Şimdi Ara

Yeni BlackBerry 9700 Bold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
2
Favori
80.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Blackberry 9700 Bold ile ilgili konuları burada toplayalım lütfen.
    Kendim birzaman Blackberry kullandım ama şimdi de yakından takip etmeye devam ediyorum. Herkese de bilgilerim konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
    9700 Bold modelindeki yeniliklerden biri de WiFi üzerinden VoIP destekelemesi (enazından bu şekilde okudum)
    Zaten BB'nin enbüyük eksiklerinden biri Skype veya benzer VOIP uygulamalırını WIFI üzerinden desteklememesi ve bukonuda hiçbir açıklama yapılmamasıdır.
    Telefon dış görünüş itibariyle çok şık. Arkası deri yeryer deri kaplama pil süresi artırılmış ves. Fakat fonksiyon da çok önemlidir...

GENERAL 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100
    HSDPA 1700 / 2100 / 900
    Announced 2009, October
    Status Available. Released 2009, November
    SIZE Dimensions 109 x 60 x 14 mm
    Weight 122 g
    DISPLAY Type TFT, 65K colors
    Size 480 x 360 pixels, 2.44 inches
    - Full QWERTY keyboard
    - Touch-sensitive optical trackpad
    SOUND Alert types Vibration, MP3 ringtones
    Speakerphone Yes
    - 3.5 mm audio jack
    MEMORY Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
    Call records Yes
    Internal 256MB storage, 128 MB RAM
    Card slot microSD, up to 16GB, 2GB included, buy memory
    DATA GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE Class 10, 236.8 kbps
    3G HSDPA, 3.6 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, UMA
    Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, microUSB v2.0
    CAMERA Primary 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, LED flash
    Features Image stabilization
    Video Yes
    Secondary No
    FEATURES OS BlackBerry OS; 5.0
    CPU 624 MHz processor
    Messaging SMS, MMS, Email, IM
    Browser HTML
    Radio No
    Games Yes + downloadable
    Colors Black
    GPS Yes, with A-GPS support
    Java Yes, MIDP 2.0
    - BlackBerry maps
    - Document editor (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
    - Media player MP3/WMA/AAC+
    - Video player DivX/WMV/XviD/3gp
    - Organizer
    - Voice memo/dial
    BATTERY Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
    Stand-by Up to 408 h
    Talk time Up to 6 h

• blackberry bold2 ile ilgili konuların bir yerde toplanması gùzel olmuş. Bold2 yi hangi operatörler ne zaman getirecek? Bilgisi olan warmı?
  • bu arada doğubankta yeni bold2 leri gördüm. Kayıtsız 1.350ye veriyorlar. İnceledim.ortadaki dokunmatiki gerçekten çok güzel yapmışlar.
  • Bold 2'yi inceledim süper bişey. Ancak...

Daha önce de 8900 kullandım. Dizayn çok güzel klavyeleri çok kullanışlı. Fakat BB'yi affetmeyeceğim dedirten şey Skype veya hiç olmazsa başka bir VOIP desteği vermemesi. iPhon'u BB'ye kurban vermem için sadece VOIP istiyorum yaw... Onu da yapmıyorlar. Mayıs demişlerdi ama ser verip sır vermiyorlar... Buarada Azerbaycan - Bakü'de 700 Eurodan satışa sunuldu.
  • arka tarafı değiştirmeseler daha güzel olacakmış ama böylede çok kötü değil
  • 9700'da VOIP degil UMA var; aman diyim; ikisi cok farkli. UMA hattin cekmedigi yerde sizi wifi uzerinden sanki o hattan konusuyormussunuz gibi konusturur. VOIP ise bambaska, mesela skype ya da msn kullanicisi ile internet uzerinden konusursunuz.
  • Türkiyede satışı ne zaman olacak bilgisi olan var mı? (garantili)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: husak

Türkiyede satışı ne zaman olacak bilgisi olan var mı? (garantili)

Çok büyük bir ihtimalle Turkcell önümüzdeki hafta (10 ocaktan sonra) satışa başlayacak.

Söylenenlere göre Bold 9000'den daha ucuz fiyatta satılacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _scout_ -- 7 Ocak 2010; 14:27:57 >
  • avealarda garantili olarak 1700tlden satılıyor,beşiktaşta inceledsim bugun...
  • Arkadaşlar bişey danışcam size, bende nokia e 71 var, en büyük sorunum tuşları çok küçük geliyor bana, bu nedenle değişmeyi düşünüyorum.bold 9700 resimlerden gördüğüm kadarıyla çok hoşuma gitti, bi yerde buldum telefonu, garantisi yok, t mobile a kayıtlıymış ve kanada üretimiymiş, benim telefonun üstüne 500 istiyor, sizce nasıl?
  • Lansmanı 20 ocakta yapılacak.

quote:

Orijinalden alıntı: _scout_

quote:

Orijinalden alıntı: husak

Türkiyede satışı ne zaman olacak bilgisi olan var mı? (garantili)

Çok büyük bir ihtimalle Turkcell önümüzdeki hafta (10 ocaktan sonra) satışa başlayacak.

