Şimdi Ara

YENİ C5 (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
13
Favori
380.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: apollonx

Cam filmindeki çizikler için bişey diyememde o ufak baloncuklar güneş yedikçe zamanla gidiyor. Kötü işçilik olunca baloncuk oluyor ama neyseki zamanla gidiyor bu yüzden baloncuklardan çok çizik için laf söyle yapan vatandaşlara.

SELAM,
    Yanlış anlattım sanırım. Benim cam filminde su baloncukları yok..küçük küçük toplu iğne başı gibi pütürler oluştu..Yapan arkadaş bunların, cam ile cam filmi arasında kalan toz parçaları olabileceğini söyledi.Bu yüzden tekrar sökülüp yapılmasını söylediler..Müsait bir zamanda randevu alıp tekrar yapacaklar..Çiziklerde cabası..

• Aracın yanına tam olarak yaklaşamasam da servis elemanının eline 1 ltlik yağı alıp motora döktüğünü gördüm ancak yalan olmasın tamamını döktü mü dökmedi mi bunu bilemiyorum. En azından yarısını ya da yarısından fazlasını kesin dökmüştür. Sonuçta para vermediğim için artanını bana vermesini bekleyemezdim

İlk yağ ve yağ filtresi değişiminde (7.500 km.de yapmıştım) hiçbir eksilme söz konusu değildi.

Yalnız şunu belirteyim ki bu servisteki ustabaşı denecek arkadaşın ifadesidir: 2.0 litre HDI motorlar (C5-II kasadan bahsediyorum yeni kasadan değil) motor ikaz lambasını yakacak derecede yağ eksiltiyorlarmış ilk 1500 - 2500 bakımına kadar ki bu kesinlikle anormal kabul edilebilecek bir seviye olmasına rağmen yine de bu normal kabul ediliyor.

Yine bunun dışında istisnasız tüm ilk bakıma gelen araçlara yağ ilavesi yapılıyor. Demek ki eskisi gibi olmasa bile yine de rodaj olduğu kesin.

• Arkadaşlar merhabalar

Bir kaç gündür tatilde olduğumdan dolayı forumu takip edemedim,sorularınıza yanıt veremedim

Aracımı gecen hafta cuma teslim aldı,alıralmaz hemen iç dış ziebarta soktum,lumar cam filmimi yaptırdım kurbanımı kestim ve Antalyaya tatile çıktım

şimdi yazacaklarımı lütfen iyi okuyun

Uzun yolda arabı daha iyi test etme imkanım oldu,inanılmaz bir zavk aldım sürüş konforu yol tutuşu yol gürültüsünü içeri almamısı vss

yolda tüm gözler hep üzerimdeydi yabancı plakalı araç sahiplerinden tutunda bmw ve mercedes kullanan kişiler dahil.C5 ben buradayım diyor

Ayrıca ilginçtirki kıskananlar bile sıkıştırma moduna giriyor

Depoyu fulledim tam 220 ytl 70 lt eurodizel aldım toplam 700 km yaptım depo azcık yarımın altına indi

gözüm genelde yol bilgisayarındaydı 120 miyi kesinlikle geçmedim arkada eşim ve co pilot oğlum vardı :))

düz yolda 110-120 aracı curise controlda 3.8 den 5.6 kadar anlık yakıtla dolaştı

Rampalarda 10-11 i gördüm rampada dediğim toroslar :)))

C5 i yapan ve tasarlıyan mühendisler süper bir iş çıkartmşlar kesinlikle inanırmısınız izmitten-Antalyaya nasıl geldiğimi hiç hatırlamıyorum

Burda otele geldiğimde otel görevlileri hemen koşarak kapılarımızı açtılar:))))

Otelde kalan alman rus vs diğer yabancı kişiler parkta duran c5 i inceliyorlar hep :)))

