Şimdi Ara

Yeni BlackBerry 9700 Bold (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
2
Favori
80.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.44 inçte 480 x 360 pixel şaşırtıcı olmuş.
    Ama Blackberry neden bütün tellerini tasarım olarak birbirinin benzeri gibi çıkarıyor ki...
  • ikisininde tuş takımlarını dene hangisinde kolay yazabiliyorsan onu al.. benim için blackberry ama sonucta kullanacak kişi karar vermeli..
  • Eveeet sonunda bende cihazıma kavuştum beyler.Allah hepinizinkini hayırlı uğurlu etsin.Yalnız bu mesajı kendisinden atmak ısterdım ama foruma gırmıyor neden acaba?
  • sanki eskisi daha iyymiş gibi
  • arkadaslar merhabe bnde bold 9700 almayı dusunuyorum fakat babama:)
    daha once hıc blackberry kullanmamıs bırı olarak bıs tam olarak nedir??
    turkcell ile kampanyalı almayı dusunmuyorum oyuzden telefonu aldıktan sonra mesela aylık 100mb lık ınternet paketıne fılan uye olmayı dusunuyordum fakat blackberrylerde bis die birsey duydum.
    bu bis denen seyin fiyatı ve kapasitesi nedir? ayrıca bis aktiv olmadan paket alıp ınternete gırmem mumkun mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

sanki eskisi daha iyymiş gibi

Hangi yon veya yonlerden dolayi?
  • bis nedir?
  • MoqoKo hayırlı olsun güle güle kullan:)
    artık bb ile ilgili bütün yorumları senden bekliyoruz:)
    turkcell'de nakit ne kadarmış?
    *
    bis nedir diye soran arkadaşlara ;
    BIS abonelerimizin POP3 destekli e-postalarını Turkcell-BlackBerry cihazından yönetebilmelerini sağlayan bir Turkcell servisidir. BIS, e-posta mesajlarınızın siz hiçbir şey yapmadan, "push e-mail" teknolojisi sayesinde anında Turkcell-BlackBerry cihazınıza gelmesini sağlar. Böylece e-postalarınızı Turkcell-BlackBerry'nizden gönderebilir ve alabilirsiniz.
  • Hocam Trkcell'deki adam 1400 oluyor dedi galiba yuvarladı rakamı yani 1300 küsür.
    İphone'dan sonra alışmak biraz zor oldu ama şu an gayet memnunum.Şu an tek eksi browser...Bence RIM'in yeni çıkaracağı söylenen browser bunu kapatabilir ama ben opera kurucam bakalım nasıl olacak.Şuan flash desteği yok galiba buda 2. eksi gerçi youtube izlemenin biryolunu bulmuşlar bakalım yaparsam sizede haber veririm.
    Unutmayın cihazı alan arkadaşlar Trkcell'in sitesinde 1 kaç tane program hediye felan yazıyor Trkcell deki elamana söledim cihaza mail atarlar dedi ama hala gelmedi peşini bırakmayın.

Soracağınız sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.

• bis olayını nasıl yaptın pekı seninde 6ay dolmamıştı , sonra mı alıcaksın?
  • Yok hocam babam kendi hattına kampanyayı aldı cihazı ben aldım.Birnevi mezarcı olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoqoKo -- 4 Şubat 2010; 23:42:31 >
  • hadi hayırlı olsun bakalım , sonucta bir bb sahibisin:)
    ben en iyisi vatan-darty'den falan bakayım , 6ayı doldurunca da bis'leniriz artık.
  • Hocam BIS almak için 6ay şartı yokki.Sadece cihaz kampanyası için istiyorlar.
  • BIS abonesi olmadan cihazin wi-fi ozelligi ile maillerimizi gorebiliriz oyle degil mi , elbette ki BIS'in avantaji kolayligi cok ama 30TL az degilmis
  • turkcell'e gittigimde bana en az 6ay turkcell'li olmanız gerek dediler.
    ne güzel yıllardır turkcell'liydim , yeni hat alınca böyle oldu:(
    yani hem cihaz için hem de bis için istiyorlar 6ay.
    kendi sayfasında da yazıyor turkcell'in.
  • arkadaslar peki bis almadan manuel olarak gonder al secenegını kulanamıyormuyuz???
    yanı ne bıleyım bır ınternet paketı alsak gerek duydukca gonder al yapsak maıllerımızı mumkun olmuyor mu??
    push maıl ozellıgı bnm ıcın onemlı degıl bunun ıcın her ay 30 tl verıcegıme aylık 9 tlye 100mb lık net paketı var...
    maıl gonder al, webte gezınmek ıcın ılla bıs sart mı değil mi??
  • Sadece msn kullanımı için bu cihazı almak mantıklımıdır? 100 mb internet paketi yeterli olurmu kullanımıma?
  • Arkadaşlar business telefonu olduğu gerçeği var fakat ben öğrenciyim gayet guzelde memnunum internet internettir.
  • Hayırlı olsun moqoko bir iki resim at foruma
  •  Yeni BlackBerry 9700 Bold

Yeni BlackBerry 9700 Bold

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.