Şimdi Ara

Yeni C4 Top Speed

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu arabadan alıcagın maximumu alabiliyorsun o yüzden sorun yok... Yüksek hızlarda bile konfor üst düzeyde güvenli bir şekilde gidebiliyorsunuz hakim olabiliyorsunuz. Yol sesi konusunda aldığı ses gayet normal fazlası yok...

http://www.dailymotion.com/video/xijf9n_new-citroen-c4_auto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn2 -- 4 Mayıs 2011; 21:45:51 >

• ben aynı araçla 200 gördüm yol düzdü,
  • quote:

Orijinalden alıntı: arena1

ben aynı araçla 200 gördüm yol düzdü,

Ben görmez demiyorum zaten...
    Senin düz yol dediğin yolda emin ol eğim vardır...
  • Ben de TEM de 190 gördüm ancak yol müsait olmadığı için ayağımı gazdan çektim, daha gider gibi duruyordu. Bilmiyorum aracınız kaç kilometrede ama motor açılmasından doğan bir fark olabilir, benimki 5300km oldu. Her ne kadar rodaj yok dense de ilk 4 -5 bin km aracı zorlamadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gpeksoz

Ben de TEM de 190 gördüm ancak yol müsait olmadığı için ayağımı gazdan çektim, daha gider gibi duruyordu. Bilmiyorum aracınız kaç kilometrede ama motor açılmasından doğan bir fark olabilir, benimki 5300km oldu. Her ne kadar rodaj yok dense de ilk 4 -5 bin km aracı zorlamadım ben.

3500 Km de aracım...
    Rodajını tamamladım o konuda bi sıkıntı yok...
    Herhangi bi fark yok zaten sizin aracınızın gidişiyle benım aracımın gidişi arasında sadece çok nazlanıyor olay bundan ibaret... Belki 210 ları görür ama nazlandıgı ıcın kac dakikada cıkıcaksın yol hafif eğimli olmalı rüzgar karşıdan gelmicek falan fılan..
  • Resim çekemedim ama eğimli yolda ben, en son 212 km.yi gördüm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.