Şu zamana kadar o kadar araba kullandım çok markalara bindim uzun yol gittim,ben böyle rahat insanı yormayan konforlu bir araç görmedim,allah huzurumuzu bozmasın sağlıcakla hepimiz bu güzel arabayı kullanalım

ukalalık yapmak istemiyorum ama otomobillerden iyi anlayan biri olarak bir kaç marka arasında çok kalmıştım iyikinede c5 almışım

burada kimseyi etkilemek istemiyorum ama d segmentini kafaya koymuş arkadaşlar c5 ide bir test etsin mutlaka

YENİ C5

YENİ C5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuasbo -- 8 Ağustos 2008; 15:12:03 >

• Arkadaşlar buarada xenon olayınada bir açıklama getirmek istiyorum:

Bu fara xenon takıldığında kesinlikle dağı bayırı aydınlatırsınız,ben şuan c5 in orjinal mercekli farları peşindeyim

Otelde tanıştığım bir fransız arkadaş tatil dönüşü benim içn paristeki citroen bayilerini dolaşıp far fiyatı alacak anında bana haber verecek,mercekli fardan çıkan ışık hüzmesi bu fara takılmış xenondan çok ama çok farklı

Biraz sabredelim fransadaki farın fiyatı elimize ulaşsın ben 1 tane getirteyim takıyım olumlu olumsuz yönlerini görüyüm burada paylaşıyım sonra almak isteyen arkadaşlarada sırasıyla getirtiriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuasbo

Arkadaşlar buarada xenon olayınada bir açıklama getirmek istiyorum:

Bu fara xenon takıldığında kesinlikle dağı bayırı aydınlatırsınız,ben şuan c5 in orjinal mercekli farları peşindeyim

Otelde tanıştığım bir fransız arkadaş tatil dönüşü benim içn paristeki citroen bayilerini dolaşıp far fiyatı alacak anında bana haber verecek,mercekli fardan çıkan ışık hüzmesi bu fara takılmış xenondan çok ama çok farklı

Biraz sabredelim fransadaki farın fiyatı elimize ulaşsın ben 1 tane getirteyim takıyım olumlu olumsuz yönlerini görüyüm burada paylaşıyım sonra almak isteyen arkadaşlarada sırasıyla getirtiriz

Araban hayırlı uğurlu olsun KUASBO,
    Bende de seninkinin aynı rengi SXPK var..Senin araba için söylediğin övgülere aynen bende katılıyorum..İyi bir seçim yapmışız doğrusu..Zamanla da inşallah Allah utandırmaz..Ben İlk kez Citroen markasını tercik ettim..O yüzden biraz tedirgindim..Şu ana kada % 100 memnunum bir sorun yok.İnşallah bundan sonrada olmaz..Tekrar hayırlı uğurlu olsun kardeş..

• Teşekkürler birol kardeşim,seninde araban hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,citroen gerçekten çok güzel bir araba yapmış

Gündüz farlarını kullanmanı tavsiye ederim çok hoş bir görüntü veriyor
  • Evet Kuasbo, gündüz farlarını kullandım ve test ettim:))
  • C5.in her kasası bence sınıfında tam bir karizma örneğidir. Ben C5 alıpta pişman olacak birini düşünemiyorum. Şu Lumar film hakkında bana biraz bilgi lazım arkadaşlar. Burada işçiliği iyi arkadaşlar var. Bu filmi satan bir yer var mı?
  • Arkadaşlar ben de 1.6 SXPK kullanıyorum araç gerçekten süper..kelimeler yetmez anlatmaya..Benim sorum şu..:Yağmur yağdığında felan araç acayip su tutuyor..Bakıyorum diğer arabalara yağmur suları hiçbirinde yok.Bizim arabada benek benek su toplanıyor yağmurdan sonra..Kuruyunca da malum..Bunun nedeni nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

C5.in her kasası bence sınıfında tam bir karizma örneğidir. Ben C5 alıpta pişman olacak birini düşünemiyorum. Şu Lumar film hakkında bana biraz bilgi lazım arkadaşlar. Burada işçiliği iyi arkadaşlar var. Bu filmi satan bir yer var mı?

