu benziyo telefonun.. Haa bide ek olarak ön kamerasi var :)) bekli tv ozelligi bile vardir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak11

aynı bu sitede başka bi yerde sordum olmuyo dediler.eminmisin dostum ona göre alıcam da ondan acil lazım bu bilgi bana.tekrar sörim.orjinal blackberry lerde facebookda bişe paylaşınca altında blackberry ile yazzıyo...ÇİN malı blackberrylerdede oluyomu bişe paylaşnca blackberry ile yazıyormu.acil yardım bekliyrm

Benim oluyor dedigim senin soruna cevap olarak degildi bir ustteki mesaja cevap vermistim sanirim kafan karismis. Cin mali telefonda yazmaz tabii oyle ama yazmasi niye onemli ki?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.