Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.303
Cevap
108
Favori
482.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BMW 3 serisi X1 ya da C serisi olmazsa tercih edeceğim 3.seçenek.
    3 serisi altyapı itibariyle aslında X1'den daha yeni bir teknolojiye sahip.
    Ancak modernline, techno, plus paketli bir F30 şu anda 43500 avroya geliyor.
    Ben bütçemi maksimum 100 - 105 bin aralığında tutmak istiyorum.
  • X1 sürüş rahatlığı açısından F30'dan daha iyi. Ancak yakıt tüketimi 3.16'nın yanına yaklaşamıyor bile.

Mayıs'ta fiyat ne ise ona dönmüş iş. 2,5631 olmasına rağmen kur 42.800 euro sadece 109.700 TL yapıyor.

Herkese iyi bayramlar.
  • Tabi ki 3 kasa ile X1 fiyat anlamında birbirlerine eş değerlerde .. ben yüksek sürüş pozisyonunda seyahat etmeyi çok severim kimi araç kullanıcıları koltuğunu iyice aşağıya gömer neredeyse aracın içinde oturuyor göremezsiniz .. bu açıdan tabi ki X1 daha ağır basıyor benim açımdan fakat F30 kasa da iç mekan orta konsul ekran hoşuma hiç gitmedi ve gitmiyorda ,F30 aracın dış tasarımı 10 numara üzerinde 10 olmuş tartışılmaz ...
    Hem dış hem iç Tasarım olarak beni X1 tatmin ediyor ... F30 kasa 2 el piyasası X1 den daha akıcı , karar vermek kolay değil gerçekten herkese iyi bayramlar
  • İYİ BAYRAMLAR
  • Bayram yolları:

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık ve net 30 km. ortalama ile 10 litre
    40 km.ortalama ile 9 litre
    50-70 km. ortalama ile 8 litre
    70-90 km. ortalama ile 7,5-7,9 litre
    90-110 km. ortalama ile 7-7,5 litre benzin tüketimi oluyor.

Yollar boş olduğu sürece fabrika değerlerini yakalamak gayet kolay.
  • @egeliefe
    aslında en güzel tüketim, arabalı vapurda park halinde camlar açık, 9'' lik ekranda dvd keyfi yaşarken olur.
    öğrendiğime göre park halindeyken dvd çalıştırabiliyormuşuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmwX1

Tabi ki 3 kasa ile X1 fiyat anlamında birbirlerine eş değerlerde .. ben yüksek sürüş pozisyonunda seyahat etmeyi çok severim kimi araç kullanıcıları koltuğunu iyice aşağıya gömer neredeyse aracın içinde oturuyor göremezsiniz .. bu açıdan tabi ki X1 daha ağır basıyor benim açımdan fakat F30 kasa da iç mekan orta konsul ekran hoşuma hiç gitmedi ve gitmiyorda ,F30 aracın dış tasarımı 10 numara üzerinde 10 olmuş tartışılmaz ...
    Hem dış hem iç Tasarım olarak beni X1 tatmin ediyor ... F30 kasa 2 el piyasası X1 den daha akıcı , karar vermek kolay değil gerçekten herkese iyi bayramlar

Alçak sürüş pozizyonu sevmiyorsanız, alacağınız son araç BMW olmalı

Ben alçağın da alçağını severim, çok rahat ediyorum.

• quote:

aslında en güzel tüketim, arabalı vapurda park halinde camlar açık, 9'' lik ekranda dvd keyfi yaşarken olur.
    öğrendiğime göre park halindeyken dvd çalıştırabiliyormuşuz.

Arabalı vapur ha???

DVD çalışıyor mu bilmiyorum. Ama tuş 'media' olarak geçiyor. Bir DVD takıp denemek lazım.
    Bir de hareket halindeyken şoför göremeyecek ama yandaki kişi görebilecek şekilde ekranlar var bazı BMW modellerinde. Acaba bu da var mııdır X1'de? Bunu da deneyeyim...
  • arkadaşlar merhaba forumda eski kayıtlıyım ama buralarda yeniyim o yüzden kusura bakmayın internetten x1 için araştırma yapıyordum bu forumu gördüm maşallah herkes eksiklerini bildiklerini millet faydalansın diye yazmış ne güzel bende sizden bi istirhamım olacak istanbulda yaşıyorum,önceki aracım 1.16 i benzinli 2012 model büyük bi ihtimal ile pert oldu parasını bekliyorum evliyim 1 erkek 3 yaşında 1 kız 1 yaşında bide hanım kocasıyım :)) eşimde aracı sürekli kullandığı için junior ları biyere getir götürmeye o yüzden x1 bakıyorum hem 2000 motor olmadığı için vergi avantajı var ama öteki yandan benzin konusu benim kafamı kurcalıyor hani kullanan binen arkadaşlar var görüyorum saklanmasınlar :))çıksınlar ortaya sizce hani çok yakarmı 1 senede 10.000 km belki yapıyorum belki yapmıyorum.gerçi bunlardan banane de diyebilirsiniz ama demeyeceğinizi umuyorum herkese selamlar :))en son düşüre düşüre şu donanımdaki aracı 43.500 Euro olarak fiyat aldım borusanı Kosiflere kırdırarak Kosifleri borusana kırdırarak :))müsait olunca bakarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler yaşım 29 bu arada :)) ilhan şahin

