Şimdi Ara

Yeni BlackBerry 9700 Bold (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
2
Favori
80.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa/Amerikadan bu telefonu getirebilecek olan varsa benle iletişime geçebilir özel mesaj ile. Ama 750 lira üstünde fiyat çekecekler hiç mesaj atmasın lütfen. :) Bu fiyata alabiliyorum ben zaten, daha ucuz verebilen varsa ondan alırım ama.
  • Merhabalar..Şimdi arkadaşlar ben bu yeni nesil ceptelefonları konusunda biraz cahilim kusuruma bakmayın birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.Forum’un tamamını okudum fakat sormak istediğim birkaç ayrı soru var.İphone ile Blackberry Bold 9700 arasında kaldım.Son karar olarak Blackberry Bold9700 almaya karar verdim.Fakat bu bis olayı çıktı karşıma..Bunu internetten biraz araştırdım.Eğer bis satın almazsam msn e giremiyormuşum yada maillerime anında bakamıyormuşum sanırım eğer doğru anladıysam..Şimdi soracaklarıma geliyorum…

Bu bis’i Blackberry’i kullandığım süre boyunca yenilemek ve para vermek zorundamıyım?
    Bis almazsam bu telefon hiçbir işe yaramaz mı?Yani o kadar para verip garip durumlara düşmek istemiyorum…
    Birde ben böyle reklamlı telefonlardan istemiyorum altında yazılar olan bilmem ne.Bu reklamsız telefonlara nasıl ulaşabilirim?Bu konularda beni bir aydınlatırsanız sevinirim.
  • Evet her ay abonelik ücreti ödemek durumundasın BIS için. Her operatörün tarifesi ayrı. Ama Turkcellinki en kapsamlısı ve en pahalısı. Normalde 43 lira gibiydi sanırım. Ama 12 ay sözleşmeli olunca aylık 30 liraya düşüyor. Reklamsız telefon yurtdışından getirtmen gerekiyor. Türkiye'de Turkcell logosu basılı çünkü sadece Turkcell getirtiyor 9700ü.
  • Biraz evvel PC Gold ile konuştum. Bonus'a özel kampanya varmış. 1160 TL, Bonus karta 9 taksit yapılıyormuş. Turkcell fiyatı 1270 TL, Axess'e 10 taksit. Gold daha avantajlı, fakat Gold'dan alınan telefonun garantisi oluyor mu?
  • Evet oluyor.
    Ben de yurtdışından aldım. 820 lira tuttu. Gelmesini bekliyorum şu anda. İnş bol bol paylaşım yaparız burada :)
  • Arkadaşlar istanbul'da bu telefonu en eygun nereden alabiliriz acaba? Bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar radyo yokmu bu telefonda ..bu bis olayı olmasa mesela normal parayla aldım ama facebook ve msn giremezmiyim bis olmadan bide bis kaç knt ? ??foto cekimi nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 16 Nisan 2010; 0:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seda2
    arkadaşlar radyo yokmu bu telefonda ..bu bis olayı olmasa mesela normal parayla aldım ama facebook ve msn giremezmiyim bis olmadan bide bis kaç knt ? ??foto cekimi nasıl ?

fm radyo yok maalesef. nimbuzz isimli programla chat isini bissiz halledersiniz. fotograf cekiminden ben memnundum. crackberry.com sitesinden ornek fotograflar gormeniz mumkun...
  • Bis almayacaksanız bence o kadar parayı bu telefona vermeyin. Cihaz pek bir işe yaramıyor bis olmadan.
  • facebook falan girilmiyor..?sanırım bissiz bencede değmezmiş
  • arkadaşlar çoğu bilgiyi yanlış biliyorsunuz.Bende 9700 sahibiyim ve bis üyeliğim yok.Bis siz facebooka girilebiliyor.Gps çalışıyor.Radyo programları ile wi-fi üzerinden radyo dinleyebiliyorsunuz..Ek msn programı ile msne de bağlanabiliyor.Bis siz de böyle programları ek programlar yükleyerek kullanabilirsiniz.Bis olmadan sdece bbm(blackberry messenger ) kullanamazsınız onun dışında bir sorun olmaz..
  • Evet de zaten BBM kullanmayacaksanız Blackberry'e o kadar para vermenin getirisi ne?
  • Bis olmadan da Blackberry'i iyi şekilde kullanabilirsiniz. Ben de bir Blackberry kullanıcısıyım. Bis olmamasının size en fazla kaybettirdiği nokta BBM kullanamamanız ve Push mail kullanamamanızdır. Onun dışında Blackberry'nin diğer özelliklerinden fazlasıyla faydalanabilirsiniz.http://www.teknodonanim.com/forum/blackberry-159/82192-blackberry-bold-9700-ozellikleri.html bu linkten Blackberry Bold 9700 ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Turkcell hatlar için 1 yıllık taahhüt verildiğinde 30TL/ay BIS anoneliği veriliyor ve telefon tam özellikleri ile kullanılabiliyor.
    AVEA hatlar için böyle bir BIS abonelği var mı?

tşk
  • Avea kullanıcıları da aylık 30 lira civarına taahhüt olmadan kullanabiliyor.
  • Avea kullanıcılarıı da Bis aboneliğini kullanabiliyorlar. Fakat bu Bis abonelikleri içerisinde en kullanışlı ve en güzeli Turkcell'in aboneliği. Çünkü bu abonelikte cihazınızı modem olarak kullanıp kendi kotanızdan yiyip harici bir ücretlendirmeye tabi tutulmuyorsunuz. Konuyla alakalıhttp://www.teknodonanim.com/forum/blackberry-159/82192-blackberry-bold-9700-ozellikleri.html linkinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler...
  • Arkadaşlar çok önemli bir sorum olacaktı. Ben Turkcell kontratlı kampanya ile almak istiyorum ancak hattım dedemin şirketine kayıtlı. Yani kurumsal. Ben hattımı bireysel yapsam 6 ay beklemek zorunda kalıyorumuyum? Çünkü turkcell.com.tr'den baktığım zaman en az 6 ay kullanıcı olmanız gerekiyoru diyor. Bu 6 ay Turkcell kullanıcısımı yoksa 6 ay bireysel kullanıcımı onu tam çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Kendi üstüme kredi kartımda var dedemi alıp Turkcell'e götürüp uğraştırmak istemiyorum. Hattı kendi üstüme çevirtip öyle almak istiyorum.
  • Dostum malesef sen hattini bireysel e tasirsan bile yeni abone olmus muamelesi goruyor ve 6 ay bekliyorsun!
  • İnanılmaz saçma ya. Dedemi uğraştırıp Turkcelle götürmem lazım sadece kredi kartından 1 TL çekecekleri diye off.
  • Evet oyle ama inan blackberry hersey e deger! Cihazini alip kullanmaya alisinca ne demek istedigimi anlarsin:)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.