Benden de tavsiye, Temple Of Elemental Evil'ı oynayabilirisin oynamadiysan.Powerplay tarzinda. ama grafik ve kurallari güzel..
quote:
Orjinalden alıntı: AysunY
Ben SACRED hastasiyim valla, bir de Diablo ve Diablo II'ye kitlenmistim. Yalniz Sacred'daki Seraphim hayatim diyorum :) FRP hastaligi bu mu acaba?
Bu arada sacred'daki harita ve oyun süresi de baya uzun! Oynamayanlara tavsiye ederim.
daha önce oblivion demişim bu topicte ama şu an fable a başladım neden daha önce oynamamışım diyorum şimdi
kesinlikle al oyna bu oyunu
neverwinter nights iyidir SACRED 'da gladiator olmak süper hakkaten ama bir bug var oyunda onuda söyliyim bilmem söylendimi?
Oyunun bir quest'inde çölde savaşta yorgun düşen bir adam sizden su getirmenizi istiyor gösterdiği yere gittiğinizde su testisinin orada olmadiğini ve sadece yerden çıkan garip yıldızlara bakakalıyorsununuz.
İşte bu esnada consolu açip almanca "su" yani "Wasser" yazdığınızda su bi anda orda spawn oluyor.
HAtırlıyorumda acayip bi Attack Power'im vardı.Critical la beraber 7k görmüştüm inanamamıştım.Vurduğum Dark Elfin (Drow) allahı şaştı damage 'in yarısı boşa gitti
Fable ve SpellForce güzel Tabi Dungeon Siege2-Baldur's gate-ICE Wind Dale süper
Bu arada Demon Stone (Forgotten Realms) kitabını okuyanlar bu oyunla karşılaşacaklar.Zhai gibi sex'i half-drow'u kontol etme fırsatı gerçekten güzel.Oyun kitapla aynı çizgide gidiyor.Grafik olarak kötü olmasi dez avantajı.
icewind dale 2 yi oynamayan varsa kesinlikle oynasın
Gothic I ve II var. Oyunun tek kötü yanı karakter seçim ekranı yok. Oyun başında standart bir karakter ile oyuna başlıyorsunuz. Ayrıca dövüş tarzı ve üçüncü kişi görüşünden oynandığı için biraz aksiyon havası veriyor. Fable'in gerilim dolu olanı diyebilirim. Ama oynamaya değer. Şimdiye kadar hangi oyunda dev ejderhalarla savaştık ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme