Şimdi Ara

Yeni çıkacak ve eski MMORPG Listesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlar f2p olup hani benim Aionum yok hani benim EQ2 yok allahın dallaması(öhm) şeklinde yorumlar yazmayın.Beğendiğiniz taktirde güncelleyeceğim yeni gelen oyunları listeye ekleyerek.Burdaki amacım nedir? hergün açılan çok saracak bir oyun arıyorum,hani oyun yok bana bir oyun önerin,oyun da oyun yeni oyun diyen üyelerimizin topic açmayıp hüop bak burda varmış bir göz atayım demesini sağlamaktır.saygılarımla Elluin Ltd. Şti.
    Not : Neden resim yok diyene eve paket olarak ken'in aduketinden yolluyoruz.Gir google a 2 saniye yapıştır ismini oyunun araştır be güzel kardeşim!

Scions of Fate : ilk açıldığında iyiydi ancak sonradan hack ve dupe gibi olaylar ortaya çıktı oyun battı denilebilir.yine de şimdiye kadar gördüğüm en iyi enchantment sistemi olan oyundu.
    Fiesta Online : Henüz yeni ob oldu ancak kimsenin oyunun potansiyeli hakkında bilgisi yok.meslekler,binekler,dungeonlar ve bol grindli bir oyun.tek kötü özelliği lvl atlamanın oldukça zorlayıcı olması.mekan tasarımları göze hitap ediyor
    NosTale : En iyi ragnarok çakması oyun.Hatta ragnaroktan kimi özellikler bakımından üstün.kendi evini yaratmak,hemen hemen her yaratığı pet olarak kullanabilmek,silah ve zırh çeşitliliği renkli grafikler.
    Legend of Ares : Denemeye değmeyecek knight online vari bir oyun.grafikler vasat animasyonlar vasat oynanış vasat... herşeyiyle tam bir felaket.
    Drift City : Cb sinde oynadığım kadarıyla çok eğlenceli ve araba yarışı sevenleri tutkunu olacağı ek olarak wowdan ve ffden sonra auction house sistemini kurmuş ilk f2p oyun.gerçekten heyecan verici
    Kicks Online : Futbol sevenlerin kaçırmak istemeyeceği cinsten lvl atlamalı bir futbol oyunu.Türevleri çok sayıda mevcut...
    Last Chaos : İlk açıldığında oynamıştım.Grafikler orta seviyede ancak o zamanlar yemesi gereken 40 fırın ekmek var gibi gözüküyordu.Karakter hareketleri güzel ama tek düze olmaktan kurtulamıyor..
    Flyff : İlk başlandığında sevilebilecek ancak +40dan sonra baymaya başlayan ve uçabildiğiniz mmo.Tavsiyem bunun yerine fiestaya göz atmanız.
    Tales of Pirates : Kaliteli bir Mmo diyebilirim top için.Ancak kameraya alışana kadar dayanabilirseniz gerisi geliyor yoksa bir anda silebilirsiniz oyunu.hazinelerle uğraşmak,balık tutup ekmek teknenizle gezintiye çıkmak için uygun bir oyun.Grafikler yeterli sesler içinse aynı şeyi söyleyemiyeceğim.
    Voyage Century Online : Kesinlikle değeri anlaşılamamış bir güzellik.Yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki gerçekten.Şehirleri gezebilir tohumunuzu alıp tarlaya dikip büyümesini bekleyebilir ya da geminizi alıp dünyayı dolaşabilirsiniz.Ancak fazlasıyla sabır gerektiren bir oyun olduğundan +18 için tavsiye edebilirim.
    Cabal Online : Kimse kusura bakmasın ama hayal kırıklığı.Grafikleri iyi müzikleri hoş ancak sıradanlıkta başlara oynayabilecek bir oyun cabal.Ne yapıyoruz cabalda bir sayalım... 10 yaratık kes,20 yaratık kes,100 yaratık kes,500 yaratık k......
    2Moons : Grafik olarak iyi bir oyun 2moons.zaten bir çok oyuncu tarafından bekleniyordu ama karakter yaratımı ve itemlerin kısıtlı olması beni bu oyundan soğuttu.yani bir dönüp bakın etrafınıza kendinizden 15-20 tane daha göreceksiniz.İlerleyen lvllarda grindfeste dönüyor...zavallı oyuncular kes kes bitmiyor şu yaratıklar yahu
    Elan Online : Ulan bi tıkla tıkla bıktım bu hayattan nereye gidiyor bu mmo dünyasının hali diye kara kara düşünüyorsanız alın size tıklamasız ve 31 ağustosda ob ye geçmiş bir oyun.Bu özelliği yüzünden dikkatleri üstüen toplayan elan online ne yalan söyleyim indirmediğim için köşede indir beni! indir beni! diye bekliyor.Alın siz çekinmeyin indirin.www.elanonline.com.sg
    Record of Lunia War : Arkadaşım yine bir non point&click game yani tıklamak yok sorun yok.Action rpg tarzında 3 sınıfımız mevcut(artık bunları da söylememe gerek yok sanırım!) tıklamadan klavyenle yaratıkların kafasına 3er 5er fire bolt atarım bundan keyif alırım ama action tarzında olsa bile keyif alırım diyorsanız sizin seçiminiz olabilecek bir oyun
    Corum Online : "İsmiyle sık sık Çorumlular oynuyor lan bunu euheuheueh" şeklinde dalga geçiliyorsa da... demek isterdim ama harbiden kötü bir oyun.Odalar mevcut bu odalara girip börtü böceğe saldırıyorsun.İyi de arkadaşım bunun mmoyla alakası ne ben böyle birşey istesem single player oynarım diyebilirsiniz...dediniz bile.kısacası pas geçin bence.
    WYD Global : boyutu 100 küsür mb olan ve kotalı kullanıcıları zevkten halay başı eden bir boyuta sahip wyd için fazla söze gerek yok.knight online vari ve daha az hackli, binekli(at falan var bildiğin) üstüne üstlük bu bineklerin üstünde de kara murat gibi 5er ok atabildiğiniz bir oyun.4 sınıf vardı yanılmıyorsam grafikleride orta seviyede deneyin arkadaşım deneyin denemeden öğrenemezsiniz...
    Dungeon Runners : NC Softun sözde beleş mmosu.Diablo seven oyuncuları baz alarak yarattıkları oyun f2p olmasına f2p ancak yere düşen itemin ne kadar güzel olduğunu görüp birde sadece premium üyelerin kullanabildiğini öğrenince oyundan soğuyayabilirsiniz.Onun dışında grafikleri çağın teknolojisini yansıtıyor diyemem skilller ve sınıflar ise sınırlı..

