Şimdi Ara

YENİ C5 (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.248
Cevap
13
Favori
380.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün c5 ' imle geçirdiğim dördüncü gün..2 defa Aydın-Kuşadası yaptım..Bu ne manyak araba böyle yaaa..Aydın-Kuşadası Devlet yolunu bilenler bilir...O kötü yolda inanın konfordan hiç ödün vermedi..mükemmel bir yol tutuşu ve süspansiyonu var..Hasta olduğum bir yönüde kabin içine hiç ses almaması..Gerek yol gerekse motor sesine karşı çok güzel yalıtım yapmışlar..Arbaya bakanlar tekrar dönüp bakıyorlar..Arkadaşlar c5 de siyah renk ayrı bir cazip duruyor.. c5 ile geçirdiğim şu 4 günde gerçekten kafama takılan hiç bir sorun ve sıkıntı olmadı..İyiki almışım diyorumm.Hem dizel, hem konforlu, hemde kaliteli..Bu özellikteki bir araba için fiyatıda çok uygun bence...merak eden arkadaşlar için söyleyeyim.Ben 54.250 ytl.ye aldım.. 1.6 motor sxpk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolperisan

bugün c5 ' imle geçirdiğim dördüncü gün..2 defa Aydın-Kuşadası yaptım..Bu ne manyak araba böyle yaaa..Aydın-Kuşadası Devlet yolunu bilenler bilir...O kötü yolda inanın konfordan hiç ödün vermedi..mükemmel bir yol tutuşu ve süspansiyonu var..Hasta olduğum bir yönüde kabin içine hiç ses almaması..Gerek yol gerekse motor sesine karşı çok güzel yalıtım yapmışlar..Arbaya bakanlar tekrar dönüp bakıyorlar..Arkadaşlar c5 de siyah renk ayrı bir cazip duruyor.. c5 ile geçirdiğim şu 4 günde gerçekten kafama takılan hiç bir sorun ve sıkıntı olmadı..İyiki almışım diyorumm.Hem dizel, hem konforlu, hemde kaliteli..Bu özellikteki bir araba için fiyatıda çok uygun bence...merak eden arkadaşlar için söyleyeyim.Ben 54.250 ytl.ye aldım.. 1.6 motor sxpk.

Güle güle kardeşim,allah kaza bela vermesin.

kısmetse bizde 1 Agu'dan sonra kullancaz :))

• Merhaba. Yeni C5 alanlara hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizim başımıza. Allah kaza bela vermesin....
  • kuasabo: hemşerim yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerm

kuasabo: hemşerim yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah..

Saol kardeşim

Arkadaşlar arabayı alalı 2 gün oldu

resimleri yakında koycam merak etmeyin

inanaılmaz raat innaılmaz konforlu bir araç sürdükçe insanın süresi geliyor ben passatta kullandım ama bu başka yaaaa

ayrıca yoldan gecerken herkes sana bakıyor :))) arabana iç dış ziebart yaptırdım cam filmi lumar çektirdim araba daha bi değişti

yol tutuş harika özellikle karanlıkta o kadranın beyazlıgı beni bitirdi direksiyona duyarlı yan extrafarlar ve gündüz farları innaılmaz güzel

yakında daha detaylı yorumlarımı sizinle paylaşıcam

ama sunu diyorum beklediğime deydi hemde çok deydi.allah herkese nasıp etsin

bugun kurbanımıda kesitim allah kabul etsin...

• Yeni C5 ikinci el satan varsa benimle irtibata geçsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcandan

C5'İN ARKA KISMI ÇOK BASIK DEĞİL Mİ? 13 YAŞINDAKİ OĞLUMU ARKA KOLTUKLARIN ORTASINA OTURTTUM, BAŞI TAVANA DEĞDİ. SİZ BUNU FARKETTİNİZ Mİ?

Bende merak ettim şimdi bir arkadaş cevaplarsa sevinirim bende peugeot407 den bu yüzden vazgeçmiştim
  • Bu konuya şöyle bir açıklık getireyim:

