Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.294
Cevap
108
Favori
482.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim araçlar juf sesi çıkartıyor mu ..yeni Bmw 3 kasa da 1.6 larda dikkatimi çekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben duymadım öyle bir ses ama dikkat etmediğim içinde duymamış olabilirim?
  • Selamlar . Eski cmax forumundan hatırladım sizi. Benim nickname tissot idi. Aracımsa hala cmax Yeni aracınız hayirli olsun. Güle güle kullanın . Ben hala dizel olmayan bir seçenek düşünemiyorum. Sizin 9 Lt tüketiminiz yanında benim 4.5 - 5 Lt mazot tüketimim arabamı değiştirmemi engelleyen en buyuk neden . Ama 316 d ile hersey değişebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cd oynatıcı aynı zamanda kaydetme özelliği sahip .. Hard disk kaydediyor aynı zamanda torpido da USB bağlantı yaparak aktarabiliyosunuz ... Radyo dinlerken kaydetmeyi denedim başaramadım sanırım sadece cd oynatıcı kaydedebiliyorsunuz ve aktarım yapabiliyorsunuz .. 1 den fazla Cd yerleştirebiliyormuyuz .. Nasıl yapılır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam tissot olarak hatırladım sizi. Hatta tissot nickini de 2 defa değiştirmiştiniz. Birinde 1453 gibi bir rakam vardı.

Ben 2 yılda bir araba değiştiren hasta ruh olarak C-max'dan Citroen C4'e kaçmıştım. Oradan 2.araba olarak C4 Picasso almış onu satınca da 1.16 benzinliye geçmiştim. Nihayetinde 1.16'dan da X1'e zıpladık.

Yalnız ben dizel tüketim keyfini C4 ve C4 Picasso'da yaşamıştım. Zira biri 6 diğeri 7 litre ortalama tüketim veriyordu. C-max'de de aynı motor yani dizel olmasına rağmen 12 litre tüketiyordu.

Şimdi benzine, hem de 9-10 litreye razı kullanıyorum X1'i. Ama fiyakalıyım X1 ile. Daha doğrusu BMW sayesinde.

3.16 D çıkarsa bana da iyi olur. Ekim gibi belli olacak ve düz vites olacak söylentileri var.
    1.16 D 32.000 eurodan başlıyor. 3.16 d ise 37.000 eurodan başlar.
    Paketi ıvırı-zıvırı ile 40.000 euroya alınır ki; 2.50 kurda bile 99.000 TL gibi bir fiyat yaparlar ona bence

Görüştüğümüze sevindim.

• quote:

1 den fazla Cd yerleştirebiliyormuyuz .. Nasıl yapılır ?

Bir tane CD yerleştirebiliyoruz sadece. CD çalarken harddiske kaydetme imkanı veriyor.

Bu arada sıfır X1'in bugün teslim fiyatı (benim donanım) 44.500 euro imiş. Yani zamanında 1.500 euro ekstra kar ile satmışlar bana X1'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

quote:

1 den fazla Cd yerleştirebiliyormuyuz .. Nasıl yapılır ?

Bir tane CD yerleştirebiliyoruz sadece. CD çalarken harddiske kaydetme imkanı veriyor.

Bu arada sıfır X1'in bugün teslim fiyatı (benim donanım) 44.500 euro imiş. Yani zamanında 1.500 euro ekstra kar ile satmışlar bana X1'i.

peki tl fiyatı üzerinden ne kadar karınız var şu anki fiyata göre
  • Sadece 5.000 TL
    Ama arabanın bugünkü satış bedeli %10 kayıp ile değerlendirildiği için bu bir kar değildir.
    Yani ben 46.000 euroluk aracı 41.000 euroya satabilecekken, bu arabanın sıfırı 44.500 euro olduğu için 40.000 euroya satabilirim ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmax141

