Şimdi Ara

Yeni C Serisi-- Bmw 3 Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben şuanda Audi a3 Sportback Ambition TDI kullanıyorum 2012 model , aracımdan memnunum fakat üst segment arac almayı düşünüyorum bu yıl icerisinde.

Kafama koydugum 2 araç var birisi yaşımın genç olmasından dolayı hep istedigim Cabrio araç. 3.20d Cabrio digeride yeni cıkacak olan ve görünümü beni cezbeden C serisi.

Bu iki araç birbirinden farklı özelliklerde fakat benm icin 2 arac tercihi var , Sizin yorumunuzu almak istedim.

* Mercedes C serisinin AMG paketi fiyatı konusunda bilgiye ihtyiacım var

• C serisi geldiğinde değerlendirilmeli, yeni olmasından kaynaklı c serisi mutlaka ilgi çekecektir. Beklentiniz ne yöndeyse o alanda araçları inceleyin derim. Örneğin performans, konfor, sürüş keyfi iç yaşam alanı, dış görünüşü böyle kriterler belirleyip her iki aracıda kalem kalem not verin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni C serisi çok güzel ancak adam gibi bir donanımla fiyat uçup gidecek.Sıfır düşünülmüyorsa, ikinci el Bmw 3 serisi genç adam için çok daha doğru bir tercih olur.
  • ChivasKaan kullanıcısına yanıt
    kesinlikle ama kesinlikle bmw 3 serisi almayın derim. önü çok gıcık. aydınlatması güzel ama o farlar hiç hoşuma gitmiyor. sportif hava katmaya çalışırken arabayı sportif havaya bence pek sokamamışlar. 3 serisinin içindeki yol bilgisyarı sonradan takılma gibi duruyor. tercihim c180 1.6 amg. yol tutuş konfor rahatlık açısından mükemmel bir araba. ayrıca çok daha sportif duruyor. sadece yol bilgisayar ekrani biraz sade onun dışından dört dörtlük bir araç yakıt tüketimi de çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6asparagas6

kesinlikle ama kesinlikle bmw 3 serisi almayın derim. önü çok gıcık. aydınlatması güzel ama o farlar hiç hoşuma gitmiyor. sportif hava katmaya çalışırken arabayı sportif havaya bence pek sokamamışlar. 3 serisinin içindeki yol bilgisyarı sonradan takılma gibi duruyor. tercihim c180 1.6 amg. yol tutuş konfor rahatlık açısından mükemmel bir araba. ayrıca çok daha sportif duruyor. sadece yol bilgisayar ekrani biraz sade onun dışından dört dörtlük bir araç yakıt tüketimi de çok iyi

Bu yazdıklarınızın hepsi kişisel görüş. Bana göre 3 serisi her yönüyle mükemmel ah bide yol sesi almasa bide az daha kaliteli olsa tadından yenmez. Ayrıca araç daha Türkiye'ye gelmedi bile nerde test sürüşü yaptınızda bu kadar net konuşuyorsunuz bu araç hakkında. Bu arada Bmw yol tutuş ve keyifte Mercedes'ten 1 tık öndedir.

Ben Bmw 3 diyorum. C serisindeki o ekran yokmu o ekran Mercedes'in dış tarasarımıda gayet güzel.

Edit: Şöyle bi olay çıkmasın 3 çok iyi C ona göre altta kalıyo falan diye. Bunu söyliyeezyiz. Araçlar gelsin test edip bakıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorko15 -- 27 Mart 2014; 18:43:42 >

• Arkadaşlar yorumlarınız icin teşekkürler.

Benim istedigim araç 3.20cd Cabrio normal 3 serisi degil yani. C180 AMG cok spor bi araba olmuş gibi gözüküyor o yüzden 2 spor araba karşılaştırmak istedm.

Sanıyorumki yaza kadar 3Cabrio alacagım Performansı hakkında bilgi sahibi olan arkadaslardan yorum rica ediyorum iyi gunler
  •  Yeni C Serisi-- Bmw 3 Serisi

Yeni C Serisi-- Bmw 3 Serisi

Hocam şu fotoğrafta da görüldüğü üzere C serisi çok elit ve sportif bir model.Ve Mercedes'in yeni modelleri çok başarılı.E serisi olsun,S serisi olsun Mercedes eski kalite çıtasına tekrar yükseldi bence.ve C serisinde hata yapmayacaklardır.Bej iç mekana sahip Avantgarde bir C serisinin çok doğru bir karar olacağı kanaatindeyim.Tek eksisi ekran ama o kadar da olsun.

• mercedes ve bmw için şahsi düşüncem 1-2-3 serisi her türlü mercedesteki eşdeğerini alır ama bmw 5serisinden itibaren mercedes kalitesine ulaşamaz

a3 den inip mercedese c binince değişicekler

daha fazla konfor
    daha fazla güvenlik
    daha fazla marka algısı

a3den inip bmw 3 serisine binince

daha fazla konfor
    daha fazla güvenlik
    daha fazla marka algısı
    ama en önemlisi daha fazla sürüş keyfi

eğer ileridede aynı duruma sahip olucanı biliyorsan su an gençlini keyfini yaşa ve al bi 3serisi ama bu arac ilk ve son aracın olucak gibi ise mercedes al derim. Bende 320 var aynı bende senin gibi c serisi ile arada kaldım sonra gittim ikisinide kullanınca 3serisi dedim he 5 ve e serisi arasında kalsam. direk e serisi derdim
  • e93 dizel çok guzel bir araç. Üstü açılabilmesi hiçbir zevke değişilmez. Yalnız e93'ü dizel olarak almak isterseniz fiyatları abartıya kaçıyor ve piyasada az miktarda dizel var. Benzinlilerin fiyatları dizele göre daha uygun ama performans ve km'de yaktıgı yakıt sizi üzecektir. Bütceniz elveriyorsa dizeli tercih edin.
    Yeni c güzel araç ama genç adama 5 kişilik aile arabası yakışmaz, cabrio alın güzel havaların keyfini çıkarın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.