Şimdi Ara

Yeni BlackBerry 9700 Bold (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
2
Favori
80.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hie

Merhaba Arkadaslar,

bügün Turkcell Mağazası'nda blackberry bold inceledim ve hastası oldum...!!!!

Yarın gidip bb9700 test edeceğim , bende beyaz takintisi olduğu için bold alabirim veya 9700 alacagim. Mesleğim gereği mail dunyasında yasayan birisiyim, bu nedenle bb. Forever.

beyaz takıntısı olanlar için belirtmekte fayda var çok fazla kullanılacağı için belli bir süreden sonra kirlenmeler meydana gelebilir ve görüntüsü eski çekiciliğini kaybedebilir diye düşünüyorm şahsi kanaatim tabi
    son olarak da klavye olarak 9000 bi kaç mm daha büyük olduğu için yazışmalar biraz daha efektif 9700 modelinde biraz daha küçük butonlar... ama ben memnunum ve kime göstersem gidip alıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: copilotttt

quote:

Orijinalden alıntı: hie

Merhaba Arkadaslar,

bügün Turkcell Mağazası'nda blackberry bold inceledim ve hastası oldum...!!!!

Yarın gidip bb9700 test edeceğim , bende beyaz takintisi olduğu için bold alabirim veya 9700 alacagim. Mesleğim gereği mail dunyasında yasayan birisiyim, bu nedenle bb. Forever.

beyaz takıntısı olanlar için belirtmekte fayda var çok fazla kullanılacağı için belli bir süreden sonra kirlenmeler meydana gelebilir ve görüntüsü eski çekiciliğini kaybedebilir diye düşünüyorm şahsi kanaatim tabi
    son olarak da klavye olarak 9000 bi kaç mm daha büyük olduğu için yazışmalar biraz daha efektif 9700 modelinde biraz daha küçük butonlar... ama ben memnunum ve kime göstersem gidip alıyo

Çok gösterme o zaman bizede kalsın E72 düşünürken bold 9700 çıktı tam zamanında... 6 yıldır Nokia kullanıyorum,son çıkardığı cihazları gördükçe gerçekten soğudum Nokia'dan. N serilerinin yazılım problemleri,büyüklük ve hantallık gibi eksilerinden sonra E serisine yöneldim burada da E72 gibi 900-1000TL aralığındaki cihazın orasından burasından ışık sızmalarını ve diğer ufak tefek olumsuzlukları görünce (özelliklerine diyecek yok) Nokia ile yollarımı ayırma kararı verdim bakalım hedefte BB 9700 var biraz incelemeden sonra satın almayı düşünüyorum ama önce copilottt senin telefonu incelemeye gelecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afk1905 -- 3 Şubat 2010; 17:27:46 >

• çığ gibi büyüyüyoruzz bu akşam bold9700 incelemeye gidiyorum

*edit*
    bold ve bold9700 karşılaştırdım galiba yinede bold alacağım, bilemiyorum yaaa beyaz rengi beni mahvediyor birde ortadaki top 'u çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 3 Şubat 2010; 18:02:14 >
  • Merhaba,

arkadaşalr telefonu inceledim ve diyeceğim şudur, alet mükemmel ama ayakta kaldığım için fazla zaman ahrcayamadım.

1- klavye ye alıştığınızda çok güzel yazı yazabiliyorsunuz
    2- menüde dolaşmak herhangi bir işlem yapmak çok hızlı ve yorulmadan oluyor.
    3- ortadaki tuşu feci yapmışlar yaa, sanki parmağınız hiç hareket etmiyor gibi
    4- fotoğraf kalitesi çok güzel, lenside kaliteli çekiyor, ama markası ney bilmiyorum :S
    5- alet güzel ! boşverin bold white falan, forever 9700 bende alıyorum

• Dis gorunumunu degistirmek isteyen arkadaslara bir iki link.Link deki malzemeler super arkadaslar.Crackberry forumunda cihazin cover`ini degistirenler var ve cihazlar super gorunuyor.

http://www.truesupplier.com/9700-9020-onyx-c-505.html

Komple Siyah Bold 9700 tikla

Beyaz Blackberry TIKLA

Colorware TIKLA

• arkadaşlar cihazın nakıt fiyatı turkcell'lerde ne kadar bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

arkadaşlar cihazın nakıt fiyatı turkcell'lerde ne kadar bilen varmı?

