Bildirim
yeni çıkan FRP veya RPG yokmu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
frp ve rpg oynayan da yok anlaşılan konuya sadece birkaç kişi bakmış. -
valla arkadasim.bayagidir yok oyun.yani 1-2 tane var fkt onlarda yanii fos..artk eskisi gbi guzel oyunlar baldurg ate 2, ice wind dale gibi harbi frp oyunlari cikmiyor...neverwinter nights 2 cikcak artk onu beklicez..kal saglicakla...quote:
Orijinalden alıntı: dreamwalker
frp ve rpg oynayan da yok anlaşılan konuya sadece birkaç kişi bakmış. -
http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htmquote:
Orijinalden alıntı: wosswoss
valla arkadasim.bayagidir yok oyun.yani 1-2 tane var fkt onlarda yanii fos..artk eskisi gbi guzel oyunlar baldurg ate 2, ice wind dale gibi harbi frp oyunlari cikmiyor...neverwinter nights 2 cikcak artk onu beklicez..kal saglicakla...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: conerland
http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: conerland
evet bu oyuna herkes kiltlenmiş durumda bende sabırsızlıkla bekliyorum
-
inşallah güzel olur.quote:
Orijinalden alıntı: Amuletquote:
Orjinalden alıntı: conerland
evet bu oyuna herkes kiltlenmiş durumda bende sabırsızlıkla bekliyorum
Alıntıları Göster
-
oblivion u oyna biraz önce çıktıquote:
inşallah güzel olur.
Alıntıları Göster -
peki The Elder Scrolls III: Morrowind, Elder Scrolls III: Morrowind Tribunal, Elder Scrolls III: Bloodmoon. bunları tavsiye edermisiniz?quote:
Orijinalden alıntı: Dante
oblivion u oyna biraz önce çıktı
Alıntıları Göster -
dungeon lords war.ama yamalarınıda kurman lazım.birçok şeyi eksik yapmışlar ama yamalarla bayağı güzel bi oyun oluyo..quote:
peki The Elder Scrolls III: Morrowind, Elder Scrolls III: Morrowind Tribunal, Elder Scrolls III: Bloodmoon. bunları tavsiye edermisiniz?
Alıntıları Göster -
fable ve sudeki yi de unutmuşumquote:
Orijinalden alıntı: errenius
dungeon lords war.ama yamalarınıda kurman lazım.birçok şeyi eksik yapmışlar ama yamalarla bayağı güzel bi oyun oluyo..
Alıntıları Göster -
Elder Scrollsquote:
fable ve sudeki yi de unutmuşum
Alıntıları Göster -
ahh ahh..nerde o BALDUR'S GATE 1-2 ICEWIND DLAE 1-2 günleri saatlerce heyecanla oynardım.quote:
Orijinalden alıntı: utku191
Elder Scrolls
Alıntıları Göster
Black Isle ve Bioware ayrıldı mertlik bozuldu -
quote:
peki The Elder Scrolls III: Morrowind, Elder Scrolls III: Morrowind Tribunal, Elder Scrolls III: Bloodmoon. bunları tavsiye edermisiniz?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: dreamwalker
Tek başına Morrowind yeter. 2000 (iki bin) saat single player oynama süresi var.
-
fallout 1-2 bi zamanlar iiydi başından kalkamazdım sonçıkan fallout tactics i biraz commandos a benzetmişler biraz kötü ama o oyun genel olarak harika oynayan var mı bilmemquote:
Orijinalden alıntı: musAKkaquote:
Orjinalden alıntı: dreamwalker
Tek başına Morrowind yeter. 2000 (iki bin) saat single player oynama süresi var.
Alıntıları Göster
-
Ben SACRED hastasiyim valla, bir de Diablo ve Diablo II'ye kitlenmistim. Yalniz Sacred'daki Seraphim hayatim diyorum :) FRP hastaligi bu mu acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Ivy
fallout 1-2 bi zamanlar iiydi başından kalkamazdım sonçıkan fallout tactics i biraz commandos a benzetmişler biraz kötü ama o oyun genel olarak harika oynayan var mı bilmem
Alıntıları Göster
-
geçenklerde diablo orjinal cd sini buldum bayaadırda arıyodum.artık netten diablo oynuyom.başka oyunada bakmam sanırım.gidişat onu gösterio.quote:
Orijinalden alıntı: AysunY
Ben SACRED hastasiyim valla, bir de Diablo ve Diablo II'ye kitlenmistim. Yalniz Sacred'daki Seraphim hayatim diyorum :) FRP hastaligi bu mu acaba?
