Şimdi Ara

Yeni BlackBerry 9700 Bold (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
561
Cevap
2
Favori
80.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz vodafone stoklarında, kampanyası hazırlanıyor.

Ben bu sabah cihazımı aldım. Gerçekten güzel cihaz kullanımı rahat memnunum :)
  • inşallah reklamlı olmaz bu cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

inşallah reklamlı olmaz bu cihaz.

valla bilmiyorum ama benim cihaz reklamsız geldi :)
  • vodafone illa reklam yapayım diye ısrarcı olmuyor ama turkcell gibi.
    en azından şimdiye kadarki modellerin cogunu reklamsız gördüm.
    umarım bold 2de bu şekılde olur.
    yoksa avea'yı beklersem kim bilir ne zaman cıkar.
    bakalım kampanya nasıl olucak , merakla bekliyorum.
  • ailem eğer bana süprüz yaparsa bi kaç saat içinde elimde olabilir.
  • inşallah güzel bi sürpriz olur
  • iphone ile bb 9700 arasında kaldım.
    mail filan pek almıyorum ama klavyesi olması cezbediyor.
    iphone da daha multimedya bir cihaz.
    bilemiyorum
  • arkadaşlar bold2'deki download sorunu turkcell'den kaynaklanıyormuş. 3g hızından internet ve 4gb kota olduğu için millet deli gibi download yapmasın diye 8-10mb civarında bir kota koymuşlar (dosya başına). bir de eğer istanbul, ankara veya izmir'de filan ikamet etmiyorsanız, 3g'yi kapatmanız öneriliyor. Fakat cihaz ayarlarından değil, bizzat turkcell'den doğru. Çünkü diğer illerde 3g daha tam rayına oturmadığı için, sürekli bağlantı kopuyormuş ve 2g'den bile daha yavaş internet bağlantısına neden oluyormuş. Ben denedim, gayet işe yaradı.

bu arada benim bir sorum olacak. bb'lerin dış yüzeyini tamamen değiştirmek mümkün mü? bununla ilgili çalışmalar yapan siteler varsa paylaşır mısın? ayrıca bu işi bb'nin kendi teknik servisi yapıyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

ailem eğer bana süprüz yaparsa bi kaç saat içinde elimde olabilir.

bugün gittik baktık
    1299, orada diğer telefonları filan gördü babam
    dedi bilgisayar bozmasına bu kadar vereceğimize gerçeğini
    verrim 1,000 daha yenisi alırım dedi.
    heyecan verici gelişmeleri bekliyorum işte
  • vodafone u beklemeye gerek yok turkcellde var 2 aydır zaten
    hem içinde haftasonu kounsmada var ustelik bis servisine wap ve internet apnde dahil. bolddanda ucuz oysa kesin daha pahalıya cıkaracaklar, digerleride her zamanki gibi nal toplayacak turkcellde sadece kendisinde oldugu için bizi kazıklayacak diyordum mahcup oldum. bu sefer olmuş işte turkcelle aferin!:)
  • bold 9700 almayı düşünen biri olarak kullananlara bir kaç sorum olacak.
    1- gün aşırı şarj ettiğini savunanlar var. sizin gözlemleriniz nedir? ne şekilde kullanınca 24 saat şarj etmek gerekiyor? 3 4 gün gittiğini söyleyenlerde var..
    2- alacağım telefonda gps mutlaka aradığım özellik. çünkü benimde çok işime yarayacak. gps kullanımı hakkında sorun yaşayanlar varmış, birde ben böyle güzel gps görmedim diyenler.. hangisine inanayım :) (iphone gps i için bulunduğunuz noktaya göre olcukça sapma yaparak konumu belirliyormuş. bilgisi olan var mı)
    3- saçma sapan yazılımsal hatalar varmış. gelen giden arama listesinde sorunlar varmış. arayan farklı kişiler bile olsa hep aynı kişiyi yazıyormuş. örneğin;
    mehmet aradığında mehmet..
    ahmet aradığında ahmet
    fatma aradığında yine ahmet
    ayşe aradığında mehmet gibi..
    4- internetin yavaş olduğunu okudum ve canımı sıktı. herkestemi aynı sorun yaşanıyor?
    5- telefonu turkcellden bis aboneliği ile beraber kontratlı alabilirim. kafamdaki diğer şey ise mevcut kampanyamdaki 1gb internet paketini blackberryde kullanmak. ama bu mevcut paketteki data kotamı tam manasıyla kullanamıyormuşum. sebebi ise bis denilen dayatma...
    5a- bis/bes aboneli olmadan 9700e kuracağım msn programı ile bağlantı kurabilir miyim?
    5b- bis/bes aboneli olmadan mail alıp gönderebileceğim bir program var mı? (çalışma şekli outlookda olduğu gibi gönder/al a basarak çalışsın işime gelir hatta.. maillerim mail server ile aynı anda telefona gelmesin çok da önemli bir şey değil)

şimdilik bu kadar :)
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Non Bis in idem

iphone ile bb 9700 arasında kaldım.
    mail filan pek almıyorum ama klavyesi olması cezbediyor.
    iphone da daha multimedya bir cihaz.
    bilemiyorum

Maille aran yoksa bu telefon işe yaramaz dostum senin için.
  • bb kullananlara bir sorum var. Ne kadar hızlı mesaj yazabilirsiniz bu telefonla? Dakikada kaç kelime yazabilirsiniz?
    Bu videodaki gibi yazabilir misiniz mesela?

• ya bu telefonun altında reklam olayı kötü olmuş eskiden kaçak telefonlarda vardı o şekilde sinir olurdum şimdi genemi çıktı bu reklam olayı telefon güzelmiş tuş takımına alışmak gerek ama sanırım .
  • Iphone kullaniyorum fakat Blackberry dehosuma gidiyor. Fakat BlackBerry'nin tek dezavantaji O alttaki reklam varya iste o:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhan86

bb kullananlara bir sorum var. Ne kadar hızlı mesaj yazabilirsiniz bu telefonla? Dakikada kaç kelime yazabilirsiniz?
    Bu videodaki gibi yazabilir misiniz mesela?

ben 8900curve kullanıorum ve bunun kadar olmasada yazıyorum. ama bold olsaydı bunun kadar yazabileceğime eminim. bold un tuşları büyük mesaj yazmaya çok uygun.

• e72 tuşları ile aynı mıdır hemen hemen???
  • Forumu başından beri takip ediyorum, birçok yerde telefonu inceledim inşallah haziran başı alacağım ben de, fakat inceleme yaparken internetin çok yavaş olduğunu farkettim (wirelees ile bağlandığında) acaba 3g ile bağlandığında filan da böyle yavaş mı? Forumda birkaç kişi yazmış yavaş diye, telefonu alan arkadaşlarda bu problem var mı, varsa çözümü yok mu?
  • Silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 30 Mart 2010; 0:12:26 >
  • SLM ARKADAŞLAR
    Teknosadan 10 taksitli 1320 tl ye aldım bb9700 süper cihaz gerçekten.hayatım boyunca nokia kullandım en süper telefonu n95 8gb idi.n95 den sonra 1 aylık bir e72 maceram oldu ondan sonra nokia benim için bitti.hayatımda o kadar sorunlu cihaz gormedım bb yi elinize alınca hemen anlıyosunuz kalıte farkını nokia enayi yerine koyuyıo ınsanları oyuncak gibi aletleri satıo ve de hemen fiyatı düşüyo 1 kere alın tam alın.
    Yalnız benımde 1 sorum olcak ben henüz bis almadım ve benim menümde haritalar ikonu yok bunun bis le alakası mı var acaba??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.