Şimdi Ara

Yeni Çıkan Yasaya Göre Kredi/Kredi Kartı Taksitlendirme Hak. Bilgi Paylaşımı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
5
Favori
9.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Konuyu Güncel Tutalım Ki Bu Konuyla İlgili Şikayetleri İlgili Yerlere Tek Yerden Çoğunlukla Yapalım Güncel Olsun+++
  • Yapılandırma başvuruları devam ediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyrocu kullanıcısına yanıt
    devam eder diye biliyorum çunku verilmiş bir hak var ve tarih belirtilmedi.
  • Kasım sonu falan deniliyordu ama yarın bi bankama sorayım

• kredi ve kredi kartını ödeyemeyen tüketiciler için çıkan yasada bir defaya mahsus kalan borçları 72 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. tabi bir miktar faiz işlemekte. konuyu daha iyi anlamanız için vereceğim linkte açıklamalar yazıyor okumanızı tavsiye ederim.http://www.paylashan.com/72-ay-yapilandirma-nedir-nasil-yapilir/
  • yapılandırma başvuruları tabi ki devam etmekte. belli bir süresi yok bunun. tek ürün için bir defa ya mahsus yapılabiliyor. mesela mevcut kredinizi 72 ay yapılandırdınız. bunu ilerleyen zamanlarda bir daha yapılandıramazsınız. ancak farklı bir ürün mesela kredi kartını da krediden bağımsız olarak yapılandırabiliyorsunuz. özelliklehttp://www.paylashan.com/72-ay-yapilandirma-nedir-nasil-yapilir/ burda herşey en ince ayrıntısına kadar anlatılmış.
  • Benim bu olaydan dün haberim oldu, ve Garanti Bonus kartımın 1113 TL tutarındaki 26 Eylül öncesi borcunu 12 ay vadeli olacak şekilde taksitlendirdim. Geri ödemem aylık 107 TL şeklinde olacak, toplamda 180 TL faiz ödemiş olacam. Sağlık olsun. Yakın bir zamanda memurluğu kazandım, ama işbaşı yapmam 2-3 ayı bulabilirmiş. Bu süre zarfında geri ödemelerde ciddi sorun yaşayacaktım. Bu olay beni baya rahatlatacak diye düşünüyorum.
  • +güncel
  • Sonunda yapıkredi de kredili mevduat hesabı borcunu yapılandırdı
    1,38 den 48 ay
    yapılması için geciktirmem gerekti 60 gün falan olunca genel müdürlük onay verdi.

denizbank vakıflar y kredi yaptığım bankalar

İş bankası 2,5 orandan kredi kartını yapılandırdı malesef , kredili mevduatı yapılandırmadılar.
    kkb puanım düşük olduğu için kredi veripte yapılandırmıyorlar, üstüne birde kredili mevduat hesabımı bloke ettiler kaç aydır.
    Kkb rapunda borç gözüktüğü için puanımı düşürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrin43

Sonunda yapıkredi de kredili mevduat hesabı borcunu yapılandırdı
    1,38 den 48 ay
    yapılması için geciktirmem gerekti 60 gün falan olunca genel müdürlük onay verdi.

denizbank vakıflar y kredi yaptığım bankalar

İş bankası 2,5 orandan kredi kartını yapılandırdı malesef , kredili mevduatı yapılandırmadılar.
    kkb puanım düşük olduğu için kredi veripte yapılandırmıyorlar, üstüne birde kredili mevduat hesabımı bloke ettiler kaç aydır.
    Kkb rapunda borç gözüktüğü için puanımı düşürüyor.

diğer bankaların kmh hesaplarını yapılandırdığı konusunda bilgin var mı çünkü her banka yapılandırma yapmıyor kmh hesaplarında örneğin 500 tl veya 1000 tl olan kmh borçlarında buyuk ihitmalle yapılandırma yapılmıyor herhalde bu konuda kesin bir bilgi yok.