Yavuz lumar amerikan malı olup 3 tabakadan oluşur,diğer markalar arasında en kalitelisi ve güneş ışık hüzmesini az geçiren markadır amerikada ve avrupada tek marka lumardır

Yavuz sana sadece lumarın filmimi lazım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carismatiq52

Arkadaşlar ben de 1.6 SXPK kullanıyorum araç gerçekten süper..kelimeler yetmez anlatmaya..Benim sorum şu..:Yağmur yağdığında felan araç acayip su tutuyor..Bakıyorum diğer arabalara yağmur suları hiçbirinde yok.Bizim arabada benek benek su toplanıyor yağmurdan sonra..Kuruyunca da malum..Bunun nedeni nedir acaba?

o toplanma benim tahminim araç üzerindeki verniğin kaliteli olmasından kaynaklanıyor,mercedestede aynı olay mevcut BMW yi bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuasbo

quote:

Orjinalden alıntı: Carismatiq52

Arkadaşlar ben de 1.6 SXPK kullanıyorum araç gerçekten süper..kelimeler yetmez anlatmaya..Benim sorum şu..:Yağmur yağdığında felan araç acayip su tutuyor..Bakıyorum diğer arabalara yağmur suları hiçbirinde yok.Bizim arabada benek benek su toplanıyor yağmurdan sonra..Kuruyunca da malum..Bunun nedeni nedir acaba?

o toplanma benim tahminim araç üzerindeki verniğin kaliteli olmasından kaynaklanıyor,mercedestede aynı olay mevcut BMW yi bilmiyorum

Sizde de aynı problem hasıl oldu mu kardeş?Tamam güzel de bu toplanan su baya bi duruyor akmıyor aracın üzerinden..Hele birde tozun toprağın bol olduğu bir yerden geçersen o şekilde vay haline..Zaten araç siyah..Resmen çamur oluyor...

• Evet dostum bana sadece filmi lazım. İşçiliği burada yaptırırım.
  • Tamandır yavuzum ben izmite haftaya döncem,izmitte film çektirdiğim yerle konuşayım uygun fiyata verirlerse sana dönerim
  • Sevgili Kuasbo, bence bir nazar boncuğunu eksik etme, çevreden bu kadar ilgi, alaka,... aman diyeyim gözü kalacak milletin

Güle güle kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle... Darısı başımıza

• Teşekkürler adnan allah sizede böyle güzel bir c5 nasıb etsin.Nazar boncuğu taktım kardeş takmazmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuasbo -- 9 Ağustos 2008; 14:22:01 >
  • Arkadaşlar c5 lerin bagaj içlerinde solda ve sagda yangın tüpü bakım malzemeleri kymak için çok güzel bir alan var,ben passattaki gibi bu alanların önüne bir kapak yapıcam ve o ceplere araç bakım malz koymayı düşünüyorum cilamı,camsilimi jant temizleme spreyimi,lastik parlatma spreyimi vss

Yapılış aşamalarını çekip foruma koycam bugün biter
  • slm
  • arakdaslar hepınıze slmlar 16 c5 sx ile 16 c5 sxpk arasındaki fark nedir?? yha c5 alırsak pişman olurmuyuz iyi bi seçenekmi sizce biz 407 ve yeni c5 arasında kaldık yardımcı olurmusunuz her ıkısınede vericeğimiz miktar aynı sizce hangisi?? bu arada fotoda atarmısız bi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli_3535

arakdaslar hepınıze slmlar 16 c5 sx ile 16 c5 sxpk arasındaki fark nedir?? yha c5 alırsak pişman olurmuyuz iyi bi seçenekmi sizce biz 407 ve yeni c5 arasında kaldık yardımcı olurmusunuz her ıkısınede vericeğimiz miktar aynı sizce hangisi?? bu arada fotoda atarmısız bi bakalım

Öncelikle merhaba.Bence 407'yle c5'i karşılaştırmayım c5 çok çok daha başarılı.Donanım olarak sxpk daha zengin ama 1.6'sıyla çok fark yok en büyük farkı 2.0hdi sxpk'ya koymuş Citröen
    1.6 sx ve sxpk arasındaki donanım farkını citröen'nin sitesinde bulunan araç sihirbazından öğrenebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.