Şimdi Ara

Yeni BlackBerry 9700 Bold (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
2
Favori
80.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BB 9700 iki gün önce aldım, genel olarak başarılı bir cihaz benim çözemediğim 2 sorunum var bilenler yardımcı olursa sevinirim.
    1. Cihazı şarja taktığım zaman bütün ışıkları yanıyor nasıl söndürebilirim.
    2. Cihaz açılırken ve kapanırken turkcell celocell şapkasının resmi çıkıyor bunları kapatmak istiyorum nereden kapatabilirim.

tşk
  • Geçen sene 9000 kullanıyordum. Tuyrkcell'e geldiği ilk hafta 9700 aldım.
    Açıkcası çok memnunum. Ancak beni sinir eden birçok yönü var. Sıralıyorum.

1. Eskisinde de mevcut olan Web problemi en büyük problem benim için. N95 ile sayfa açıyorum tak diye açılıyor ama 9700 de istek gönderiliyor yada isteniyor deyip dakikalarca kalıyor. 9000'de de aynı problemi yaşıyordum. Açıkcası bu benim için hayal kırıklığı. Internette hızlı fln değil. N95 çok çok daha hızlı yüklüyor sayfaları.

2. SMS yazarken Türkçe karakter kullanmadan 160 karakteri seçemiyorum. Yazma dilini ingilizce yaptığımda MAX 70 karakter yazabiliyorum. Ancak Türkçe yaptığımda 160 karakter yazabiliyorum ki Türkçe karakter kullanmak istemiyorum. Geçenlerde 6 sayfa Türkçe karakter yazdım mesaj iphone da abuk subuk karakterler gösterdi.

Bu iki problem haricinde herhangi bir sorun yaşamadım. Yukarıda anlattıklarımın çözümünü bilen varsa ve yardımcı olursa çok memnun olurum. Turkcell maalesef yardımcı olamadı.

• öncelikle herkese selamlar 2 gün sonra 9700 ümu alıp iphone a veda edeceğim..benim her ne kadar bir iş telefonuna ihtiyacım olmasada blackberry beni çok cezbetti.9700ün gerek dış görünüşü gereksede kullanım kaloylığı ve dokunmatik tarck pad i çok hoşuma gitti

Ben telefonu turkcellden veya herhangi bir kampanyayla almayacağım.dolayısıyla BIS ve herhangi bir internet paketi üyeliğim olmayacak zaten bunlara ihtiyacım da yok.benim için sadece wi-fi ile internete girmek , yine wi-fi ile facebook ve msn e bağlanmak yeterli.bunun için BIS üyeliği gereklimi bunu merak ediyorum?yardımcı olursanız sevinirim.

herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fun shui
    öncelikle herkese selamlar 2 gün sonra 9700 ümu alıp iphone a veda edeceğim..benim her ne kadar bir iş telefonuna ihtiyacım olmasada blackberry beni çok cezbetti.9700ün gerek dış görünüşü gereksede kullanım kaloylığı ve dokunmatik tarck pad i çok hoşuma gitti

Ben telefonu turkcellden veya herhangi bir kampanyayla almayacağım.dolayısıyla BIS ve herhangi bir internet paketi üyeliğim olmayacak zaten bunlara ihtiyacım da yok.benim için sadece wi-fi ile internete girmek , yine wi-fi ile facebook ve msn e bağlanmak yeterli.bunun için BIS üyeliği gereklimi bunu merak ediyorum?yardımcı olursanız sevinirim.

herkese iyi forumlar

Merhaba, simdi sizin icin denedim, vodafone hattimi disabled yaptim sadece wifi ustunden kendi butunlesik facebook'unu calistiramadim. BIS olmadan kendi internet browser'ini hotspot browser ayariyla su anda da kullanabiliyorum. Ama ayrica opera var, wifidan calisan, oradan da sorunsuz girersiniz facebook'a. Ayrica nimbuzz da sadece wifi ile girilebilen bir uygulama, facebook chat ini oradan yapmak mumkun. Benim unuttugum arkadaslarin ekleyecegi olabilir. Bir de ben wlm kullanmiyorum, meseenger i deneyemedim.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 17 Şubat 2010; 18:17:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse
    arkadaşlar vodafone olsun , turkcell olsun hiç mi bb'nin reklamsız olanını bulamayız.
    mesela vodafone sonyericsson w595'in bazılarında reklam var , bazılarında yok.
    acaba butun bb'ler reklamlı mıdır?