Selamlar . Eski cmax forumundan hatırladım sizi. Benim nickname tissot idi. Aracımsa hala cmax Yeni aracınız hayirli olsun. Güle güle kullanın . Ben hala dizel olmayan bir seçenek düşünemiyorum. Sizin 9 Lt tüketiminiz yanında benim 4.5 - 5 Lt mazot tüketimim arabamı değiştirmemi engelleyen en buyuk neden . Ama 316 d ile hersey değişebilir

Ben de sevindim. Aracım 180. 000 km devirdi tüketimim ise hep 4,6-4,8 Lt/ 100 km lerde. O nedenle asla benzinle düşünemiyorum . Ama dusuncem 316d Manuel'de. . Size kazasiz keyifli sürüşler dilerim.

• C-Max'in hakkını vermişsin bravo.
    3.16 D gelirse muhtemelen düz vites ile gelir.
    Umarım da gelir
  • 1-31 Temmuz tamamı İstanbul şehiriçi tüketim değerim. Genel güzergahım Ataşehir-Pendik-Samandıra-Ümraniye-Ataşehir şeklinde.

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

• 1 Temmuz'da full depo ile başladığım ölçümü 31 Temmuz akşamı yine full depo yaparak bitirdim.
    5.500 km. ile başlamıştım ölçmeye 7730 km. ile bitirdim.
    Bir ay içinde 2.230 km. yol yaptım.
    Toplam 1062 TL'lik 95 oktan benzin aldım.
    Buna istinaden km. başına yaklaşık 47 kuruş benzin tüketiyorum.
    Bu ay benzinin bir kısmını 4,84 bir kısmını 4,92 TL'den aldım.

Yol bilgisayarı 10,2 ölçüm verdi. Aldığım benzinin ortalaması 4,88 olduğuna göre gerçek tüketim değerim 9,8 litre 100 km.'de. Ehhh fena bir rakam değil.

• selamlar arkadaşlar,

yoğunluktan ancak yazma fırsatım oldu. bende şu anda 800 km'ye geldim arabamla- bayram sonrasında da bir uzun yol görünüyor. aracımdan çok memnunum açıkçası. yakıt konusu beni korkutuyordu ama korkulacak bişey olmadığını da gördüm. benim kullandığım güzergah epey yokuşlu ve virajlı - ayrıca düzlüklerde trafik var, klasik istanbul trafiği. ortalama hızım 30-32 km civarında ve yakıt tüketimi de 9.8-10.2 bandında değişiyor şu ana kadarki ölçümlerimde. az trafikli ve nispeten düz yollarda ortalama 7-8 civarına da düşüyor şehir içinde. daha önce kullandığım araçlarda da; c180'de de aynı güzergah ve hız ortalamalarında aynı verileri yakalamıştım. 10-11 bandında değişiyordu yakıt. a4 2.0 tdi'da ise aynı istikametlerde 7.8-8.2 bandında değişiyordu (tabiki de dizel). ancak a4'ün fiyat getirisi + vergi vs.'sini eklediğimizde çok önemli bir avantajı olmuyor.

bunların dışında daha önce de söylemiştim, araç çok şık, donanım da epey yüksek. cam tavan, xenon, deri koltuk vs.. gibi ekstralarım da var o nedenle donanım konusunda önemli bir eksikliği yok. aynalar otomatik katlanıyor olsaydı çok iyi olurdu tabiki de.. bir de i phone/i pad'deki müzikleri bluetooth'tan dinliyor olabilseydik harika olurdu. (varsa da öyle bir özellik ben bilmiyorum)

tüm bunların dışında araç harika, yüksekliği ideal, donanımı yerinde, ekranı epey büyük, konfor vs.. anlatmaya bile gerek yok. bagajı geniş, sürüşü rahat, sessiz, ses sistemi çok güzel ve de çok havalı. bir diğer avantajı'da yeni kasa olması. şimdilik benden bu kadar, kullandıkça yazmaya devam ederim.

herkese selamlar

• coyote_tr aynı değerleri yakalamışız seninle.
  • Muhtemelen algıda seçicilik ama trafikte X1 görme sayım gittikçe artıyor.

