Bildirim
YENİ ÇANTA ALDIN NASIL (CİDDİ) SS'Lİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ögh!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tarakye
ögh!
SEBEP? -
vay vay vay..çantaya bak -
takmaya utanırım -
hayırlı olsun. güzel. -
olan var olmayan var
şaka læ güzel çanta -
İSMALOVİC
NURİ ABİ
SAOLUN.. -
çakma ve kötü duruyor -
lise hayayım boyunca toplasan 5 ay anca çantayla gitmişimdir okula hep elimdeydi kitap defter daha karizmatik bence :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kamileris27
quote:
Orijinalden alıntı: Tarakye
ögh!
SEBEP?
çünkü %100 çakma bu. 50lirayada almadın çakma aldın 50liraya almış gibi gösteriyosun burda. test ediosun millet inancakmı orjinal olduğuna diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: o0SonTR0o
çakma ve kötü duruyor
çakma değil kardeşim orjinaldir
en az senin zekan kadar orjinal -
quote:
Orijinalden alıntı: YERER
vay vay vay..çantaya bak
Kaçın adam Kıvanç Tatlıtuğ -
ben çanta falan almadım yaa ne çantası -
lan sahte olduğunu nerden çıkardınız kardeşim etiketini kendi ellerimle kopardım ykm den aldım -
quote:
lan sahte olduğunu nerden çıkardınız kardeşim etiketini kendi ellerimle kopardım ykm den aldım
Diyelim sahte değil, ne farketti ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
lan sahte olduğunu nerden çıkardınız kardeşim etiketini kendi ellerimle kopardım ykm den aldım
Diyelim sahte değil, ne farketti ?
TAMAM LAN DAĞILIN GİDİN GİDİN LAN KONU KAPANSIN SAHTE TAMAM SAHTE 2 LİRAYA TEZGAHTAN ALDIM TAMAM MI MUTLUMUSUNUZ ATTIM AŞAĞI ÇANTAYI OLDUMU TAMMAM MI GİDİİİİN LAAAYN!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Filippa
ben çanta falan almadım yaa ne çantası
liseliyik, yağmır mı yağıyo ; hemen çeketin altına sakla defterleri. ha birde aklıma geldi kitap isteyen dersler oluyodu bazen, onuda elde ağır oluyo diye götürmezdik getiren birinden alırdık
hey gidi -
quote:
Orijinalden alıntı: Filippa
ben çanta falan almadım yaa ne çantası
Sana dememiş zaten bana demiş. Fillippa aldı yazmıyor, aldın yazıyor bende.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X