|
Yeni BMW 120 Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

-
-
Sadece ön tasarım ceede benziyor. Onun haricinde araç ağır bir makyaj geçirmiş aslında. C sınıfı bir hb için 170 beygir ciddi bir rakam. Aracın içi neredeyse tamamen değişmiş. İyi araç her zaman büyük araç demek değil, ben param olsa göz kırpmadan basarım bu makineye. Ne için, iç malzeme kalitesi, iyi bir yol tutuş, yüksek tork ve güç, iyi tüketim, iyi farlar diye uzar. Makul vergiler olsaydı hele hiç düşünmez envantere katardım 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cam tavan yok mu? Bunca para verip cam tavan olması gerekirdi.
-
3 silindirli bir motorun makine olma ihtimali yok bence..Önce ondan vazgeçmesi gerek..
-
Selamlar,
Cam tavan mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatı 1 serisine göre çok ucuz değil mi?
Bence 4-5 milyondan başlamalı 1 serisi.
-
makyajlı a3 sportback in içine oturdum. inanın arabadan golf ve yeni kasa fabia tadı, hissiyatı aldım. hiç öyle premium bir havası yok a3 ün.
-
a200 ü tokatlar mı acaba roll yarışında?
-
Sallama gayet kaliteli araç . Fabia ile falan kiyaslanamaz
Ikinci el dusuk km temiz guncel kasa 3 serisi alinir ayni paraya
-
bi bana bi tanede öhömm
-
iki a3 ü toplasan bir a200 hissi vermiyor.
-
@Meticulous dostum
Bu alıntı yaptığım dün renocu bugün cerici arkadaş
A3 Insignia dan daha iyi araba deyip konusunu aç dediğimde 9000 D/D 300kmh ile ortamdan topuklayan bir kardeşimiz çok takılma
Reno motorlu a sedan mı premium hissi veriyor komiksin!
A3 liste fiyatları opsiyonsuz boş araç fiyatı. Gelen her araçta ek paket var o fiyatların üzerine en az 200 bin eklemelisiniz.
A200 ün alt yapısı egea ile aynı neye para verdiğini bilmeyen için güzel gelebilir. Bana göre mercedes son kasaları satış için tasarlanmış araçlar. Audi bu konuda çok daha fazlasını sunuyor alt yapı olarak.
en yakın audi bayisine gidip inceleyin yeni a3ü. tam bir hayal kırıklığı. üstüne 2. hayal kırıklığı yaşamak istiyorsanız da yeni skoda superb inceleyin.
-
O övdüğün a3 teki 1.5 tsi motorun aynısı benim 2022 premium fabia aracımda da var. Çok daha matah değil yani. Kullandığımdan ötürü biliyorum. Fabiaya takınca uçuran, kodiaqa takınca da kağnı gibi gidip benzin içen bi motor.
Arkadaşım Fabia ile audinin sürüş dinamikleri aynı mı ! Fabia bir Audi kadar yol tutup , sürüş zevki verebilir mi tabiki hayır. Bir aracin iyi olup olmadığını anlamak istiyorsan o araca bayide 5 dk oturman yetmez. O aracı kullanıp , virajlarda ki performansına bakman gerekir. A3 de sürüş zevki olsun , yol tutus olsun , performans olsun bu konular da gayet iyi bir araç. Sadece logosu mercedes diye motoru 3 silindirli bir araç asla almam .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 10 Ağustos 2024; 18:55:42 >
ben bayide a3 ün estetiğini, iç tasarımını ve malzeme kalitesini inceledim. a3 te golf ve fabia hissiyatı var dedim tasarımsal olarak. sürüş zevki ve dinamiklere hiç bir şey demedim. sen açtın bunların konusunu ilk defa. bu arada a200 de 3 silindir yok ki. 4 silindirli 1.3 tce 163 hp reno motoru var. sana kim dedi 3 silindir olduğunu?
ayrıca audinin diğer üst segment araçlarını da bayide inceledim. malesef audi, tasarımsal olarak mercedes ve bmw nin yerini dolduramıyor. sönük kalıyor yanlarında. audinin bir modelinin fiyatı, merso ve bmwnin muadil modelleriyle aynı paralardaysa eğer en son audi tercih edilmeli. audi sadece fiyat olarak o ikiliye göre uygun, f/p kalıyorsa alınmalı. bir vag araç sahibi olarak söylüyorum. vag grubunda anca porsche, bmw ve mersodan üstün olduğu durumlar olabilir. (sürüş dinamikleri konu dışı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 10 Ağustos 2024; 20:20:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X