|
Yeni BMW 120 Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri

-
-
1 için 2300 biraz fazla değil mi? Biraz da değil bayağı fazla.
-
Eskiden BMW'nin çizgileri başka markalar tarafından kopyalanırdı. Şimdi Münihliler aşırmaya başlamış.
-
A3 Sportback 2.052.737 TL ile daha cazip. A 200'ün 2.377.000 TL'lik fiyatını gören Borusan "Benim neyim eksik ?" anlayışını benimsemiş.
-
Tipsiz, C segment, Hatchback BMW ve 2,3 milyon?
Ceed sahibi olanlar yaşadı. BMW amblemi bulup premium segmente geçiş yapabilirler.
-
Fiyat gereksiz pahalı, bu paralara çıktıktan sonra kendisinden bir segment büyük ve işçilik olarak da çok kaliteli araçlar alınır.
Yani bu Almanlar tasarım, fiyat, işçilik vs açısından ne yapıyor tam olarak anlamış değilim ama bu fiyatlara rekabet etmeleri gerçekten çok zor.
-
Ne alınabilir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önden çekişli BMW dışında herşey alınabilir
0 gibi 4 çeker tonale alirsin 280 hp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantığa bak ...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sırf markası için muadillerinden 500 bin pahalıya satılıyor. Meraklısına hayırlı olsun.
-
Vergisiz fiyatı 1.064.000 tl. 1.250.000lik kısmı şanlı hükümetimize haraç olarak gidiyor.
Aslında gayet makul bir araba.
Sen Kia ceedden bozma BMW ye 2.3m verebilirsin tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön taraf olmamış
-
Yapmayın etmeyin yazık. 70.000 dolara markanın en baz model aracını alacağınıza yürüyün daha iyi.
-
1 serisi pejo ortaklığı ile yapılıyordu o devam ediyor mu? fransız çöpüne alman dokunuşu.
-
Üniversiteli genç arabası,
Yada
Akılsız adam arabası.
önden çeker olunca 1 serisi bitti benim için...
-
Malum Partiye yeni katılmış gençler için iyi bir başlangıç olabilir hayırlı olsun pudra şekeri tayfaya.
Kia BMW tasarımcısını kadroya kattı. Alman biri Kia araçları tasarlıyor şu an. Aşıran taraf Kia yani. Hemde bayadır takip ediyorum eski modellerden beri BMW çizgileri var.
çocuk mezarına istediği kadar kaliteli olsa da 1 milyon bile vermezdim. hele arka koltuk tam bir fecaat. yeni kasada da değiştiğini sanmam.
Vergisiz fiyatı 1.064.000 tl. 1.250.000lik kısmı şanlı hükümetimize haraç olarak gidiyor.
Aslında gayet makul bir araba. |
Eskiden BMW'nin çizgileri başka markalar tarafından kopyalanırdı. Şimdi Münihliler aşırmaya başlamış.
![]() |
Sen Kia ceedden bozma BMW ye 2.3m verebilirsin tabi. |
A3 Sportback 2.052.737 TL ile daha cazip. A 200'ün 2.377.000 TL'lik fiyatını gören Borusan "Benim neyim eksik ?" anlayışını benimsemiş.
|
Tipsiz, C segment, Hatchback BMW ve 2,3 milyon? Ceed sahibi olanlar yaşadı. BMW amblemi bulup premium segmente geçiş yapabilirler. |
önden çeker olunca 1 serisi bitti benim için... |
Yapmayın etmeyin yazık. 70.000 dolara markanın en baz model aracını alacağınıza yürüyün daha iyi. |
Malum Partiye yeni katılmış gençler için iyi bir başlangıç olabilir hayırlı olsun pudra şekeri tayfaya.
|
1 için 2300 biraz fazla değil mi? Biraz da değil bayağı fazla.
|
Benzer içerikler
- instagram yardım merkezi
- konumsal ses nedir
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- sfs ne demek
- jnlp dosyası açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X