Yine de bir F30 veya F20 kadar yaygın değil elbette.

• Ağustos kampanyasını öğrendim az önce.
    X-line hediye, üstüne %8 indirim.
    Özetle BMW X1 1.6 Benzinli
    X-line, Techno, Panoramik cam tavanlı aracın ağustos kampanyalı fiyatı 42.800 Euro.
    (Bugünkü kurla 110 Bin Lira)
    Fakat faiz oranı artık %0.70 değil, %0.80!

Bir tarafta da Mercedes C180 Fascination için araştırmadayım.

Herkese hayırlı bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernative

Ağustos kampanyasını öğrendim az önce.
    X-line hediye, üstüne %8 indirim.
    Özetle BMW X1 1.6 Benzinli
    X-line, Techno, Panoramik cam tavanlı aracın ağustos kampanyalı fiyatı 42.800 Euro.
    (Bugünkü kurla 110 Bin Lira)
    Fakat faiz oranı artık %0.70 değil, %0.80!

Bir tarafta da Mercedes C180 Fascination için araştırmadayım.

Herkese hayırlı bayramlar.

hocam bu faiz oranı tüm bmw ler için mi geçerli?öyleyse kötü.zira 50 bin tl kredi çekmeyi düşünüyordum(48 ay) 50 bin için kaç bin tl farkeder faiz oranı sizce?

bu fascinationdan çok bahsediyorsunuz.ne gibi bir albenisi var sizce.zira yüzü eskidi,seneye kasa değiştiriyor.indirim oranı mı iyi?bu arada mercedeste faiz oranı ne kadar acaba?

• ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    BMW Finans'ın tüm BMW modelleri için uyguladığı Ağustos ayına özel faiz oranları bunlar.
    kredi-geri-odeme-plani.hesaplama.net
    HESAPLAMA.NET - Sayfa Bulunamadı!
    http://kredi-geri-odeme-plani.hesaplama.net
    sitesinden faiz oranını girerek durumunuzu görebilirsiniz.

Mercedes'te ise bu aya özel 80 bin liraya %0.57 oran var.
    50 bin lira için de 24 ay vadeli %0 faiz imkanı...

kendi sitelerinden kampanyalar bölümünden ayrıntılara bakabilirsiniz.
    Evet uzun zamandır gönlümde Fascination ve X1 var.
    Aslında X1'i daha çok istiyorum ancak alacağım dönemde nihai kampanya şartları belirleyecek son kararımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpernative

BMW Finans'ın tüm BMW modelleri için uyguladığı Ağustos ayına özel faiz oranları bunlar.
    http://kredi-geri-odeme-plani.hesaplama.net sitesinden faiz oranını girerek durumunuzu görebilirsiniz.

Mercedes'te ise bu aya özel 80 bin liraya %0.57 oran var.
    50 bin lira için de 24 ay vadeli %0 faiz imkanı...

kendi sitelerinden kampanyalar bölümünden ayrıntılara bakabilirsiniz.
    Evet uzun zamandır gönlümde Fascination ve X1 var.
    Aslında X1'i daha çok istiyorum ancak alacağım dönemde nihai kampanya şartları belirleyecek son kararımı.

mercedesin kredi oranı çok iyiymiş.hazır cla olsaydı hemen alırdım.c serisi de olabilir ama kasa değiştiriyor olması dezavantaj.x1 her yönüyle aradığım araç diyeceğim ama yakıt değerleri eski aracımdan da kötü.şu an için en uygun araç 3.16i gibi gözüküyor.özellikle şehir dışı yakıt değerleri çok iyi.yalznı bmw de euro kuru,artan faiz oranı sebebiyle almak pek mantıklı değil.beklemek lazım.bu arada siz neden 3.16i yi düşünmüyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.