Oglum araba koltugunda oturuyor bir önceki aracımdada araç koltugu vardı,hanımın dediği şu arkada oturan biri olarak,bey bey ufaklık bu arabada daha rahat oldu gibi sanki

eski arabamız c-max dı :)))))
  • arka koltuk olayına açıklık getirmek isterim. c4 kuanıyorum. koltuğum normal olarak biraz geride duruyor benim. arka koltuğa c4 te bir kişi rahat oturabiliyorken aynı konumu yeni c5 te denedim bacak sığması mümkün olmadı. Sonuç arka koltuk diz mesafesi oldukça dar. Geri kalan taraflarına olumsuz yorum yapılabilecek (xenonun sadece 2.0 da olması ve 1.6 da hydroactive olmaması hariç) bir konu yok sadece arka koltuk mesafesi var.
    bu arada bu muhteşem makinaya sahip olan herkese hayırlı olsun .
    dipnot olarak özellikle sxpk kullananlara 18" lastik fiyatlarını bir sorgulayıp lastiklerini ona göre dikkatli kullanmalarını tavsiye ederim .. !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daceroo -- 3 Ağustos 2008; 13:56:48 >
  • taş gibi araba walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABSINTH

taş gibi araba walla

arabanın tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz ki. topicte yaprak kımıldamıyor,
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerm

quote:

Orjinalden alıntı: ABSINTH

taş gibi araba walla

arabanın tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz ki. topicte yaprak kımıldamıyor,

selam
    c5 alacak arkadaşlar gerçekten içiniz rahat olsun.çok güzel bir.araba..bence c5 kullanmak bir ayrıcalık..yaklaşık 10 gün oldu arabamı aldığım..çok mükemmel.bende araba merakı vardır.benim onuncu arabam c5..Alan asla pişman olmaz..saygılar..

• Hakan Bey.e aynen katılıyorum. Arka koltuk diz mesafesi kesinlikle benim halen kullandığım C5-II kasadan daha dar. Aynı şekilde baş mesafesi daha da dar. Benim bu konuda merak ettiğim birşey var. Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.

Aks mesafesi halen kullandığım araca göre 5.3cm arttırılmış. Buna rağmen hem bagaj küçülmüş hem de diz mesafesi gerçekten kısalmış. Baş mesafesine birşey demiyorum çünkü bariz bir şekilde spor arka tasarım benimsendiğinden bu çok normal.

Aynı aks mesafesine sahip SuperB (yeni kasa değil halen piyasada mevcut olan kasalar).de arka koltuk mesafesini bilen bilir. Bu konuda Citroen.i eleştiriyorum çünkü makam aracı olabilecek bir araçta diz mesafesi bence gerçekten önemli.

Bu arada bu yazdıklarımı bir Citroen C5 kullanıcısı olarak yazıyorum. Umarım bu diğer forumdaki özellikle Renault kullanan arkadaşlara bir örnek olur. Biz burada aracımızın garantiden değişen ve bize masraf çıkaran parçalarını bile yazmaya cesaret ediyoruz. Araca toz kondurmamayı bir kenara bırakın herkesin bakınca tekrar baktığı, mükemmel araç dediği yeni C5.i dahi eleştiriyoruz. Ama yine de söyleyeyim bu C5 en az 10 gömlek yeni Laguna eder.

• Arabamı artık değiştirmek istiyorum, önceleri volvo s 40 düşünüyorken, o kadar para verdikten sonra sınıf atlayayım bari diyerek D segmentindeki passat, 407 ve C5 arasında kaldım. 407 hariç diğerlerini kullanmadım ve 407'yi de pek sevmedim. Bununla birlikte fiyat da önemli tabi. Şu an passat 1.4 TSI 122 HP 47000 YTL'ye kadar indi. 407 ise 45000 YTL'den başlıyor. C5 ise 52000 YTL civarında, arada epey fark var.

Birincisi gerçekten bu farka değer mi?
    İkincisi malum euro epey düştü , acaba citroen bunu fiyatlara yansıtıyor mu? Alan arkadaşlar araçlarını kaça aldılar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lawyer23

Arabamı artık değiştirmek istiyorum, önceleri volvo s 40 düşünüyorken, o kadar para verdikten sonra sınıf atlayayım bari diyerek D segmentindeki passat, 407 ve C5 arasında kaldım. 407 hariç diğerlerini kullanmadım ve 407'yi de pek sevmedim. Bununla birlikte fiyat da önemli tabi. Şu an passat 1.4 TSI 122 HP 47000 YTL'ye kadar indi. 407 ise 45000 YTL'den başlıyor. C5 ise 52000 YTL civarında, arada epey fark var.

İkincisi malum euro epey düştü , acaba citroen bunu fiyatlara yansıtıyor mu? Alan arkadaşlar araçlarını kaça aldılar?

SELAM
    Benim c5 2009 model 1,6 SXPK. Ben aracımı uzun pazarlık çabalarım sonucu en son 54,250 YTL. alabildim..Bu fiyata sadece kendi servislerinden boya koruma hediye ettiler..diğer c5 alan arkadaşların da kaça aldığını merak ediyorumm..yazarsanız sevinirim arkadaşlar..

