Neden bu kadar abartıyorsunuz C5'i ? Anlamak mümkün değil. Araba mı görmediniz kardeş. Ben de test ettim, fena değil ama dediğiniz kadar da değil. Bir arkadaş test ederken arka koltukta oturdum, size de tavsiye ederim, düşünceleriniz değişecek mi bakalım. Ben sırf o yüzden almaktan vazgeçtim. Direksiyonu da çok abartılı geldi, bu kadar düğmeye ne gerek var? Passat'tan daha iyi diyenlerin aklından şüphe ederim. Günümüzde köü araba yok denecek kadar az. Araba alırken mantıklı olmak lazım diye düşünüyorum. Şunu da iddia ediyorum, Yeni C5'in kasası gene kısa sürede değişecek. Bu aracın arka koltuklarında kesinlikle dizayn veya imalat hatası var ve bu parayı kesinlikle hakketmez, abartmayalım bence , akıllı olalım....
arkadslar merhaba forumda yeni c5 i olan warsa resmını cekıp koyabılırmı özelıklede arka tarafııı bekliorumm.......
quote:
Orjinalden alıntı: kcandan
Neden bu kadar abartıyorsunuz C5'i ? Anlamak mümkün değil. Araba mı görmediniz kardeş. Ben de test ettim, fena değil ama dediğiniz kadar da değil. Bir arkadaş test ederken arka koltukta oturdum, size de tavsiye ederim, düşünceleriniz değişecek mi bakalım. Ben sırf o yüzden almaktan vazgeçtim. Direksiyonu da çok abartılı geldi, bu kadar düğmeye ne gerek var? Passat'tan daha iyi diyenlerin aklından şüphe ederim. Günümüzde köü araba yok denecek kadar az. Araba alırken mantıklı olmak lazım diye düşünüyorum. Şunu da iddia ediyorum, Yeni C5'in kasası gene kısa sürede değişecek. Bu aracın arka koltuklarında kesinlikle dizayn veya imalat hatası var ve bu parayı kesinlikle hakketmez, abartmayalım bence , akıllı olalım....
Bu haftaki otohaber dergisini alıp okumanı tavsiye ederim,benim soruma karşılık dergi editörleri nedemiş
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli_3535
arkadslar merhaba forumda yeni c5 i olan warsa resmını cekıp koyabılırmı özelıklede arka tarafııı bekliorumm.......
İzmirdeki citroen bayilerinde c5 kesinlikle vardır,bu arka koltuk olayı amma uzadı
Bence gidip kendi gözlerinle görmeni tavsiye ederim,resim aldatıcı olabilir çünkü
Saygılarımla..
Arkadaşlar dün şu arka bagajdaki gözleri değerlendirmek konusunu yazmıştım ve o bölümlerden birini araç bakım malzemelerimi koydum
Bana gerekli olam malzemeler
Reklamcıdan aldığım 30x10 plastik plaka Bildiğimiz CırtCırt Japon yapıştırıcısı 40X10 Bagaj döşemesine rengine yakın sünger
süngerin yankısımlaına cırt cırtı yapıştırdım bagaj döşemesine zaten çok kolay yapışıyor
Derli toplu olması benim çok hoşuma gitti
kuasbo büyük ihtimal ay başında 1.6 sxpk c5 alıcam senın c5 dısında tawsıye edıceğin arac warmı??
kuasbo zahmet olmazsa aracının bir kaçtane detaylı resmını cekıp yollarmısın
C5 aşkı bir başka oluyor yawwww
quote:
Orjinalden alıntı: kcandan
Allah kazasız belasız sevdiklerinizle birlikte,mutlu mesud kullanmayı nasib etsin
Laguna 3 ü unutmayın.Araba uçak gibi ve en fullü 60 milyar 1.5 dizel 110 beygir 240 nm tork ve ne ararsanız var donanım olarak.Bana C5 ciler kızacak ama gerçek şu ki laguna C5ten daha üstün her konuda!
quote:
Orjinalden alıntı: agelbal
Laguna 3 ü unutmayın.Araba uçak gibi ve en fullü 60 milyar 1.5 dizel 110 beygir 240 nm tork ve ne ararsanız var donanım olarak.Bana C5 ciler kızacak ama gerçek şu ki laguna C5ten daha üstün her konuda!
Ortalıgı kızıstırayım biraz..
Şakayla karısık Laguna önce aynada tipine baksın sonra C5 ten "heryönden" üstün olsun
Bugun Antalya trafiginde 2 kez laguna gördüm.. Bir araç tasarımı bukadar kötü olabilir (kişisel görüşüm).. Tasarım olarak boşa geçen koskoca yıllar.. Nedesem bilmiyorumki.. Diğer firmaların Alman rakiplerinden öğrenecek çok şeyleri var.. Hayır yani Japonyaya kadar gitmelerine de gerek yok tasarım için yanı başlarındaki Almanlara baksalar
Neyse sululuk bukadar yeter.. Ama kendi görüşüme göre Lagunaya 5 lira vermem.. Haa aileden ya da işten dolayı indirim alırsın ucuza getirirsin alırsın ona bişey demiyorum ama bukadar çok seçenek varken gidip de 50 60 milyarı da Lagunaya da vermezdim..