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

VX11 BMW X1 SDRİVE16İ-------------25.500 EURO
    A76 METALİK MAVİ /DENİZ----------682.18
    KCB4 BEJ SENTETİK DERİ DÖŞEME

TÜRKİYE PAKETİ

216 SERVOTRONİC
    249 ÇOK FONKSİYONLU DİREKSİYON
    346 DIŞ CHROME-LİNE
    3AT ALEMİNYUM GÖRÜN.TAVAN RAYLARI
    423 VELUR HALI PASPASLAR
    431 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    493 EŞYA SAKLAMA ALANLARI
    4AE ÖN KOL DAYAMA
    4U2 ECO PRO
    508 PARK MESAFE KONTROL /ÖN-ARKA
    521 YAĞMUR SEZİCİ
    534 OTOMATİK KLİMA
    563 AYDINLATMA PAKETİ
    609 ON-BOARD MONİTÖR SİSTEMİ
    6NH HANDS-FREE VE USB BAGLANTISI
    6S1 TÜRKÇE ÖN PANEL
    7R3 7R3
    837 NAVİGASYON SİSTEMİ İPTALİ
    845 AKUSTİK KEMER UYARISI
    8S3 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.

TECHNO------------------1.050.00

002 3AG GERİ GÖRÜŞ KAMERASI
    002 502 FAR YIKAMA SİSTEMİ
    002 522 Bİ-XENON FARLAR
    002 976 976

XLİNE -------------------1.250.00

005 255 SPOR DERİ DİREKSİYON
    004 2LR HMJ/Y-KOLLU,STİL 322,18''
    005 4L3 PARLAK BAKIR İÇ KAP.ŞERİDİ
    005 7HW X-LİNE

EXTRA DONANIMLAR

402 ELEKTRİKLİ PANORA CAM TAVAN --1.395.37

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

• quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

[
    Bir de hareket halindeyken şoför göremeyecek ama yandaki kişi görebilecek şekilde ekranlar var bazı BMW modellerinde. Acaba bu da var mııdır X1'de? Bunu da deneyeyim...

O bayağı yeni bir teknoloji, dual view olması lazım adının, range'lerde var.
    Daha üst modellerden X1'e inmesine vakit var gibi
  • Daha önceki sayfaları incelerseniz @egeliefe'nin yakıt paylaşımlarından yararlanabilirsiniz. Bu arada seçtiğiniz renk çok başarılı ancak rengi opak seçip dilerseniz elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı ön koltuklardan oluşan premium paketi de ekleyebiliyorsunuz. Fiyat yine 43.500€ oluyor. Renk 2. elde para etmediğin için hatırlatmak istedim.

• @berko261974

Kararınız hayırlı uğurlu olsun.
    Yakıt tüketimi için defelarca paylaşımda bulundum. 9.000 km. çoğu İstanbul içi kullanma özetim 100 km.'de 9-9,5 litre tüketim.
    Uzun yolda ise 7-7,5 litre ortalama.
    Yılda 10.000 km. için gözünüz kapalı alın X1'i.

Yalnız alpernative'nin dediği gibi metalik renk fiyatı bence de gereksiz yere arttırıyor. Bir de sunroof!
    Telefonla tanıştığım biri 41.500 euro gibi bir rakama araç almak üzere olduğunu söyledi. X-Line hediye, sun-roofsuz ve opak renk.
    Hani 2.000 euroda 5.120 TL yapıyor bugünlerde.
  • Alpernative,

Evet DVD oynatıyor. Ancak hareket edince ekranı gri yapıp güvenliğiniz için sadece durunca yazıyor. Hareket halinde görüntü vermiyor ama ses gelmeye devam ediyor filmden. Ekran görüntüsü şu şekilde:

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

• alpernative A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ama Premium paket falan filan bahsetmemişlerdi bugün bi sorayım ben en iyisi saol uyardığın için.
  • egeliefe kullanıcısına yanıt
    kız kardeşimde beyazı var 2000 motor sanırım 2011 olması lazım yada 2010 emin deilim ama aynı renk olmasın diyerekten seçmiştim bende.oo çok deil o zaman 1.16i de aşağı yukarı okadar yakıyodu nerde ise sunroof olmazsa olmazda renk için dediğiniz gibi karar değiştirebilirim teşekkürler şimdiden.
  • Sizin X-Line'da hediye mi?
  • Ewet x line hedaye imis onlar soyledi agustos ayina ozel bi kampanya imis hesapta foruma tapatalk ile giris yapabiliyormuyuz acaba acemiyim dedim ya hani ole olsa iyiydi (;

• Biliyorum biliyorum o yuzden arabali vapurda demistim;)

• Premium paket kapsaminda panorama cam tavan, elektrikli ve isitmali koltuklar var. Bir de yan aynalar elektrikli kapansa super olacakti

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.