Vatan 1200TL civarı veriyor (Worldx6 taksit),Darty ise 1300TL (Worldx8 taksit).. Turkcell'lerde satış ne şekilde bilmiyorum açıkcası sadece alternatif olarak bu fiyatlarıda görün istedim...
  • teşekkür ederim.
    peki turkcell'in 83tl*24ay modelinde bis ve konuşma hediyesi var.
    böyle almak mı daha makul olur acaba.
    yoksa vatan'dan aldıktan sonra bis alsak nasıl olur?
  • quote:

teşekkür ederim.
    peki turkcell'in 83tl*24ay modelinde bis ve konuşma hediyesi var.
    böyle almak mı daha makul olur acaba.
    yoksa vatan'dan aldıktan sonra bis alsak nasıl olur?

Cihazı BIS olmadan almak iyi olmaz ancak vodafone hat fln varsa değiştirmek istemiyorsanız alın sonra BIS bağlatın.Ama Turkcell iseniz kampanyalı alın daha avantajlı oluyor.Yada diğer hatların da getirmesini bekleyin.Bende yarın bi bakıcam hadi hayırlısı bakalım.
  • 6 fatura dönemi turkcell'li olma olayı var ya , o yüzden yazmıştım.
    yine turkcell kullanıyorum ama henüz 1aylık:)
    *
    diger operatörler getirince ; gerek kontratlı fiyatları olsun - gerek nakit cihaz fiyatları olsun daha mı uygun olur?
    *
    bu durumda cihazı nakıt olarak en uygun yerden alıp , ardından bis alsam (turkcell için) daha iyi olmaz mı?
  • quote:

6 fatura dönemi turkcell'li olma olayı var ya , o yüzden yazmıştım.
    yine turkcell kullanıyorum ama henüz 1aylık:)
    *
    diger operatörler getirince ; gerek kontratlı fiyatları olsun - gerek nakit cihaz fiyatları olsun daha mı uygun olur?
    *
    bu durumda cihazı nakıt olarak en uygun yerden alıp , ardından bis alsam (turkcell için) daha iyi olmaz mı?

Hocam bende senle aynı durumdayım.Benim hatta 4 aylık hemde kontörlü.
    Ben babama aldırıcam kendisi 11 yıllık trkcll abonesi.
    Sonra hattımı faturalı yapıp BIS bağlatıcam.Diğer operatörler hemen hemen aynı fiyattan vericekler ve onlardada 6 ay kuralı olabilir çok düşük bir ihtimal daha uygun yaparlar fiyatını.Eğer imkan yoksa uygun bir yerden cihazı alıp BIS bağlatmanın sakıncası yok haftasonu bedava konuşmadan yararlanamazsın fiyat hemen hemen aynı olur.
    Ek olarak Trkcll ve diğer operatörler e72 kampanyasıda başlayacakmış belki fiyatlarda oynama olabilir.Ama BB başka tabi...

• evet bb başka tabii.şuan e71 kullanıyorum , artık bende bb kervanına katılmak istiyorum.
    *
    bir de kontratlı almakla , vatan-darty'den almak arasında hiç bir fiyat farkı yok herhalde demi.
    mesela 83*24=1.992tl
    ancak vatan-darty'den alınsa 1.300tl'ye 24aylık bis (24*30tl=720tl) 2020tl'ye falan denk gelıyor.
    2sene uzun süreç zaten , cihazı alıp sonra bis'lenmek daha iyi.
    tabii bis içinde 6ay süre var
  • Dediğim gibi fiyat hemen hemen aynı fakat hafta sonu bedava görüşmeden yararlanamazsın.
  • zaten turkcell faturalı kullanıyorum.
    bir yıgın dakika var.
    bb olsunda onlar eksik kalsın
    en kısa süre içinde benimsin 9700
  • Arkadaslar 18 aylık paketi veya 24 aylık olanı almayı düşünüyorum, varmı alıp kullanan ?
  • Lanet olsun
    Saçma sapan bir uygulamadan dolayı cihazı alamadım.Kredi kartı istediler 1 tl çekmek için.Babamın yanında olmadığından alamadık.
    Cihazı alacakların dikkatine!Böyle saçma sapan bir uygulama var sonra benim durumuma düşmeyin.
  • 1 TL neden cekiceklermiş ?
  • evet kredi kartından 1tl provizyon alıyorlar , 15gün sonra iade ediliyor o 1tl.
    bunu da şu yuzden yapıyorlar , işte limit yeterli mi , kart çalıntı mı , iptal edilmiş mi vs. vs. muhabbetleri.
    MoqoKo kredi kartı yok nasıl alcaktın pekı aleti , nakit mi:)
  • 1tl 'yi 15 günlük çekiyorlar ve daha sonra karta geri iade ediyorlar, turkcell merkezden aldığım bilgiye göre ödeme ile alakası yok sadece verilen adreslerin doğruluğu için
  • 9700 ile n97 arasında kaldım . Telefonu mail,msn,msg,konusma için kullanıyorum. Kamerası,hafızası,mp3ü filan beni ilgilendirmiyor. Hangisini önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.