C5 sahibi arkadaşlara ve bekleyenlere araçları hayırlı olsun.. Güzel günlerde kullanırsınız umarım..
quote:
Orjinalden alıntı: mutu07
quote:
Ortalıgı kızıstırayım biraz..
Şakayla karısık Laguna önce aynada tipine baksın sonra C5 ten "heryönden" üstün olsun
Bugun Antalya trafiginde 2 kez laguna gördüm.. Bir araç tasarımı bukadar kötü olabilir (kişisel görüşüm).. Tasarım olarak boşa geçen koskoca yıllar.. Nedesem bilmiyorumki.. Diğer firmaların Alman rakiplerinden öğrenecek çok şeyleri var.. Hayır yani Japonyaya kadar gitmelerine de gerek yok tasarım için yanı başlarındaki Almanlara baksalar
Neyse sululuk bukadar yeter.. Ama kendi görüşüme göre Lagunaya 5 lira vermem.. Haa aileden ya da işten dolayı indirim alırsın ucuza getirirsin alırsın ona bişey demiyorum ama bukadar çok seçenek varken gidip de 50 60 milyarı da Lagunaya da vermezdim..
C5 sahibi arkadaşlara ve bekleyenlere araçları hayırlı olsun.. Güzel günlerde kullanırsınız umarım..
aynenn öyle, aynennn öylee kop kopp ajdaaa =)
SELAM Kuasbo, Aynından bana da yapıp gönderirsen çok sevinirim..Eline sağlık çok güzel olmuş.:))
quote:
Orjinalden alıntı: kuasbo
Arkadaşlar dün şu arka bagajdaki gözleri değerlendirmek konusunu yazmıştım ve o bölümlerden birini araç bakım malzemelerimi koydum
Bana gerekli olam malzemeler
Reklamcıdan aldığım 30x10 plastik plaka Bildiğimiz CırtCırt Japon yapıştırıcısı 40X10 Bagaj döşemesine rengine yakın sünger
süngerin yankısımlaına cırt cırtı yapıştırdım bagaj döşemesine zaten çok kolay yapışıyor
Derli toplu olması benim çok hoşuma gitti
quote:
c5 1.6 sxpk lerdeki yol bilgisayarı renklimi??
quote:
Orjinalden alıntı: umitoz
quote:
c5 1.6 sxpk lerdeki yol bilgisayarı renklimi??
Önceki boş yazı için özür...
Yol bilgisayarı sadece 2.0 Exclusive'lerde renkli, yani benim araç da
Ufak ufak C5'i beyenmeyenlerin, düşünüp de vazgeçenlerin olumsuz görüşleri yer almaya başladı. Bilmem kaç küsür araç için açılmış topic içinde C5'i beyenmeyenlerin bile üşenmeyip bu forumu takip etmesi bile başlı başına C5'in başarısıdır diye düşünüyorum.
Ben şahsen 2.0 exl C5'i mi, donanım ve mükemmel sürüş kalitesi ve sessizliğiyle BMW5 ile, Mersedes'le kıyaslıyorum, adı geçen diğerleriyle kıyas kabul edecek tarafı yok... Ama kullanmayan nereden bilecek.
Gerçek şu ki, bu araç şu anda, yani ilk haliyle mükemmel. Ha, derseniz işte Citroen bu, başlar bir süre sonra orası burası bozulmaya, o yüzden git şu aracı al, bunu al, anlarım. Onu da zaman gösterecek. Bu anlamda da ilk intibam kesinlikle olumlu.
beyenmeyenler DÜZELTME beğenmeyenler
laguna ya 60 milyar vermeyenler kendi bileceği iş ama 55 milyar verip c5 alıosunuz xenon farı bile olmayan arabaya hele o direksiyon nedir öyle ortası dönmüyor iş yaptıklarını sanıolar.C5 sahipleri sonradan xenon far arıosunuz sonradan bagajda düzeltmeler yapıosunuz bunların hepsi lagunada standart C5i test ettim çok ağır yapmışlar bu da benim görüşüm C5 5 deil 3 para bile etmez
quote:
laguna ya 60 milyar vermeyenler kendi bileceği iş ama 55 milyar verip c5 alıosunuz xenon farı bile olmayan arabaya hele o direksiyon nedir öyle ortası dönmüyor iş yaptıklarını sanıolar.C5 sahipleri sonradan xenon far arıosunuz sonradan bagajda düzeltmeler yapıosunuz bunların hepsi lagunada standart C5i test ettim çok ağır yapmışlar bu da benim görüşüm C5 5 deil 3 para bile etmez
Hocam, Benim farlar bi-xenon ve sürüşe duyarlı standart. Saymak istediğin başka donanım varsa onları da ekle, 2.0 motor Dizel full (deri+sunroof) bir Laguna haline getir ve bana lütfen fiyatını söyle öyle karşılaştıralım fiyatları. Hidraktif süspansiyon, söför koltuğunda masaj, park yeri ölçüm, 19" jant gibi detaylara hiç girme, renoda para da versen yok.
Dediğin gibi herkesin görüşü kendine. Bence laguna en başta tipten kaybediyor, bu da benim görüşüm.
110 BG araç için, evet C5 ağır. Ama senin 60 dediğin araçla kıyasladığın 1.6 araba 50bin YTL'nin altında satılıyor. Ortası dönmeyen direksiyonun zevkini kullanan bilir.