Herhangi bi aksilik çıkmazsa saat 4 itibariyle Mersin Hekimoğlu Plazada Yeni C5 i incelemeye test aracı varsa test etmeye gidecem bol bol resimde çekecem aksam yüklerim saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: Forever_Love_33
Herhangi bi aksilik çıkmazsa saat 4 itibariyle Mersin Hekimoğlu Plazada Yeni C5 i incelemeye test aracı varsa test etmeye gidecem bol bol resimde çekecem aksam yüklerim saygılar...
merakla bekliyoruz saygılar :)
Evet söz verdiğim gibi bugün saat 4 itibariyle Mersin Hekimoğlu Citroene gittim. Aracı test edemedim bu konuda herhangi bişi diyemeyecem ancak araç tam bir d sınıfı olmuş birazdan resimleride yükleyecem saygılar...
1) 2)
3) 4)
5) 6)
7) 8)
9) 10)
11) 12)
13) 14)
15) 16)
17)
Resimler bu kadar umarım faydalı olmustur. Çektiğim iki modelde sx paketli olanı. Full paket ( sxpk ) henüz gümrükteymiş ay sonu yada haziran bası gelir dendi. Saygılar sunar iyi forumlar dilerim...
Helal olsun baylas yine yapacagını yapmış yaw bir arabanın ön döşü nasıl değiştirilir yaaa ortadakiekranı değiştirmişler, teyp i değişmiş. c4dekinin aynı konmuş, tanıtımda bunlar hep farklıydı. Son olarakta elfreni de değişik gelmiş. düğmeli olacaktı. citroen resmen türkiyeye en düşük ne varsa onu yollamış. Ben bunu hakaret olarak algılarım. Ama alacak arkadaşlarada saygı duyarım. Arabadaki tek güzel şey tipi
teşekkürler hocam resimler için ____________________________________________________________________________ sormak istediğim citroen Türkiye web sitesi kullanışsız olduğundan ayrıntılı karşılaştırma yapamadım acaba sx ile sxpk paket arasındaki farklar net olarak nedir ? teşekkürler
Bu arada forever love 33 arkadaşım emeğine sağlık
Araç çok güzel forever love kardeşim emeğine sağlık
Rica ederim işi yaradıysa ne mutlu bana. Açıkcası bu model için pazarlık yapmadım full modelini opsiyonlarla beraber sordum 55 küsür dedi ancak alıcıysanız bayiide çalısan arkadaslar var yardımcı olabilirim...
quote:
Orjinalden alıntı: LİTEON
Liteon abi biliyorsun passat forumunu takip eden biriyim ancak sormadan edemeyecem passatı almadan c 5 aynen bu şekil çıksaydı hangisini tercih ederdin? Passat tsi mi yoksa C5 1.6 dizel full modelinimi?Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: LİTEON