Alıntıları Göster
-
üç hafta önce diabloya sardım tekrar şifrelerini indirince oyun gözümden düştü şifreli oyunun tadı çıkmıyo bequote:
geçenklerde diablo orjinal cd sini buldum bayaadırda arıyodum.artık netten diablo oynuyom.başka oyunada bakmam sanırım.gidişat onu gösterio.
Alıntıları Göster -
D&D Masaüstü oynayanlar Veya Unutulmuş Diyarlar Kitapları okuyanlara Neverwinter Nights, Baldur's gate, Ice Wind Dale Serilerini tavsiye ederim. Aralarında en iyi Senaryoya Sahip olan Baldur's gate. en iyi oynanabilirlik ise Neverwinter Da var. Ama Neverwinter'inde ek paketleri sart yoksa oyun bir b.ka Benzemiyor. Horde's Of Underdark Paketi özelike güzel. Bir Cok presitge Class'i ve Yeni Featler ve büyüler Mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: Ivy
üç hafta önce diabloya sardım tekrar şifrelerini indirince oyun gözümden düştü şifreli oyunun tadı çıkmıyo be
Alıntıları Göster
NeverWinter 2 Nasıl olcak bilemiyoreum ama umarım guzel birsey yaparlar.
-
valla ne diim bende sacred underworld hastasıyım onceden sacred oynardım durmadan.. simdi under world oynuyorum bu oyun yusunden baska frp-rpg oynayamıyorum .. hem onceki ne oranla oyundaki bug lar asalmıs cok daha iyi olmus.. ben bayaı beendim .. favorim char ım demon .. cok iyi ..quote:
Orijinalden alıntı: FrostBLade
D&D Masaüstü oynayanlar Veya Unutulmuş Diyarlar Kitapları okuyanlara Neverwinter Nights, Baldur's gate, Ice Wind Dale Serilerini tavsiye ederim. Aralarında en iyi Senaryoya Sahip olan Baldur's gate. en iyi oynanabilirlik ise Neverwinter Da var. Ama Neverwinter'inde ek paketleri sart yoksa oyun bir b.ka Benzemiyor. Horde's Of Underdark Paketi özelike güzel. Bir Cok presitge Class'i ve Yeni Featler ve büyüler Mevcut.
NeverWinter 2 Nasıl olcak bilemiyoreum ama umarım guzel birsey yaparlar.
Alıntıları Göster
-
Bu tür oyunları Dungeon Siege'in demosunu oynayana kadar oynamayı hiç düşünmemiştim.Ne büyüsü ya derdim.Fakat DS2'yi oynayınca çok güzel bir oyun olduğunu farkettim.kendinizi eski çağlardaki bir kahraman gibi hissediyorsunuz.Bunun yanısıra grupta istediğiniz bir karakteri kontrol edebiliyorsunuz.İstediğiniz bir karakteri isterse bir melee'ci yada Büyücü yapabiliyorsunuz.Her türlüsünü denedim.quote:
Orijinalden alıntı: x_axis
valla ne diim bende sacred underworld hastasıyım onceden sacred oynardım durmadan.. simdi under world oynuyorum bu oyun yusunden baska frp-rpg oynayamıyorum .. hem onceki ne oranla oyundaki bug lar asalmıs cok daha iyi olmus.. ben bayaı beendim .. favorim char ım demon .. cok iyi ..
Alıntıları Göster
Oyun bittikten sonra böyle oyun var mı acaba diye çok aradım.Dungeon Lords, Dungeon&Dragons, Fable, Demon Stone gibi bir çok oyun denedim ama hiçbiri aradığım gibi değildi.
DS2 oynanışı, grafik kalitesi, detaylar, silahları, zırhları ve gizemli ikincil görevleriyle süper bir oyundu.Umarım oyunun devamı gelir ve bu tür oyunlar yaygınlaşır.
Benzer içerikler
- rpg oyun önerisi
- stranded deep kaç kişilik
- pokemon fire red cheats
- throne and liberty forum
- rise of the ronin pc
- witcher 4
- mmorpg oyunlar
- witcher 1 remake
- rp ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X