GELECEK OYUNLARDAN BEKLEDİKLERİM

Domo(Dreams of Mirror Online) :www.gametribe.com dan ön üyelik alabilirsiniz cb eylülde başlıyor.4 ırk,6 birincil,6 ikincil sınıf,10 yakın meslek,çeşitlilik...
    Şuan için en çok beklediğim oyun diyebilirim kesinlikle çok iyi olacak.
    Age of Armor : Sanırım farklılık yaratacak bir diğer mmo'da age of armor.insan elf orc değilde birazda robot yönetelim kardeşim!www.aoaus.com
    Zu Online : Cell Shaded grafik türünde yeni bir oyun.Çok bir bilgim yok ancak ilginizi çekersewww.igg.com dan başvuru yapın.alpha teste yeni başladı sanırım
    Seal Online : Yabancı oyuncuların büyük ilgi gösterdiği ancak içeriği hakkında malesef pek bilgim olmayan yeni bir oyun daha.siz zahmet edip bakarsanızwww.sealonline.com
    Zero Online : Arkadaşım git 500 tane böcek kes yok 798 tane bandit kes olmuyor artık bayıldık birazda bilim kurgu olsun şenlensin ortalık,lazer silahlarımız olsun zıplayalım kaçalım bişeyler yapalım artık diyenler içinwww.zero3000.com yeni çıkacak bir diğer alternatifiniz.
    PiStory : 2 boyutlu yeni cbye geçen cute graphicli oyunlar kategorisine girecek bir oyun daha sizlere...PiStoryde ev kurmak içine yatak ,döşek, mangal(tamam bu şakaydı) koymak mümkün.Ne farkı var bu oyunun derseniz ben bilmiyorum sitesini ziyaret edin bir zahmet yine sizewww.pistory.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 4 Eylül 2007; 19:17:30 >

• tebirkler kardeşim yeni başlıcaklar için güzel bir rehber olmuş
    bu arada fiesta da harbi çokmu zor lvl kasmak (sro dan zormu en azından)
  • Dungeon Runners indirdim ama acc alamıyorum.Nasıl alabilirim yardımcı olacak varmı?

