Şimdi Ara

yeni çıkan FRP veya RPG yokmu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar frp ve rpg türünde neden bu kadar az oyun çıkar oldu artık bu tazr oyunlarlar bile aksiyona kaydı (örn: Dungeon Siege). yok mu yeni çıkan güzel bi FRP. nerde o Baldur's Gate ler Fallout lar.

• frp ve rpg oynayan da yok anlaşılan konuya sadece birkaç kişi bakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamwalker

frp ve rpg oynayan da yok anlaşılan konuya sadece birkaç kişi bakmış.
    valla arkadasim.bayagidir yok oyun.yani 1-2 tane var fkt onlarda yanii fos..artk eskisi gbi guzel oyunlar baldurg ate 2, ice wind dale gibi harbi frp oyunlari cikmiyor...neverwinter nights 2 cikcak artk onu beklicez..kal saglicakla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

valla arkadasim.bayagidir yok oyun.yani 1-2 tane var fkt onlarda yanii fos..artk eskisi gbi guzel oyunlar baldurg ate 2, ice wind dale gibi harbi frp oyunlari cikmiyor...neverwinter nights 2 cikcak artk onu beklicez..kal saglicakla...

Alıntıları Göster
    http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: conerland

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: conerland

evet bu oyuna herkes kiltlenmiş durumda bende sabırsızlıkla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Amulet

quote:

Orjinalden alıntı: conerland

evet bu oyuna herkes kiltlenmiş durumda bende sabırsızlıkla bekliyorum

Alıntıları Göster
    inşallah güzel olur.

• quote:

inşallah güzel olur.

Alıntıları Göster
    oblivion u oyna biraz önce çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

oblivion u oyna biraz önce çıktı

Alıntıları Göster
    peki The Elder Scrolls III: Morrowind, Elder Scrolls III: Morrowind Tribunal, Elder Scrolls III: Bloodmoon. bunları tavsiye edermisiniz?
  • quote:

peki The Elder Scrolls III: Morrowind, Elder Scrolls III: Morrowind Tribunal, Elder Scrolls III: Bloodmoon. bunları tavsiye edermisiniz?

Alıntıları Göster
    dungeon lords war.ama yamalarınıda kurman lazım.birçok şeyi eksik yapmışlar ama yamalarla bayağı güzel bi oyun oluyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: errenius

dungeon lords war.ama yamalarınıda kurman lazım.birçok şeyi eksik yapmışlar ama yamalarla bayağı güzel bi oyun oluyo..

Alıntıları Göster
    fable ve sudeki yi de unutmuşum
  • quote:

fable ve sudeki yi de unutmuşum

Alıntıları Göster
    Elder Scrolls
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Elder Scrolls

Alıntıları Göster
    ahh ahh..nerde o BALDUR'S GATE 1-2 ICEWIND DLAE 1-2 günleri saatlerce heyecanla oynardım.
    Black Isle ve Bioware ayrıldı mertlik bozuldu
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

Tek başına Morrowind yeter. 2000 (iki bin) saat single player oynama süresi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

Tek başına Morrowind yeter. 2000 (iki bin) saat single player oynama süresi var.

Alıntıları Göster
    fallout 1-2 bi zamanlar iiydi başından kalkamazdım sonçıkan fallout tactics i biraz commandos a benzetmişler biraz kötü ama o oyun genel olarak harika oynayan var mı bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivy

fallout 1-2 bi zamanlar iiydi başından kalkamazdım sonçıkan fallout tactics i biraz commandos a benzetmişler biraz kötü ama o oyun genel olarak harika oynayan var mı bilmem

Alıntıları Göster
    Ben SACRED hastasiyim valla, bir de Diablo ve Diablo II'ye kitlenmistim. Yalniz Sacred'daki Seraphim hayatim diyorum :) FRP hastaligi bu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: AysunY

Ben SACRED hastasiyim valla, bir de Diablo ve Diablo II'ye kitlenmistim. Yalniz Sacred'daki Seraphim hayatim diyorum :) FRP hastaligi bu mu acaba?