• Arkadaşlar Konuyu Takipte Kalalım Yeni Yıldan Sonra Gelişmeler Olabilir Şu Anda Bankadan Kırmızı Kalem Yiyenlere Af Geliyor konusu çok konuşuluyor tam detayı belli değil bunlara yeniden kredi kredi kartı verilmesinin önümü açlıyor gelişmeleri takip edelim bizim yapılandırma konusunda yeniden çalışma olabilir yeni yıldan sonra faizler konsunda düşürme ve daha az faizle daha kısa sürede 10 12 15 ay gibi yapılandırmalar olmalı konuyla ilgili takibe devam edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjnll

Arkadaşlar Konuyu Takipte Kalalım Yeni Yıldan Sonra Gelişmeler Olabilir Şu Anda Bankadan Kırmızı Kalem Yiyenlere Af Geliyor konusu çok konuşuluyor tam detayı belli değil bunlara yeniden kredi kredi kartı verilmesinin önümü açlıyor gelişmeleri takip edelim bizim yapılandırma konusunda yeniden çalışma olabilir yeni yıldan sonra faizler konsunda düşürme ve daha az faizle daha kısa sürede 10 12 15 ay gibi yapılandırmalar olmalı konuyla ilgili takibe devam edelim

Yanlış bir heyecan seninki ben sana işin içinde biri olarak ne olacağımı yazayım iyi dinle türkiye bankalar birliği yani risk merkezindeki negatif kayıt dediğimiz sizin dille kara liste kaydı evet silinecek tasarı çıkar ise buda ya borcunu ödeyip yada yapılandırırsan yada 1-2 sene geçmişte ödemişsin ama 5 yıl geçmesini bekliyorsan evet risk merkezi devletin senin negatif kaydını silecek gelelim dananın kuyruğunun nokuna kkb dediğimiz kuruluş olan tüm bankaların finans kurumlarının ortak veri çektiği özel kuruluşa malesef orda kaydın kalacak hatta burda devlet yetkilileride dedi özel sorguda biz müdahale etmeyeceğiz banka özel kkb den çektiği raporda görebilir biz devlet kanalı olarak silecez diye açıkladı yani pek heveslenmeyin dosttum kkb de ne yaparsan yap 5 yıl dolmadan o kayıt devlet sileceksin mecbursın demeden kimse silemez anca devlet diyecek devlette ona biz karışamayız özele dedi

• Akbank ile hesabı mı isbankasi ile kredi kartımı yapılandırmak istiyorum 12 ay olarak telefonda hallolur mu, illa şubeye mı gitmek lazım? Teşekkürler
  • Bazı Bankalar Telefondan Bazıları Şubeden Yapılıyor En İyisi Müşteri Hizmetlerini Arayıp Öğren
  • Arkadaşlar esnek ödemeli kredi yapılandırması yapan var mı aranızda. Mesela düşük taksit ödeme son taksidi tek seferde kapatma gibi...

• bildiğim kadarıyla esnek ödemeli yapılandırma olmuyor ama hangi bankayla çalışıyorsan o bankaya sorabilrisin 12 24 48 72 aya kadar aylık faiz oranına göre aylık taksitlendirme yapılıyor ve kart kullanıyorsan bu kart kapatılıyor şimdi şöyle bi durumda var bazı bankalar kredi kartlarında eylül 2016 öncesi olan borçları yapılandırıyorlar eğer öyleyse ileriye dönük borçlar nasıl yapılandıralacak?bu arada bir de düşük meblağlarda 500 750 1000 kmh yapılandırması yapan var mı nasıl oluyor faiz oranları genelde nedir bu konuda da bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orjnll -- 31 Ocak 2017; 11:5:58 >
  • Akbank ve garantiyi aradim 26 eylulden onceki kredi karti borclarini yapilandirabiliyorlarmis. 26 eylulden bu zamana borc kalmadigi icin taksitlendirme yapamadık

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.