İşlevselliğine. Mail ve bbm kullanmıyorsunuz sanırım pek?
ben pek işlevselde bulmadım. satarken cihaza reset atıyım herşey silinsin dedim neredeyse 10dakka bekledim içinde hiçbişey olmadığı halde.
karizması dışında donanım olarak bi olayı yoktu günümüzde her cihazda olan özellikler. evet şirketle irtibat ve profesyonel anlamda kullananlara bişey diyemem tabi ama normal kullanım için o paraları hak etmiyo benim gözümde.
PcCopat
Kusura bakmayın biraz geç cevap yazdım. Evet baktım Mb artışı var. Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
ben pek işlevselde bulmadım. satarken cihaza reset atıyım herşey silinsin dedim neredeyse 10dakka bekledim içinde hiçbişey olmadığı halde.
karizması dışında donanım olarak bi olayı yoktu günümüzde her cihazda olan özellikler. evet şirketle irtibat ve profesyonel anlamda kullananlara bişey diyemem tabi ama normal kullanım için o paraları hak etmiyo benim gözümde.
bbm bütün telefonların önüne geçmesi yetiyor bence:D
bb anlatılmaz yaşanır... her zaman diyorum, ihtiyaca göre alışveriş... ihtiyacın yoksa bb'ye ne kadar özel olduğunu anlamazsın.. her telefon, telefon özelliğinden dolayı işini görür.. ;)) ihtiyacın varsa da benim gibi, vazgeçemezsin :))
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
10dk beklemenizin nedeni güvenlik nedeniyledir. İçerisinde sizinle ilgili hiçbir şey bırakmamak için detaylı tarama yapar. Zaten genel olarak iş adamlarına yönelik olarak geliştirildiği için bazı kullanıcıların isteklerini karşılamaması normal. Ancak cihazın özelliklerini bilmeden kötülemeyin bence. Siz büyük ihtimalle BIS hizmeti almadan kullanmışsınızdır. BIS olmadan zaten dediğiniz gibi çok bir işlevi kalmıyor. Ama BIS aldıktan sonra tüm smartphone'ların babası bile denebilir.
2. el bi tane 9700 aldım çok temiz bi alet. Cihaza alışmam çok uzun sürmedi, ekran görünümleri duvar kağıtları harika, görüntü ve klavye kullanımı, gelen mesajların tarihe göre tasnif edilmesi filan çok hoşuma gitti, BIS paketi alıp maillerimi tanımlayayım gerekli işlemleri yapmaya karar verdim.
O arada evdeki wireless ile internete bağlanıp online bankacılık işlemleri vs. işine girdim, ekranı ufak olduğu için baya sıkıntı çektim zor bir işlem bu ekran boyutunda, kimi sitedeki tıklama gereken yerleri görmedi filan, neyse dedim! sevdim aleti bi kere, bu sefer de üst üste ikinci browserı açıp başka bi sayfaya bakmak istediğimde "istediğiniz sayfa yüklenemedi, cihaz için çok büyük" şeklinde hata verdi. Bir çok sayfada dolaşırken bu hatayı verip browser açılış ekranına dönüyor, sizin aletlerde de bu böylemi, bu beni aletden çok soğuttu. Sanırım hafızanın küçük olması ve adamların 9780'i çıkarmaları boşuna değilmiş. Bu arada aletde 6.0 version yüklü geldi..
Hangi sitede öyle uyarı verdi? Biz de deneyelim bakalım. Bende OS5 yüklü 6 yüklemedim. Bir de işbankasının ayrı programı var blackberry için. Diğer bankaları bilmem ama işlemleri rahat yapabiliyorsun programla.
kamuda önemli görevde bulunan kişilerde blackberry kullanıyor. örneğin merkez bankası başkanı. dolayısıyla yasaklanmayacağını düşünüyorum.
Yasaklanmayacağı kesinleşmedi galiba ama sanırım RIM şirketi eğer devletler isterse onlara bir şifre veriyor ve bu sayede bbm mesajları okunabiliyor. Zaten tek sorun buydu galiba bu konuda. Ancak kesin bir bilgim yok bu konuda o yüzden güvenli bir kaynaktan öğrenmek gerek bu işin aslını.
quote:
Orijinalden alıntı: PcCopat
Hangi sitede öyle uyarı verdi? Biz de deneyelim bakalım. Bende OS5 yüklü 6 yüklemedim. Bir de işbankasının ayrı programı var blackberry için. Diğer bankaları bilmem ama işlemleri rahat yapabiliyorsun programla.
özel olarak bankacılık siteleri filanda değil misal hepsiburada.com'a giriyorum oradan cep telefonlarını seçiyorum, herhangi bir modeli seçip yeni pencerede açıyorum. Hata verme ihtimali yüksek, vermedi isede diğer pencerede gittigidiyor'u açıyorum mesela yükleme aşamasında hata mesajı çıkıyor.
O tarz sitelerde Opera daha elverişli.
öncelikle bütün yorumları okudum bb sahibi olmak isteyenlere yeterince yardımcı oldunuz.
ben de yeni sahip oldum bu telefona ve birkaç sorum var.
şu an için BIS aboneliği yaptırmak istemiyorum kendi applicationları olan bb msn , bb facebook vs kullanamıyorum haliyle,, peki snaptu im lite gibi programları kurup wifi veya kendi 3g edge wap internet paketimle bu uygulamalrı kullanmamda bir sakınca var mı?
hem cihazın facebook , live messenger özelliğini kullanan hem de BIS sahibi olmayanlar için olan snaptu vb. uygulamaları kullanmış birisi acaba aradaki farkı özetleyebilir mi ?
teşekkürler hepinize.
arkadaşlar acil yardım .... arkadaşlar pc ile blackbery bold 9700 'u eşleştirdim ama pcden muzik atınca Service is not found on device Blackbery 9700 diyor..sebebi nedir.uygulamaları falan nasıl atıcam
birde arkadaşlar ana ekranda bi numara yazınca ses çıkartıyor tuşlar ama tuş sesi kapalı diğer yerlerde ses cıkmıyor..
Konu dışı ama iddaa severler için grup açtım. Katılım 30 ile sınırlı oluyor. Katılımınızı beklerim
Herkese merhaba, BB 9700 ile ilgli sorunum için bilgilerinizi paylaşabilirseiz çok sevinirim. Kayıt ettiğim mailler Uygulamalar klasörü atındaki Kayıtlı Mesajlar klasörü içerisinde depolanıyor. Buradaki mailleri bilgisayarıma nasıl aktarabilirim ? 4 mail hesaı kullandığım için burada saklanan mesajları bilgisayarımda bir yere alabilmeyi istiyorum. Şimdide teşekkürler.
bu telefonu bis siz kullanmak çok mantıksız değil mi ?? ona göre alıcam veya almıcamda ?