Alıntıları Göster
    geçenklerde diablo orjinal cd sini buldum bayaadırda arıyodum.artık netten diablo oynuyom.başka oyunada bakmam sanırım.gidişat onu gösterio.

• quote:

geçenklerde diablo orjinal cd sini buldum bayaadırda arıyodum.artık netten diablo oynuyom.başka oyunada bakmam sanırım.gidişat onu gösterio.

Alıntıları Göster
    üç hafta önce diabloya sardım tekrar şifrelerini indirince oyun gözümden düştü şifreli oyunun tadı çıkmıyo be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivy

üç hafta önce diabloya sardım tekrar şifrelerini indirince oyun gözümden düştü şifreli oyunun tadı çıkmıyo be

Alıntıları Göster
    D&D Masaüstü oynayanlar Veya Unutulmuş Diyarlar Kitapları okuyanlara Neverwinter Nights, Baldur's gate, Ice Wind Dale Serilerini tavsiye ederim. Aralarında en iyi Senaryoya Sahip olan Baldur's gate. en iyi oynanabilirlik ise Neverwinter Da var. Ama Neverwinter'inde ek paketleri sart yoksa oyun bir b.ka Benzemiyor. Horde's Of Underdark Paketi özelike güzel. Bir Cok presitge Class'i ve Yeni Featler ve büyüler Mevcut.
    NeverWinter 2 Nasıl olcak bilemiyoreum ama umarım guzel birsey yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrostBLade

D&D Masaüstü oynayanlar Veya Unutulmuş Diyarlar Kitapları okuyanlara Neverwinter Nights, Baldur's gate, Ice Wind Dale Serilerini tavsiye ederim. Aralarında en iyi Senaryoya Sahip olan Baldur's gate. en iyi oynanabilirlik ise Neverwinter Da var. Ama Neverwinter'inde ek paketleri sart yoksa oyun bir b.ka Benzemiyor. Horde's Of Underdark Paketi özelike güzel. Bir Cok presitge Class'i ve Yeni Featler ve büyüler Mevcut.
    NeverWinter 2 Nasıl olcak bilemiyoreum ama umarım guzel birsey yaparlar.

Alıntıları Göster
    valla ne diim bende sacred underworld hastasıyım onceden sacred oynardım durmadan.. simdi under world oynuyorum bu oyun yusunden baska frp-rpg oynayamıyorum .. hem onceki ne oranla oyundaki bug lar asalmıs cok daha iyi olmus.. ben bayaı beendim .. favorim char ım demon .. cok iyi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: x_axis

valla ne diim bende sacred underworld hastasıyım onceden sacred oynardım durmadan.. simdi under world oynuyorum bu oyun yusunden baska frp-rpg oynayamıyorum .. hem onceki ne oranla oyundaki bug lar asalmıs cok daha iyi olmus.. ben bayaı beendim .. favorim char ım demon .. cok iyi ..

Alıntıları Göster
    Bu tür oyunları Dungeon Siege'in demosunu oynayana kadar oynamayı hiç düşünmemiştim.Ne büyüsü ya derdim.Fakat DS2'yi oynayınca çok güzel bir oyun olduğunu farkettim.kendinizi eski çağlardaki bir kahraman gibi hissediyorsunuz.Bunun yanısıra grupta istediğiniz bir karakteri kontrol edebiliyorsunuz.İstediğiniz bir karakteri isterse bir melee'ci yada Büyücü yapabiliyorsunuz.Her türlüsünü denedim.

Oyun bittikten sonra böyle oyun var mı acaba diye çok aradım.Dungeon Lords, Dungeon&Dragons, Fable, Demon Stone gibi bir çok oyun denedim ama hiçbiri aradığım gibi değildi.

DS2 oynanışı, grafik kalitesi, detaylar, silahları, zırhları ve gizemli ikincil görevleriyle süper bir oyundu.Umarım oyunun devamı gelir ve bu tür oyunlar yaygınlaşır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.