Şimdi Ara

YENİ ÇIKAN PHILIPSLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen arkadaşa Philips 1gb Mp3 player aldık buyrun link burda..
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119993245&CS_Category=_MP3_CALAR714&CS_Catalog=_MP3

Genel olarak ürünü incelediğimde görünüş olarak çok hoş ve usb bağlantısının içinden çıkması artı bir özellik. Mp3 atıp dinlediğimde ise sesin yeterince fazla çıkmadığına şahit olduk. Ben Muvo2 kullanıcıyım, kulaklıklardan olabilir düşüncesiyle değiştirdiğimizde sesin daha da az çıkdığını gördük. (Muvo2 de Philips kulaklıklar çok super bass veryo bu arada) Yeni çıkan bir kanuna göre 80Db gürültü oranından fazla olmaması gerekiyormuş galiba mp3 playerların, ondan dolayı Philips böyle bir uygulamaya gitmiş. (Bu arada muvo2 lerin 98Db) Oled ekranı oldukça hoş ve tarih saat olması kullanışlı. Genel olarak oldukça güzel bir ürün ve fiyatının uygun olması nedeniyle tercih edilebilir. Ama ses seviyesinin az olması ben gibi yüksek ses tutkunları için çok kötü Ama hediye için oldukça uygun ve kaliteli bir müzikçalar...
    Siz yeni Philipsler hakkında ne düşünüyorsunuz???

• fiyat performans olarak bencede iyi seçim olabilirler
  • menü kullanımı zor ve ses çıkışı yetersiz bir alet greksiz bence creative ler her bakımdan bu aletlerden daha iyi + samsung un yeni u seriside uygun fiyat ve güzel sesiyle buy aletleri büyük farkla solluyor
  • arkadaşın sorunundan bendede var ses çıkışı 80db bu kanun yüzünden ben us firmware yüklemek istiyoruma lete ama nerden bulcam bana biri yardımcı olurmu
  • philips in hard disk li modelleri daha hoş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.