Edit: Şükür yarabbim aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4lon3 -- 4 Eylül 2007; 18:32:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Dungeon Runners indirdim ama acc alamıyorum.Nasıl alabilirim yardımcı olacak varmı?

dungeon runnersı listeye eklerim birazdan alamadıysanda alayım halen alamadın mı :)
  • bi kaç tanesinede bn yorum yaziim

Fiesta:kendi tarzında bi yenilik getirdiği sölenemez
    Flyff:paran olunca 70 e kdr idare edion sora exp nedeniyle kuduryon
    Cabal:gayet güseldi ama 105ten sora yapabilcek bişey kalmio war patchi beklioz
    Tales Of Prites:açıkcası bn hiç sevmedim prite king i oynadım kamera atack çok kötü
    Lunia:çok lagglı onun dışında gayet eylenceli bi oyun
    Corum:berbat ötesi
    2moons:lvl kasmak baya sıkıcı olabiliyo onun dışında güsel bi oyun bide her karakterin biririne benzemesi olayi var
    SoF:pet sistemini sevmiştim ama cashtan olunca sevmedim gene fazla bi yeniliği yoktu
    Nostale:gayet güsel bi oyun ama kendi lvlinzdeki yaratıklar size (18lvl) 100 vurunca birden soğuyounuz

Ayrıca şunuda belirtiyim her oyunun dierinden farklı bi yanı vardır kötü yada iyi ve her oyunun iyi vve kötü yanları vardır

• Emege Saygı.. Ellerine saglık hocam. Gusel bir Rehber olmus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Dungeon Runners indirdim ama acc alamıyorum.Nasıl alabilirim yardımcı olacak varmı?

dungeon runnersı listeye eklerim birazdan alamadıysanda alayım halen alamadın mı :)

Aldım Elluin Ama her güzel iteme pre istiyo aa olmazki Dungeon Runners gibi bi oyun önerebilirmisiniz bana boyut önemli değil

• saol yazılar için yeni çıkıcaklara bi göz attım senin sayende

ama drfitcityden şaşmam.
  • Güncel
  • arklar nostale gercekten cok kaliteli bi oyun.questler hic sıkmıyor.ve yapması cok kolay bence.team ler kurarak raid lere gidebiliyorsunuz(boss yani).pvp olarakta bence gayet basarılı.ben 45 lvl Arhery-Ranger im.denemek isteyenler bence hic cekinmesinler derim.
  • En kıytırıktan oyun listesi olarak değiştirsem başlığı daha iyi mmorpg.com'u hatmedersen çoksağlam oyunları görürsünüz

• evet yaw daha güzel oyunları da ekleseydin keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

En kıytırıktan oyun listesi olarak değiştirsem başlığı daha iyi mmorpg.com'u hatmedersen çoksağlam oyunları görürsünüz

Arkadaşım Kutlu abi oynadığı ve beklediği oyunları yazmış dikkat edelim!

• quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

En kıytırıktan oyun listesi olarak değiştirsem başlığı daha iyi mmorpg.com'u hatmedersen çoksağlam oyunları görürsünüz

Elluin saol kardeş iyide olsa kötüde olsa birkaç değişik oyun gösterdin ama destek olmak yada konuyu genişletmek yerine köstek olanlara

• arkadaşlar bana aynı knight online benziyen ve setup boyutu enfazla 450 olabilecek bir oyun söylermisiniz
  • ellerine sağlık elluin kardeş gayet güzel olmuş rehber ban man yazanlara hiç aldırma dediğin gibi googledan 2 snde resmini bulursun istediğin oyunun ama daha çok oyu eklemen lazım
  • Konuyu hortlatmışlar
  • Anlatis tarzin cok iyi ve ilgiyle okudum konunu
  • kısa ve öz güzel konu yorumların çok iyi elan online ilgimi çekti deniim bi
  • nostaleye baslamayı dusunuom guzel dimi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.