Şimdi Ara

Yeni Çıkan Yasaya Göre Kredi/Kredi Kartı Taksitlendirme Hak. Bilgi Paylaşımı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
5
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ısbankdan yapılandırma yapmak ıstıyorum 10 bın ıcın ,telefonla oluyor mu yoksa ıllakı kredıyı cektıgımız subeye mı gıtmemız gerekıyor? ılla sube ıse Tr genelınde herhalgı bı sube oluyor mu ? su ısı ınternetten yaabılsek ıyı olurdu borcumuz borc
  • İmza atman lazim muhtemelen subesiz olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankalar şimdi sessiz kalır çünkü ortak hareket etmek için ortak oran belirlemeleri lazım
    yani üst düzey yöneticiler bilmediğimiz bir yerde bir araya gelip kafa kafaya verir ortak bir oran belirlerler
    sonra 3 aşağı 1 yukarı hepsi bu orandan müşteriye yeniden geçirecek kalan borcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

bankalar şimdi sessiz kalır çünkü ortak hareket etmek için ortak oran belirlemeleri lazım
    yani üst düzey yöneticiler bilmediğimiz bir yerde bir araya gelip kafa kafaya verir ortak bir oran belirlerler
    sonra 3 aşağı 1 yukarı hepsi bu orandan müşteriye yeniden geçirecek kalan borcu

Oran belli ziraat de 1.44 digerleri bunun cok ustune cikmaz

• Bu çıkan yasadan sonra kredi yapılandırma veya ilave kredi kullanıp tekrardan Yeni faiz oranıyla kredi yapılandırması yapan kişilerden veya yapacaklardan detaylı bilgi bekliyoruz çünkü bi kredim var ve üstüne çekmeyi düşünüyorum Yeniden mi çeksem veya yapılandırma mı yapsam kararsız kaldım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba,

Özel bir banka çalışanı olarak bizlere yapılan bilgilendirmeden bahsedeyim.

kredi kartı ile ilgili bir bilgilendirme henüz yok. ihtiyaç kredilerinde şöyle olacak;

öncelikle kredilerin ''canlı'' yani yasal takibe düşmemiş olması gerekmekte. yasal takibe düşmemiş, gecikmeli krediler de bundan faydalanabiliyorlar.( yasal takibe düşen kredilerle ilgili ilerleyen günlerde bilgi verilecek )

elinize hiç para kalmayacak şekilde, 27.09.2016 tarihinden önce kullanılan tüketici kredilerinin sadece o gün ki kapama bakiyesi kadar yapılandırma mümkün. örneğin; 3 ay önce 50.000 TL 36 vadeli bir kredi çektiniz, bankaya başvuru yaptığınız tarihte ki erken kapama bakiyesi üzerinden 72 ay a kadar yapılandırma talep edebiliyorsunuz.

bütün bakla kredilerinizi aynı tek çatı altında toplamak istediğinizde vade max. 48 ay olacak, çünkü başvuru yaptığınız bankadan devam eden kredi bakiyenizden daha fazla kredi talebiniz olmuş olacak. eğer 48 aydan fazla bir vade istiyorsanız ve birden fazla devam eden ihtiyaç krediniz varsa, her banka ile ayrı ayrı görüşüp, yapılandırma yaptıracaksınız.

konu daha çok taze, müşterilerden talepler geldikçe, bizler de yaptıkça daha fazla bilgi sahibi olacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: teomanh84

herkese merhaba,

kredi kartı ile ilgili bir bilgilendirme henüz yok. ihtiyaç kredilerinde şöyle olacak;

öncelikle kredilerin ''canlı'' yani yasal takibe düşmemiş olması gerekmekte. yasal takibe düşmemiş, gecikmeli krediler de bundan faydalanabiliyorlar.( yasal takibe düşen kredilerle ilgili ilerleyen günlerde bilgi verilecek )

elinize hiç para kalmayacak şekilde, 27.09.2016 tarihinden önce kullanılan tüketici kredilerinin sadece o gün ki kapama bakiyesi kadar yapılandırma mümkün. örneğin; 3 ay önce 50.000 TL 36 vadeli bir kredi çektiniz, bankaya başvuru yaptığınız tarihte ki erken kapama bakiyesi üzerinden 72 ay a kadar yapılandırma talep edebiliyorsunuz.