Söylenenlere göre Bold 9000'den daha ucuz fiyatta satılacakmış.
  • Valla Bakü'de 9700 - 875 USD ye satılıyor hem de free. E71 in fıyatı ikinci el olarak 250 USD dir enfazla. Bence sen yine de pazarlığını yap ve sat. Fakat free al.
  • yakında vodafone ile Türkiye'de.
  • Bizim arkadaşlardan birisi aldı. Adam telefonlar çok konuşuyor hayret ettim... Pilinden memnun kalmış. Normalde 1 günde Nokia şarjını tüketiyordu..
  • arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun turkcell blackberry bold 9700 getirdi kampanya detayklarıda aşağıdaki gibidir.
    Mega Paket ve haftada iki gün ücretsiz konuşma ve mesajlaşma
    Turkcell bireysel aboneleri yeni BlackBerry Bold 9700'e 4GB Mega Paket kampanyasıyla, tüm vergiler dahil, 83 TL x 24 ay ya da 99 TLX 18 ay kontratlı tekliflerle sahip olabilecek.

Bold9000 den daha ucuza giriş yaptı biliginize
  • Evet 9700 üstün bir cihaz.Bende 8520 mi bununla değiştirmek istiyorum fakat ses kalitesi tatmin edici seviyede mi acaba inceleme fırsatı bulan arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizard61

Arkadaşlar bişey danışcam size, bende nokia e 71 var, en büyük sorunum tuşları çok küçük geliyor bana, bu nedenle değişmeyi düşünüyorum.bold 9700 resimlerden gördüğüm kadarıyla çok hoşuma gitti, bi yerde buldum telefonu, garantisi yok, t mobile a kayıtlıymış ve kanada üretimiymiş, benim telefonun üstüne 500 istiyor, sizce nasıl?

Senin E71'inin üzerine 500 TL istedi ve sen hala düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: wizard61

Arkadaşlar bişey danışcam size, bende nokia e 71 var, en büyük sorunum tuşları çok küçük geliyor bana, bu nedenle değişmeyi düşünüyorum.bold 9700 resimlerden gördüğüm kadarıyla çok hoşuma gitti, bi yerde buldum telefonu, garantisi yok, t mobile a kayıtlıymış ve kanada üretimiymiş, benim telefonun üstüne 500 istiyor, sizce nasıl?

Senin E71'inin üzerine 500 TL istedi ve sen hala düşünüyorsun?

Kardesim al iste kampanya ile geldi Turkcell'e. E71-i hemen sat.

• Blackberry browseri gprs edge ile kullanmak için öncelikle IT Policy olayını çözmek için http://www.blackberryfaq.com/index.php/Remove_IT_Policy tıklayınız.
    Daha sonra Service book indirmek için http://www.blackberrys.ru/forum/index.php?showtopic=418 tıklayınız. (Linkten indirebilirsiniz)
    Blackberry'nin kendi maili dışında POP veya IMAP mail kurmak için LogicMail http://www.logicprobe.org/proj/logicmail/wiki/setup10 indiriniz

BES veya BIS'siz kullanılacağına dair birşeyler yazmışlardı ama şuan bende BB olmadığından denemedim. Deneyen arkadaşlar bu sırayla bana anlattılar.

• dü genpa-tech astoria mağazasından 18 aylık kontratla bold 9700 aldım.. ilk izlenimlerim trackball olayı gayet güzel olmuş...

patronumda bold 9000 kullanıcısı ve kıyaslama imkanım oldu bold 9000 ekranı biraz daha wide 16:9 gibi bold 9700'ün ise biraz daha küçük gibi geldi. Boyutları küçültmüşler açıkcası.

pil süresini daha test edemedim iki gündür haşır neşirim ama tam olarak kullandıktan sonra bu konuyu da detaylandırmaya çalışıcam. messanger twitter mail programı bütün internet bağlantıları açık olmasına rağmen pilde hala bi düşüş göremedim. bu da iphone kullandıktan sonra baya iyi geldi :) içinden 2gb'lık mini sd kartla geliyor. ve ses kalitesi iyi. görüntü kaliteside iyi içindeki promo klipten anlaşılan en azından o :)
    bu arada ses konusunda kendi kulaklığını kullanmıyorum o yüzden temiz ve doğru verdiğini söyleyebilirim. kullandığım kulaklık referans kulaklığı çünkü.

neyse uzun lafın kısası ben beğendim ve herkese tavsiye edebilirim. eskiden bir iphone kullanıcısı olarak da artı eksi kıyaslaması yapabilirim ama ikisinin kulvarı bana göre çok farklı o yüzden yapmıyorum... herkese iyi günler... saygılar...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.