• Arkadaşlar, ben izmirde best servise Power Sistem diye güç artırıcı taktırmak istiyorum..daha bunu yapan arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..Fiyat sordum 125o-1500 ytl arası dediler..Garantiyi bozmuyor ve 20-25 beygir gücü artar dediler..Merak ettiğim konu şu; eğer siz arkadaşlardan daha önce böyle birşey yaptırdıysanız nasıl? memnun kaldınızmı? arabaya bir zararı varmı? Garantiyi bozarmı veya tavsiye edermisiniz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • quote:

quote:

Arabamı artık değiştirmek istiyorum, önceleri volvo s 40 düşünüyorken, o kadar para verdikten sonra sınıf atlayayım bari diyerek D segmentindeki passat, 407 ve C5 arasında kaldım. 407 hariç diğerlerini kullanmadım ve 407'yi de pek sevmedim. Bununla birlikte fiyat da önemli tabi. Şu an passat 1.4 TSI 122 HP 47000 YTL'ye kadar indi. 407 ise 45000 YTL'den başlıyor. C5 ise 52000 YTL civarında, arada epey fark var.

SELAM
    Benim c5 2009 model 1,6 SXPK. Ben aracımı uzun pazarlık çabalarım sonucu en son 54,250 YTL. alabildim..Bu fiyata sadece kendi servislerinden boya koruma hediye ettiler..diğer c5 alan arkadaşların da kaça aldığını merak ediyorumm..yazarsanız sevinirim arkadaşlar..

Bu fiyat metalik boya fiyatı mı? Eğer öyleyse, fena bir indirim değil aslında, yaklaşık 1000 YTL oluyor. Yani SX model metalik de 51000 YTL civarında alınabilir

• quote:

quote:

quote:

SELAM

Bu fiyat metalik boya fiyatı mı? Eğer öyleyse, fena bir indirim değil aslında, yaklaşık 1000 YTL oluyor. Yani SX model metalik de 51000 YTL civarında alınabilir

evet bu fiyat metalik siyah renk için..Bütün c5 lerin rengi zaten beyaz hariç hepsi metalik..Aslında ben arabamı diğer izmir bayisinden 53.500 ytl.ye alacaktım fakat Eylül başında gelecekti arabam..Beklememek için izmirdeki diğer bayiden aldım.ellerinde istediğim siyak sxpk 1 tane tesadüfen varmış..ama o bayi 53.500 ytl.ye bırakmadı bende almak zorunda kaldım..

• quote:

Arkadaşlar, ben izmirde best servise Power Sistem diye güç artırıcı taktırmak istiyorum..daha bunu yapan arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..Fiyat sordum 125o-1500 ytl arası dediler..Garantiyi bozmuyor ve 20-25 beygir gücü artar dediler..Merak ettiğim konu şu; eğer siz arkadaşlardan daha önce böyle birşey yaptırdıysanız nasıl? memnun kaldınızmı? arabaya bir zararı varmı? Garantiyi bozarmı veya tavsiye edermisiniz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim..

ARKADAŞLAR,
    Bu konu hakkında hala bilgilerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum..Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..Haa birde bu Pover sistem denilen parçayı taktırmak için arabanın belli bir kilometre yapması gerekiyormu acaba..Çünkü daha benim arabam 900 km.de..

• merhaba
    lawyer23 kardeşe;
    Bence size tavsiyem hiç düşünmeden C5 alın derim.İnanın bende daha önce Passat TSİ ve C5 arasında çok düşündüm..Passatın benzinli fiyatı aydın da 55.000 ytl.idi.Birde artık kasası demode olmuştu.yakında kasa değiştirmesi veya Passat CC nin gelmesi çok yüksek bir ihtimal.. Bu sebeblerden dolayı ben C5 de karar kıldım ve doğru bir karar vermişim.İnanın gerçekten çok güzel bir araba.Daha önceki yazılarımı okuduysan eğer arabam hakkındaki övgülerimi okuyabilirsin..İçin rahat olsun boşver Passatı veya 407 yi..C5 al asla pişman olmazsın bence..Gerçekten yaptıkları konfor ve kalite ile fiyatını hak eden bir araba.Bende ilk defa Citroen markasını tercih etmiştim ve korkara almıştım ama bütün korkularım c5 i kullanmaya başlayalı şu 10 günde kayboldu..İyi tercih yaptığıma inanıyorum.İnşallah allah utandırmaz...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.