Benim Ingiltere Vodafone'dan aldigim hem 8900 hem 9700 reklamsiz, Turkiye'dekinin reklamli vermesi ilginc.
  • türkiye'nin huyu bu işte.
    avea reklamsız vermişti hepsini , turkcell niye böyle yapıyor.
  • Arkadaslar alalı yaklasık 1 hafta oldu su an yasadıgım tek problem gps cıhazını kullanamıyorum.
    denıyen kullanan arkadas oldumu yardımcı olursa sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumani

Geçen sene 9000 kullanıyordum. Tuyrkcell'e geldiği ilk hafta 9700 aldım.
    Açıkcası çok memnunum. Ancak beni sinir eden birçok yönü var. Sıralıyorum.

1. Eskisinde de mevcut olan Web problemi en büyük problem benim için. N95 ile sayfa açıyorum tak diye açılıyor ama 9700 de istek gönderiliyor yada isteniyor deyip dakikalarca kalıyor. 9000'de de aynı problemi yaşıyordum. Açıkcası bu benim için hayal kırıklığı. Internette hızlı fln değil. N95 çok çok daha hızlı yüklüyor sayfaları.

2. SMS yazarken Türkçe karakter kullanmadan 160 karakteri seçemiyorum. Yazma dilini ingilizce yaptığımda MAX 70 karakter yazabiliyorum. Ancak Türkçe yaptığımda 160 karakter yazabiliyorum ki Türkçe karakter kullanmak istemiyorum. Geçenlerde 6 sayfa Türkçe karakter yazdım mesaj iphone da abuk subuk karakterler gösterdi.

Bu iki problem haricinde herhangi bir sorun yaşamadım. Yukarıda anlattıklarımın çözümünü bilen varsa ve yardımcı olursa çok memnun olurum. Turkcell maalesef yardımcı olamadı.

MERHABA BENDE 9700 KULLANIUYORUM FAKAT İNGİLİZCE KAREKTERDE MAX. 70 KAREKTER YAZIYOR DEMİŞSİN ÖYLE BİRŞEY YOK EÜER VARSA TELEFONUNU GÜNCELLE VE GÜNCELLERKEN İNGİLİZCE PAKETİNİ İŞARETLE DÜZELİR SANIRIM .

• quote:

Orijinalden alıntı: hknyrr

Arkadaslar alalı yaklasık 1 hafta oldu su an yasadıgım tek problem gps cıhazını kullanamıyorum.
    denıyen kullanan arkadas oldumu yardımcı olursa sevınırım.

Uyduları biraz zor yakalıyor, 3 gun denedim üstüste 3. gün anca yakalayabildi uyduyu, ondan sonra sorunsuz çalıştı, bakalım bugün tekrar denicem.
  • 3 haftalık çok çok az kullanılmış (ki zaten kullanmasını beceremediğim için) kvk garantili bb 9700 tlf num satılıktır. ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler.
  • Arkadaşlar yeni aldım ben bu telefonu. Tema, uygulama vb. şeyleri indirebileceğim güzel bir site/blog/forum varmıdır acaba?

Teşekkürler :)
  • Birkaç sorum olacaktı, cevaplarsanız memnun olurum :)

1.si internet 3G olarak çekmesine rağmen internet hızım çok yavaş. Bunun bir çözümü var mı? (bir arkadaş internet bağlantısı varken pili çıkartıp takınca düzeliyor demiş ama bende herhangi bir düzelme olmadı.) (başka bir şehirde yaşayan arkadaşım Edge hızından bağlanmasına rağmen onunki benim internetimden daha hızlı)
    2.si 2-3mb'tan daha büyük boyutlu dosyaları download etmek istediğimde "çok yüksek boyut" filan gibi bir hata mesajı alıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
    3.sü İstanbul'da yaşayan bir arkadaş BB Messenger'dan bana konum bilgisini gönderdi fakat ben Isparta'dan ona kendi konumumu gönderemedim birkaç kere denememe rağmen.
    4.sü facebook ve youtube'da video izleyemiyorum

Şimdiden teşekkürler...
  • managerxtra ;

