Şimdi Ara

Yeni C4 vs Astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 km araç alacağım. C4 ve Astra arasında kaldım hangisi donanım olarak daha iyidir? Hangisi daha çok yakar? Bir bilginiz var mı arkadaşlar?

• Hangi donanım ve motor seçeneklerini düşünüyorsunuz onları da belirtirseniz daha detaylı bir şekilde yardımcı olabiliriz kanaatimce.

Estetik olarak şahsi düşüncem astra'nın daha güzel olduğu yönünde ama dizel tercih ederseniz 1.3 cdti 95 hp'lik motor, performans yönünden sizi tatmin etmeyebilir. Benzinli olması sıkıntı yaratmayacaksa 1.4 140 hp'lik ya da 1.6. 180 hp'lik motor seçenekleri sizi fazlasıyla memnun edecektir. Tabi bu seçenekte de cebiniz oldukça üzülecektir orası da ayrı =)
  • Hangi motor araçları düşünüyorsunuz bilmiyorum fakat yeni c4te tip olarak bir sorun var gibi.

Kullanilan teknoloji ve motorlari belkide cok iyidir fakat tasarımda bir gariplik olduğunu siz düşünmüyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Hangi motor araçları düşünüyorsunuz bilmiyorum fakat yeni c4te tip olarak bir sorun var gibi.

Kullanilan teknoloji ve motorlari belkide cok iyidir fakat tasarımda bir gariplik olduğunu siz düşünmüyor musunuz?
    dizel olacaksa c4 daha uygun gibi ama benzinliyse kesin astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk96

dizel olacaksa c4 daha uygun gibi ama benzinliyse kesin astra

Alıntıları Göster
    Dizelse C4, benzinliyse Astra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Alıntıları Göster
    Astra'nın dizeli C4'ten pahallı ondan benzinli olmazsa ancak C4'ü alabilirim. Bu arada 2sinin de otomatik vites olacak. Bir de sizce Honda City yarışabilir mi bu ikisiyle? Motoru 1.4 olduğu için cazip geldi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemk_

Astra'nın dizeli C4'ten pahallı ondan benzinli olmazsa ancak C4'ü alabilirim. Bu arada 2sinin de otomatik vites olacak. Bir de sizce Honda City yarışabilir mi bu ikisiyle? Motoru 1.4 olduğu için cazip geldi :S

Alıntıları Göster
    1.6 180 hp sport ihtiyacını gayet güzel karşılayacaktır.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

• quote:

Hangi motor araçları düşünüyorsunuz bilmiyorum fakat yeni c4te tip olarak bir sorun var gibi.

hocam dedigne cok katılıyorum, aracın arka tasarımında bir özürlülük var banada cok garip geliyor. misal citröen ds4 tasarım olarak mükemmel ötesi ama arka kısmını c4te olsaydı kesinlikle düşünmeden alacagım araba idi.
    ds3ün fiyatından anlasıldıgı gibi, ds4 piyasaya nezman cıkar bilmiyorum ama fiyatıda o bicim olacagı kesin.

tasarım olarak opel, donanımı ve fiyat bakımından citröen diyorum. donanımdan kastım fiyatı ile orantılı oldugu icin..
  • quote:

Düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    megane kullandığım için demiyorum hemen adam astra mı c4 mü demiş sen megane demişssin yok fanatiksin bilmen ne demeyin megane falan demiyorum manuel alacak olsam bu iki arasından astrayı alırım param bol olsa ,ancak fiyat performansa bakacağım için astrayı değil c4 ü alırım ben. ikisininde dizel otomatiğini almam şahsen edc gibi olmadığı için,.sadece bir tavsiye olarak dizel otomatik alacaksanız edc çift kavramalı bir sistem incelemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: aa.aslan

megane kullandığım için demiyorum hemen adam astra mı c4 mü demiş sen megane demişssin yok fanatiksin bilmen ne demeyin megane falan demiyorum manuel alacak olsam bu iki arasından astrayı alırım param bol olsa ,ancak fiyat performansa bakacağım için astrayı değil c4 ü alırım ben. ikisininde dizel otomatiğini almam şahsen edc gibi olmadığı için,.sadece bir tavsiye olarak dizel otomatik alacaksanız edc çift kavramalı bir sistem incelemenizi öneririm.

Alıntıları Göster
    zor karar...
    dizel motoru için C4 alınabilir, ama geriye kalan herşey için Astra :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotiledon

zor karar...
    dizel motoru için C4 alınabilir, ama geriye kalan herşey için Astra :)

Alıntıları Göster
    Astra 1.6 e-HDİ 112hp olsa tam süper olur.
  • quote:

quote:

Düşünmüyorum.

Bende düşünmüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

quote:

quote:

Düşünmüyorum.

Bende düşünmüyorum..

Alıntıları Göster
    Astra bana çok basık geliyor.
    C4'ün arkasında tasarımında gariplik var demişsiniz ama bu sayede sanırım tavan yüksekliği ve bagajı daha fazladır.
    Dizelinin az yakması da C4'ü cazip hale getiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: medonk

Astra bana çok basık geliyor.
    C4'ün arkasında tasarımında gariplik var demişsiniz ama bu sayede sanırım tavan yüksekliği ve bagajı daha fazladır.
    Dizelinin az yakması da C4'ü cazip hale getiriyor.

Alıntıları Göster
    megane hb 1.5 dcı 105 beygir bence bu iki araçtan daha iyi benim gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

megane hb 1.5 dcı 105 beygir bence bu iki araçtan daha iyi benim gözümde

Alıntıları Göster
    yeni c4 oldukca konforlu yol sesi motor sesi çok başarılı
    dizelini kullandım arkadaşım almış otomatik vitesi oldukça
    başarılı vites geçişleri sarsıntısız bence c4 112hp 285nm torkla
    oldukca başarılı.
    benim tercih edeceğim en son araç opel olur.
    servisi ve tamiri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

yeni c4 oldukca konforlu yol sesi motor sesi çok başarılı
    dizelini kullandım arkadaşım almış otomatik vitesi oldukça
    başarılı vites geçişleri sarsıntısız bence c4 112hp 285nm torkla
    oldukca başarılı.
    benim tercih edeceğim en son araç opel olur.
    servisi ve tamiri yok

Alıntıları Göster
    opel ve citroen'i showroomlarda incelemenizi tavsiye ederim. iki araçtada kapı kapanma sesine dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer

opel ve citroen'i showroomlarda incelemenizi tavsiye ederim. iki araçtada kapı kapanma sesine dikkat edin

Alıntıları Göster
    c4 ün tipi çok berbat eski c4 ün tipi daha iyi
    yeni c4ün tipini beyenenlere kulak asma herkez demiş dizelse c4 benzinli ise astra benzinli alacağıan göre benzin parası sorun değil diye düşünüyom.

Not:Astranın arka camı çok küçük sorun değilse önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer

Sen o zaman git yeni Hyundai Accent Blue nun kapısını bir aç kapat, Passatdan daha tok açılıp kapanıyor kerata
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.