bütün bakla kredilerinizi aynı tek çatı altında toplamak istediğinizde vade max. 48 ay olacak, çünkü başvuru yaptığınız bankadan devam eden kredi bakiyenizden daha fazla kredi talebiniz olmuş olacak. eğer 48 aydan fazla bir vade istiyorsanız ve birden fazla devam eden ihtiyaç krediniz varsa, her banka ile ayrı ayrı görüşüp, yapılandırma yaptıracaksınız.

konu daha çok taze, müşterilerden talepler geldikçe, bizler de yaptıkça daha fazla bilgi sahibi olacağız.

Peki şu an gecikmiş ödemesi olmayan bir kredi var (daha önce birkaç ay düzensiz ödeme olmuş diyelim) veya şu ana kadar düzenli ödenmiş. Bunlar için yapılandırma yapılabilecekmi ?

Eğer hayır sa sonraki ay ödeme yapmayıp başvuru yapılsa yine yararlanabilicekmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

quote:

herkese merhaba,

Peki şu an gecikmiş ödemesi olmayan bir kredi var (daha önce birkaç ay düzensiz ödeme olmuş diyelim) veya şu ana kadar düzenli ödenmiş. Bunlar için yapılandırma yapılabilecekmi ?

Eğer hayır sa sonraki ay ödeme yapmayıp başvuru yapılsa yine yararlanabilicekmi ?

gecikmesi olmayan, gecikmesi olan ( yasal takibe düşmemiş olmak şartıyla ) bütün krediler faydalanabiliyorlar.

• quote:

herkese merhaba,

Tesekkurler oncelikle

Benim kredimin bu ayki odemesini henuz yapamadim 1.100 tl taksidi var,ben simdi yapilandirma istedigimde once bunu ode sonra yapilandirma olur demezler dimi hocam ?

• şubesiz bankalarda nasıl olacak acaba? (enpara, n kolay gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazzzingaaa -- 2 Ekim 2016; 18:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

şubesiz bankalarda nasıl olacak acaba? (enpara, n kolay gibi)

Enpara'ya soracam ben bunu. Aldığım bilgileri buradan paylaşırım.

• Up

• Yok mu haber

• Bugün yapılandırmaların başlayacağı söylenmişti. Bilgisi olan bizlerle paylaşabilirse iyi olacak. Benimde Vakıfbankta kredim var. Yapılandırmayı düşünüyorum.

• sear S kullanıcısına yanıt
    enpara dan haber var mı?
  • İsbankasida baslamis tuketici kredisi yapilandirmasina,basvurdum simdi 60 ay icin ,faiz hesaplayip donucekler

• Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    başvurmak yetiyor değil mi yapmama gibi bir durum olur mu? puan, (ödeme kriteri vs)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

İsbankasida baslamis tuketici kredisi yapilandirmasina,basvurdum simdi 60 ay icin ,faiz hesaplayip donucekler

Hocam cevap gelince paylaşırmısınız burada. Krediniz ne kadar? Faiziyle ne kadardı? Ve yapılandırma faiziyle ne kadar olacak vs vs.. aydınlatırsanız seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

başvurmak yetiyor değil mi yapmama gibi bir durum olur mu? puan, (ödeme kriteri vs)

Benim calistigim plazada bize ozel subesi var,kadina soyledim merkeze mail atti haber bekliyoruz,kredi puani benide korkutuyor ama yapmak zorundalar devlet emri var sonucta,faizi yuksek tutabilirler en fazla

• Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    kimisi diyorki yapılandırma yapılacağında puana bakılmaz makul faiz oranıyla yapılandırılır, sadece kredileri tek bir yerde toplamak istersen bakılır puana, kimisi de diyorki puan ve ödeme gücüne göre yeni bir ödeme planı yapılır. bende bekliyorum haftaya salıya kadar bekleme kararı aldım. bilgi gelirse detaylıca paylaşırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.