1,2 ve 4. problem bende de var, acayip cansıkıcı bir durum.
    Çözümü yok şuan da galiba.
  • selam ben bambaşka birşeyden bahsedeceğim. yeni bb 9700 aldım, bu sefer gercekten rim bu işi yapmış, bence fiyatıda iyi, boldda yuksek olur derken altında bir fiyata ustelik içinde konuşma paketiyle sahip olmak super bir srupriz oldu acıkcası! bıs almadan kullanacak arkadaslara ozellikle hatırlatmak isterim, bb nin bence en önemli özelliklerinden biri de bb messenger. bis almayınca bunu kullanamıyorsunuz ki buyuk eksiklik. iş telefonu kimliginden sıyrılmasını saglayan ve arkadaslarımla saatlerce chatleşmemi sagladıgı ve bedava oldugu için-yani aslında 30 tlnin içinde- cok guzel bir arac bence. bis olmayınca bbnin anlamı yok, ses için gider ucuz nokia alırım daha iyi, benim fikrim tabi bu.birde uygulamalar cesitlense cok guzel olacak. o da insallah 7yakında olur. renklisi de cıkarsa 18 ayım bitince onu da alırım!:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pj
    managerxtra ;

1,2 ve 4. problem bende de var, acayip cansıkıcı bir durum.
    Çözümü yok şuan da galiba.

4. Problem ile ilgili olarak, e71, iphone ve bold 2 kullanicisi olarak nacizane bilgim su an dunya uzerinde facebook video izleten tek program skyfire ve o da wm ile symbian'da var. Youtube icin m.youtube.com ile izlemek mumkun ama TR'de youtube yasak degil mi? Ben yurtdisinda oldugum icin neden calismadigini anlamadim.
    1. ile ilgili olarak kisisel tahminim, script kapatma ya da benzer bazi ince ayarlarla hiz artirma mumkun olur diye dusunuyorum... Arkadasinizla bu ayarlari birebir kontrol etmelisiniz derim.
    Bir de bizler icin bence en iyi kaynak crackberry isimli site, ingilizcesi yeten arkadaslar yasadiklari problemlere en iyi cozumleri bulup burada paylasip guzel bir amme hizmeti yaparlar tahminim.
    Kolay gelsin.

• slm

dün turkcell'den blackbery aldım 9700 bold teknik aldığım bayideki teknik eleman blutut ile laptop internete girebilecekğimi söyledi fakat birtürlü giremedim usb bağlantısıyla giriyor evimde zyxell kablosuz modem var wifi özelikğinden yaralanmak istedim arama yapıyorum zyxell modemi bulmadı yardımcı olacak arkadaş varmı
  • Bu uygulama zenginligi bb deki en buyuk problem sanırım. Sen hangi programı arıyorsun arkadasım diye sorarsanız denizcilik sektorunde olanlar bilirler “ edi “ uzantılı dosyalar vardır.Bunların bu son modelden onceki modellerde uygulanamadıgını biliyorum.Muhtemelen bundada uygulanamayacaktır. Belki yeri degil ama bb ye muadil , ekstra program yukleyip canavar sonuc veren bir alet var mıdır ? Yardımcı olanlar buyuk sevaba girecekler : ))
  • arkadaşlar 2 gün önce bold 9000me veda edip yeni 9700 geçiş yaptım çok başarılı bir telefon olmuş bundan sonra bir daha başka marka bir telefon kullanmam.,
    Bir sıkıntım var telle ilgili video kaydetmeyi açtığımda kaydetme başlatılamadı şeklinde bir uyarı mesajı alıyorum sizede böyle birşey oldu mu problem nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigocin

arkadaşlar 2 gün önce bold 9000me veda edip yeni 9700 geçiş yaptım çok başarılı bir telefon olmuş bundan sonra bir daha başka marka bir telefon kullanmam.,
    Bir sıkıntım var telle ilgili video kaydetmeyi açtığımda kaydetme başlatılamadı şeklinde bir uyarı mesajı alıyorum sizede böyle birşey oldu mu problem nerde

evet bendede olmuştu aynı sorun hafıza kartı yerine oturmamıştı sizdeki hafıza kartı ne marka
  • Hallettim sorunu hafiza kartini goruyodu bicimlendirdim karti sorun ortadan kalkti ilginiz icin tesekkur ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.